black_widow Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Ναι, αλλά μάλλον την έχει ήδη τελειώσει... Kαι εγώ αυτό φαντάζομαι ότι θα την έχει τελειώσει πια Την είδα λίγο αργά την ημερομηνία του topic
iwannam Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 ούτε καν έχω ξεκινήσει...! αν θέλει κανείς να βοηθήσει...
black_widow Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 ούτε καν έχω ξεκινήσει...! αν θέλει κανείς να βοηθήσει... Σου είπα θέμα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα ( Ιnternational Accounting Standards), βιβλιογραφία θα βρεις ΑΣΣΟΕ, είναι κάτι εκδόσεις που βγάζει η Grant Thorton, το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών, Κωδικοποίηση Διεθνών Προτύπων - Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης - Διεθνών Λογιστικών Προτύπων και Διερμηνειών - Νικόλαος Γ. Πρωτοψάλτης, Γεώργιος Α. Κεραμόντε - Εκδοση 2007, «ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ» ΣΑΚΕΛΛΗΣ , το βιβλίο της Globaltraining ,για επιπλέον βιβλιογραφία και αρθρογραφία θα σου πει ο καθηγητής με τον οποίο έχεις πτυχιακή. Θα μπορούσες επίσης να πάρεις θέμα σχετικό με ανάλυση χρηματοοικονομικών καταστάσεων και να κάνεις μελέτη των χρηματοοικονομικών καταστάσεων κάποιας εταιρείας. Γενικά από ένα search που έχω κάνει για το τι θέματα προτείνουν σε τμήματα της ΣΔΟ όλο τα ίδια θέματα βλέπω, ξεμείνανε από ιδέες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.