Προς το περιεχόμενο

SOS!Κόλλησα ιό

makisss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βοηθήστε επειγόντως,στα καλά καθούμενα κόλλησα κάτι και δεν μπορώ να δω τους σκληρούς μου,δεν μπορώ να κάνω με τίποτα επαναφορά,όλες οι λειτουργίες έχουν κλειδώσει,ακόμα και η Διαχείριση Εργασιών.Τα antivirus δεν λειτουργούν και κάτω δεξιά στην ώρα γράφει VIRUS ALERT.Τί να κάνω για να αποφύγω το φορμάτ;

Δημοσ.

Αν δουλεύει ακόμα, μπες σε safe mode και κάνε scan&clean με το AV σου.Ποιο δουλεύεις? Είναι Antivirus ή Internet security?

Δημοσ.

Τα κατάφερα με το SmitFraudFix σε ασφαλή λειτουργία αλλά τώρα μου βγάζει συνέχεια ότι οι αυτλοματες ενημερώσεις είναι απενεργοποιημένες και δεν μπορώ με τίποτα να τις ενεργοποιήσω.Τί να κάνω;

Δημοσ.

Δηλαδή τι ακριβώς σου κάνει και δεν σε αφήνει να τις ενεργοποιήσεις? Πάντως αν μπήκες σε περιβάλλον windows κανονικά προτείνω να μπεις kaspersky και να κάνεις ένα online scan που συνήθως τα βρίσκει όλα.

Δημοσ.

Χαχα.. ;)

Πιστεύω πως κάτι έχει μείνει πάντως..Κάνε ένα scan με ένα καλό Internet Security και αν δεν βρει τίποτα το βλέπεις πάλι..

Δημοσ.

Το NOD32 είχα ρε παιδιά και ούτε που κατάλαβε ότι μπήκε ιός...Το Kaspersky νομίζω είναι αρκετά καλύτερο.Με τις ενημερώσεις μπορώ να κάνω κάτι;

Δημοσ.

http://www.malwarebytes.org/mbam.php

Δοκίμασε με αυτό..τουλάχιστον με ότι ιό κ αν είχα τον έβγαλε τέτοιου είδους malware:)

K στο nod32 να βάζετε κωδικό στης ρυθμίσεις γιατί όλα αυτά τα σκατολοϊδια απενεργοποιούν τα antivirus άμα δεν έχει κωδικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...