Προς το περιεχόμενο

Αγορα κάρτα γραφικών - Προτάσεις

cmi30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μία ASUS 8800 GTS 512MB και σκέφτομαι τον Σεπτέμβριο να την αναβαθμίσω...

Τι προτείνετε ; Budget γύρω στα 300?....

Δημοσ.

Αν σε καλύπτει η (καλή) 8800GTS 512, θα πρότεινα να την κρατήσεις λίγο ακόμα.

Αν όχι, το καλύτερο που μπορείς να πάρεις αυτή τη στιγμή είναι μια 4870. Αλλά πιθανόν μέχρι τον Σεπτέμβρη να χουν αλλάξει τα πράγματα και να δεις και καμιά 280GTX με τιμή κοντά στα 300? (δεν είμαι σίγουρος αλλά με την κατηφόρα που χει πάρει δεν ξέρεις).

Δημοσ.

Και γω σαν ΑΤΙ fan boy θα σου πρότεινα 4870 αλλά δες και την gtx280. Η δική μου εμπειρία είναι καλή με την Asus 4870. Αλλά είναι πολυ θερμόαιμη η σειρά αυτή. Με duorb πάνω στο Crysis πιάνει και τα 80+ θερμοκρασία με 1920 χ 1200 στα very high. Απλα το idle μειόνεται εύκολα με after sales ψήκτρα. Ψάξε να δείς και πώς πάει η gtx280 απο θερμοκρασίες. Αλλά πάνω κάτω οι κάρτες κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα.

Με 27,5 βαθμούς θερμοκρασία δωματίου :

27275591rn6.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

το Σεπτέμβριο θα έχει βγει λογικά και η GTX280 στα 55nm...

ήδη η GTX280 πουλιέται στην Γερμανία κάπου στα 320euro, άρα υποθέτω πως με την κυκλοφορία της καινούριας θα πέσει και άλλο η τιμή της, αν δεν βγει EOL...

Δημοσ.

και εγώ προτείνω ακόμη να μη πάρεις τίποτα μια χαρά είναι η καρτούλα...απο σεπτέμβρη βλέπεις...εξάλλου τώρα δεν υπάρχουν και νέες κυκλοφορίες...

Δημοσ.
και εγώ προτείνω ακόμη να μη πάρεις τίποτα μια χαρά είναι η καρτούλα...απο σεπτέμβρη βλέπεις...εξάλλου τώρα δεν υπάρχουν και νέες κυκλοφορίες...

Ναι πολλα ζητας (sig) :P

Δημοσ.

Και πάλι,υόσο ανάγκη έχεις να αλλάξεις αυτή την κάρτα; μιά χάρα σε βρίσκω.... εκτός και αν τι να πώ θές να παίζεις σε φόβερες ανάλυσεις και δεν σου κάνει!

Δημοσ.

εγω ελεγα να αλαξω τιν 8800 ΓΤΧ 768 αλλα τελικα απο ΣΕΠ-ΟΚΤ 2008.

παρολο που παιζω (οταν παιξω) 1920χ1200 καλα ειμαι ακομη.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά

Μάλλον θα κρατήσω την κάρτα για κανένα 3μηνο ακόμα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...