Αδμιν Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δίκαιο έχεις! Τώρα που ξαναβλεπω τα srt είναι WINDOWS-8859-7 και όχι ISO-8859-7. Εξού και η αυμβατότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Για εγγραφες cd/dvd βαλε το k3b. Ολα τα αλλα ειναι ανεπαρκη μπροστα του. Σαν να συγκρινεις το προγραμμα εγγραφης cd των windows με το nero. Δίκαιο έχεις! Τώρα που ξαναβλεπω τα srt είναι WINDOWS-8859-7 και όχι ISO-8859-7. Εξού και η αυμβατότητα. Α ναι, ξεχασα το αναγκαιο κακο των windows που ποτε δεν ακολουθουνε κανενα standard κωδικοποιησης και εχουν δικα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Α ναι, ξεχασα το αναγκαιο κακο των windows που ποτε δεν ακολουθουνε κανενα standard κωδικοποιησης και εχουν δικα τους. Θα 'θελα να ξέρα γιατί το κάνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Για messenger δοκίμασε το emesene. Με έχει βολέψει περισσότερο από όλα (εκτός αν θες κάμερα που δεν υποστηρίζει, αλλά ήχους κτλ κανονικά όλα και έχει κ άλλα plugins). Φυσικά είναι πανάλαφρο. Δοκίμασα το emesene αλλά ενώ δέχθηκε το user και το pass και μπήκε στο κεντρικό παράθυρο, δεν μου εμφάνιζε τις επαφές μου. Σαν να μη συνδέθηκε δηλαδή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lamiwtis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 smplayer ότι καλύτερο υπάρχει σε media player ΥΓ: είναι front-end για το mplayer ------------------------------ Δοκίμασα το emesene αλλά ενώ δέχθηκε το user και το pass και μπήκε στο κεντρικό παράθυρο, δεν μου εμφάνιζε τις επαφές μου. Σαν να μη συνδέθηκε δηλαδή.. Από default τα offline contacts δεν τα εμφανίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Ναι αλλά δεν είναι όλες offline..Με το Pidgin μου εμφανίζει τους online. Με το emesene δεν μου εμφανίζει καμία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 smplayer Καλό αλλά KDEish (Qt) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotis12 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δεν ξέρω αν φτέει το ότι είμαι αρχάριος αλλά στο kget όταν προσθέτο κάποιο link από rapidshare μου κατεβάζει μονάχα 9kb .Ακόμη στο emesene όταν ενώνομαι δεν μου δείχνει κανένα contact. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotis12 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Υπαρχει τροπος να εκτελω ,exe αρχεια στο linux; Εγώ σου προτείνω το wine. Δεν είναι εντελός συμβατό με όλα αλλά είναι ικανοποιητικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragonlordP Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δοκίμασα το emesene αλλά ενώ δέχθηκε το user και το pass και μπήκε στο κεντρικό παράθυρο, δεν μου εμφάνιζε τις επαφές μου. Σαν να μη συνδέθηκε δηλαδή.. Αυτό ήταν ένα πρόβλημα που υπήρχε πριν από λίγες μέρες και πλέον έχει λυθεί με την έκδοση 1.0.1. Απλά δεν είμαι σίγουρος αν έχει μπει στα repositories του ubuntu ακόμα. Δοκίμασέ το και αν σου κάνει τα ίδια δοκίμασε σε μερικές μέρες. Αξίζει, είναι πολύ καλύτερο από ό,τι έχω δοκιμάσει για msn σε linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotis12 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Αυτό ήταν ένα πρόβλημα που υπήρχε πριν από λίγες μέρες και πλέον έχει λυθεί με την έκδοση 1.0.1. Ευχαριστώ , πράγματι δουλεύει. Εγώ το κατέβασα απο http://apt.emesene.org/emesene_1.0.1_all.deb αν το θέλει κανένας. καμία ιδέα απο κανένα για το kget? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δεν με πιανεις!Iso-8859-7 ειναι η κωδικοποιηση για τα ελληνικα. Για τα αγγλικα πχ ειναι iso-8859-1. Ισχυουν για οποιδηποτε κειμενο εμφανιζεται στο linux, αρα και τους υποτιτλους. Utf8 ειναι ολες οι γραμματοσειρες στο linux. To iso-... ειναι "υποσυνολο" του utf8. Το ιδιο utf8 κειμενο φαινεται αλλιως με iso-8859-7 (ελληνικα) και iso-8889-9 (τουρκικα). Για την ιστορία, οι κωδικοποιήσεις iso δεν είναι υποσύνολα του UTF8. To utf8 μπορεί να απεικονήσει οποιοδήποτε χαρακτήρα που έχει προδιαγραφές Unicode και γι'αυτό καλό είναι να χρησιμοποιούμε μόνο UTF8 παντού, emails, web σελίδες κτλ, μήπως και γλιτώσουμε καμιά φορά από το βάσανο των ξεχωριστών και διαφορετικών κωδικοποιήσεων (βλ iso κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Για την ιστορία, οι κωδικοποιήσεις iso δεν είναι υποσύνολα του UTF8. To utf8 μπορεί να απεικονήσει οποιοδήποτε χαρακτήρα που έχει προδιαγραφές Unicode και γι'αυτό καλό είναι να χρησιμοποιούμε μόνο UTF8 παντού, emails, web σελίδες κτλ, μήπως και γλιτώσουμε καμιά φορά από το βάσανο των ξεχωριστών και διαφορετικών κωδικοποιήσεων (βλ iso κτλ) Δικιο εχεις. Τωρα το ειδα και στο locale.gen για επιβεβαιωση οτι ειναι 2 διαφορετικα πραγματα >jim@lenny:~$ cat /etc/locale.gen | grep el_GR el_GR ISO-8859-7 el_GR.UTF-8 UTF-8 Respect! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 http://www.linuxrsp.ru/win-lin-soft/table-eng.html http://www.pcworld.com/article/143396/linux_replacements_for_your_favorite_windows_apps.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 OK για το emesene..με την έκδοση 1.0.1 όλα ρολόι..Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.