iwannam Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 γεια σας παιδια!!!! σπουδαζω λογιστικη στα τει και ψαχνω θεμα για την πτυχιακη που θα κανω στο τελος. καμια ιδεα....
aGka8l Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 pπου σπουδαζεις? ελπιζω οχι στο τει Χαλκιδας !!
tolis00 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 1.Χρηματοδοτηση επιχειρησεων. 2.Χρηματιστηριο. 3.Διοικηση ολικης ποιοτητας. Το πρωτο μαλιστα το βγαζεις απο καποια βιβλια της λογιστικης που ειδη τα εχεις!Δεν χρειαζεται να ψαξεις πολυ σε βιβλιοθηκες κλπ.
Byzantinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 διεθνή λογιστικά πρότυπα. η ασχολία του μέλλοντος
iwannam Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 θελω με ναυτιλιακα να συνδιασω... λογικα κατι θα βρεθει...
tolis00 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μπορεις να πληρωσεις κ καμια 300αρα σε καποια εταιρια και να την κανουν αυτοι για σενα!κ να μην ιδρωσει καθολου το αυτι σου!
ApSiMan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μπορεις να πληρωσεις κ καμια 300αρα σε καποια εταιρια και να την κανουν αυτοι για σενα!κ να μην ιδρωσει καθολου το αυτι σου! 300???? u wish.... Αλλά από την άλλη η πτυχιακή εργασία είναι ίσως η καλύτερη ευκαιρία να κάνεις κάτι στην σχολή και να ασχοληθείς με το αντικείμενο σου (και να κάνεις μια μικρή εξιδήκευση) σε έναν τομέα.... Τώρα αυτό είναι μεγάλη συζήτηση και τελείως offtopic!
iwannam Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μπορεις να πληρωσεις κ καμια 300αρα σε καποια εταιρια και να την κανουν αυτοι για σενα!κ να μην ιδρωσει καθολου το αυτι σου! καλη η ιδεα σου, αν σκεφτεις κιολας οτι η διαδικασια της εξετασης ειναι ειναι μια δυο ερωτησεις, αλλα αν την κανεις μονος σου εχει αλλη αξια.. ξερεις κ τι γραφεις κιολας!
tolis00 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 καλη η ιδεα σου, αν σκεφτεις κιολας οτι η διαδικασια της εξετασης ειναι ειναι μια δυο ερωτησεις, αλλα αν την κανεις μονος σου εχει αλλη αξια.. ξερεις κ τι γραφεις κιολας! Συμφωνω πως ειναι καλυτερα να την κανεις μονη σου.Αλλα σε καποιες σχολες δεν εχει τοσο "σπουδαιο" ρολο.Ειναι απλα τυπικη για να παρεις το πτυχιο σου.Ασε που σε καποια ΤΕΙ, δεν σε εξεταζουν καθολου!Αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα κ δεν θες κ πολυ να "δουλεψεις"(και να αγχωθεις) ισως ειναι καλυτερα να την δωσεις καπου. Εντελως offtopic αλλα επρεπε να απαντησω!
iwannam Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Συμφωνω πως ειναι καλυτερα να την κανεις μονη σου.Αλλα σε καποιες σχολες δεν εχει τοσο "σπουδαιο" ρολο.Ειναι απλα τυπικη για να παρεις το πτυχιο σου.Ασε που σε καποια ΤΕΙ, δεν σε εξεταζουν καθολου!Αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα κ δεν θες κ πολυ να "δουλεψεις"(και να αγχωθεις) ισως ειναι καλυτερα να την δωσεις καπου. Εντελως offtopic αλλα επρεπε να απαντησω! βεβαια αν κρινεις απο το τει που ειμαι δεν θα πρεπε καν νασχολουμαι αλλα τες πα.... σιγουρα ομως δεν ειναι κατι δυσκολο κ γιαυτο κ το ψαχνω απο νωρις (μπαινω εβδομο 6μηνο τωρα)
pankou Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Υπάρχουν εταιρείες που κάνουν πτυχιακές, πρώτη φορά το ακούω αυτό, που μπορούμε να βρούμε κάποιων που κάνει αυτή τη δουλειά; Βέβαια εγώ ποτέ δεν θα έδινα την πτυχιακή μου να μου την κάνει κάποιος αλλα από περιέργια ρωτάω.
tolis00 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 βεβαια αν κρινεις απο το τει που ειμαι δεν θα πρεπε καν νασχολουμαι αλλα τες πα.... σιγουρα ομως δεν ειναι κατι δυσκολο κ γιαυτο κ το ψαχνω απο νωρις (μπαινω εβδομο 6μηνο τωρα) Συμφωνω κ καλα κανεις.Ε ψαξε να βρεις μονη σου(εξαλλου χρονο εχεις) κ αν δεν βρεις,υστερα ισως να την δωσεις καπου... Υπάρχουν εταιρείες που κάνουν πτυχιακές, πρώτη φορά το ακούω αυτό, που μπορούμε να βρούμε κάποιων που κάνει αυτή τη δουλειά; Βέβαια εγώ ποτέ δεν θα έδινα την πτυχιακή μου να μου την κάνει κάποιος αλλα από περιέργια ρωτάω. Ε φυσικα κ υπαρχουν!Το θεμα ειναι μην πεσεις σε "τσαρλατανους" κ σου φανε την προκαταβολη!(εχω ακουσει αρκετα)Αν κανεις μια αναζητηση στο google κατι θα βρεις....)
bouboukaKI Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Γειά σας παιδιά.Έχω πτυχιακή σε php και ο καθηγητής μου είπε να βρώ ένα προτότυπο θέμα και λίγο δύσκολο.Καμία γνώμη?
black_widow Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 θελω με ναυτιλιακα να συνδιασω... λογικα κατι θα βρεθει... Τώρα είδα την ημερομηνία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.