Blondeamon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα παιδιά σύντομα θα μεταβώ σε δικό μου dedicated server και θέλω να προσφέρω web space στους χρήστες μου που κάνουν donate για να τους ανταμείψω. Για αυτό ψάχνω κάποιο low-cost σε resources software (open-source) για να τους παρέχω διαχείριση με ftp accounts που θα κάνουν login και θα διαχειρίζονται τα αρχεία τους. Γνωρίζετε κάποιο τέτοιο σύστημα , έχει κάποιος δουλέψει σε κάτι παρόμοιο? Εν ολίγοις κάτι σαν ενα προσωπικό rapidshare για 10-20 άτομα που ο καθένας θα έχει account και θα μπορεί να ανεβοκατεβάζει αρχεία , με ρυθμίσεις δικές μου για το τί χώρο δικαιούται κλπ Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 δοκιμασε καποιον php file manager Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blondeamon Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω filezilla , υπάρχει εμπειρία απο κάποιον? ο σερβερ θα τρεχει σε suse ετσι και αλλιως , ssh θα υπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molf48 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Αν θελεις να ανεβαζουν ευκολα σε καποιον Ftp Server που θα σηκωσεις μια ευκολη λυση ειναι το Novell Netdrive, τωρα οσο αφορα Ftp Server o ProFTPd ειναι μια χαρά. Αν απο την αλλη δεν σε νοιαζει αν θα ειναι FTP και θελεις κατι με ποιο ασφαλεια αφου ο Server σηκώνει SSH δοκιμασε το WinSCP η το Commercial Sftp Drive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Mentor Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω filezilla , υπάρχει εμπειρία απο κάποιον? ο σερβερ θα τρεχει σε suse ετσι και αλλιως , ssh θα υπαρχει Ο Filezilla έχει μόνο client στο linux νομίζω... όχι server Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 σωστα νομιζεις. για server χρησιμοποιησε τον vsftpd. αν και θα σου προτεινα να πας σε apache με καποιο front-end Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Mentor Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 εγώ πάλι δηλώνω "εραστής" του vsftp το οποίο θεωρώ σαν εξαιρετικό server ftp ιδιαίτερα ασφαλή και με άπειρες ρυθμίσεις. Το μόνο κακό (αν και πιστεύω πως είναι το θετικό του) είναι ο τρόπος ρύθμισης που υλοποιείται μέσω του vsftpd.conf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.