Προς το περιεχόμενο

4870 made by...

newtech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειμαι ανεμεσα στην 4870 τις GIGABYTE κ την 4870 τις MSI..

Απο καποιον που εχει μια απο τις 2.. μπορω να ακουσω καποια θετικα η αρνιτικα?

Εχω την 3870 της MSI και ο λογος που την αλλαζω ειναι η φασαρια που κανει οταν παιζω "βαρια" παιχνιδια.

Ευχραριστω.

(επισεις φιλος μου μου ειπε οτι καλη λυση ειναι κ η 3870χ2 τι λετε?)

• Super Moderators
Δημοσ.

links? :-)

κατά 99.999% ίδιες είναι...αυτοκολλητάκι θα αλλάζει μόνο...

καλύτερα 4870 παρά 3870Χ2

Δημοσ.

Εγω εχω την Gigabyte Κι δεν εχω κανενα προβλημα με θορυβο ...μονο οταν bootαρει κανει απο καμια φορα ενα ΒΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ για 3δευτερολεπτα κι σταματει

Δημοσ.

http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1502&maincat_no=130&cat2_no=137

κ

http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2857

Δυστιχος δεν εχει ερθει η OC της MSI ... αλλιος θα επερνα εκεινη..

Απλα λεω απο αυτεσ τις δυο σε θεμα ψυξεις κ θορυβου... ποια ειναι ποιο καλη?

Δημοσ.

Επειδή η Gigabyte αλλάζει την ψύξη σε ορισμένες κάρτες της με Zalman, αν έχει κυκλοφορήσει η 4870 με Zalman, πάρε την Gigabyte... Κατά τ'άλλα είτε λέει HIS/GeCube/Asus/Sapphire/Gigabyte/MSI, είναι το ίδιο και το αυτό, εκτός κι αν είνα καμία OC Edition (Sapphire Toxic, HIS or MSI OC V2, Asus TOP κ.λ.π.).

Δημοσ.
Επειδή η Gigabyte αλλάζει την ψύξη σε ορισμένες κάρτες της με Zalman, αν έχει κυκλοφορήσει η 4870 με Zalman, πάρε την Gigabyte... Κατά τ'άλλα είτε λέει HIS/GeCube/Asus/Sapphire/Gigabyte/MSI, είναι το ίδιο και το αυτό, εκτός κι αν είνα καμία OC Edition (Sapphire Toxic, HIS or MSI OC V2, Asus TOP κ.λ.π.).

Σας ευχαριστω...

Ειμαι αναμεσα απο ...

MSI

GIGABYTE

kai Ειδα κ την ASUS

http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=726&l4=0&model=2315&modelmenu=1

ολες ειναι κανονικες εκδοσεις με τους ανεμηστιρες που εχουν τα LINK (εμενα μου φενονται οι ιδιοι)

υπαρχει καποιο θεμα αξιοπιστιας ή απλα περνω την πιο φτηνη?

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

An παίζει το ίδιο fanaki όπως λες σε όλες, τότε για μένα πάρε την ASUS κι από ΠΛΑΙΣΙΟ. Δεν το λέω για διαφήμιση, το λέω γιατί το ΠΛΑΙΣΙΟ είναι ένας από τους αντιπροσώπους της ASUS, άρα και τα RMA του είναι πιο σωστά και γρήγορα και δε θα ταλαιπωρηθείς όπως σε κάτι άλλα κιτρινόμαυρα μαγαζιά...

PS1: H ASUS ανανεώνει το BIOS των καρτών της πάρα πολύ συχνά λόγω καλής συνεργασίας με τις εταιρίες και καλού Research Department, οπότε άλλος ένας λόγος να την προτιμήσεις (ασχέτως κι αν τα BIOS revisions είναι πάνω κάτω ίδια για όλους τους ATI partners).

PS2: Παρακαλώ η προτίμιση και υπόδειξη/αναφορά μου στα 2 καταστήματα ως ανωτέρω να ΜΗ γίνει θέμα ή αντικείμενο λόγου. Όσοι λογικοί θα το καταλάβουν...

[offtopic] PS3: Όσο αφορά το signature σου για το HW6910, θες ειδικό skin για το destinator, αν θες το έχω. Είναι το ίδιο με αυτό που παίζει και στο Fujitsu-Siemens T830i. CardHolder με 15 ευρώ θα βρείς στα Vodafone Shops και καλό σε αντοχές και ποιότητα [/offtopic]

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν το λέω για διαφήμιση, το λέω γιατί το ΠΛΑΙΣΙΟ είναι ένας από τους αντιπροσώπους της ASUS, άρα και τα RMA του είναι πιο σωστά και γρήγορα

ναι δεν θα του την αλλάξουν σε 15 λεπτά θα περιμένει 10 :P

Δημοσ.
ναι δεν θα του την αλλάξουν σε 15 λεπτά θα περιμένει 10 :P

Ξαναδιάβασε...

PS2: Παρακαλώ η προτίμιση και υπόδειξη/αναφορά μου στα 2 καταστήματα ως ανωτέρω να ΜΗ γίνει θέμα ή αντικείμενο λόγου. Όσοι λογικοί θα το καταλάβουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...