makisss Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Παιδιά βοηθήστε επειγόντως,στα καλά καθούμενα κόλλησα κάτι και δεν μπορώ να δω τους σκληρούς μου,δεν μπορώ να κάνω με τίποτα επαναφορά,όλες οι λειτουργίες έχουν κλειδώσει,ακόμα και η Διαχείριση Εργασιών.Τα antivirus δεν λειτουργούν και κάτω δεξιά στην ώρα γράφει VIRUS ALERT.Τί να κάνω για να αποφύγω το φορμάτ;
bokos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Αν δουλεύει ακόμα, μπες σε safe mode και κάνε scan&clean με το AV σου.Ποιο δουλεύεις? Είναι Antivirus ή Internet security?
makisss Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Τα κατάφερα με το SmitFraudFix σε ασφαλή λειτουργία αλλά τώρα μου βγάζει συνέχεια ότι οι αυτλοματες ενημερώσεις είναι απενεργοποιημένες και δεν μπορώ με τίποτα να τις ενεργοποιήσω.Τί να κάνω;
bokos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δηλαδή τι ακριβώς σου κάνει και δεν σε αφήνει να τις ενεργοποιήσεις? Πάντως αν μπήκες σε περιβάλλον windows κανονικά προτείνω να μπεις kaspersky και να κάνεις ένα online scan που συνήθως τα βρίσκει όλα.
makisss Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μου γράφει:Λυπούμαστε αλλά οι αυτόματες ενημερώσεις δεν μπόρεσαν να ενεργοποιηθούν.
bokos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Χαχα.. Πιστεύω πως κάτι έχει μείνει πάντως..Κάνε ένα scan με ένα καλό Internet Security και αν δεν βρει τίποτα το βλέπεις πάλι..
makisss Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Το NOD32 είχα ρε παιδιά και ούτε που κατάλαβε ότι μπήκε ιός...Το Kaspersky νομίζω είναι αρκετά καλύτερο.Με τις ενημερώσεις μπορώ να κάνω κάτι;
status Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 http://www.malwarebytes.org/mbam.php Δοκίμασε με αυτό..τουλάχιστον με ότι ιό κ αν είχα τον έβγαλε τέτοιου είδους malware:) K στο nod32 να βάζετε κωδικό στης ρυθμίσεις γιατί όλα αυτά τα σκατολοϊδια απενεργοποιούν τα antivirus άμα δεν έχει κωδικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.