moyrgos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Γεία σας θα ήθελα μια μικρή βοήθεια !!!! θέλω να κατεβάσω τα linux education στα ελληνικά και δεν τα βρίσκω !!!! μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να τα βρώ ??? Αν ναι είναι καλά για παιδία που πηγαίνουν δημοτικό ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 http://edubuntu.org/Download Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Το edubuntu είναι ενα addon cd με εκπαιδευτικά προγράμματα που τα προσθέτεις σε μια εγκατάσταση του ubuntu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moyrgos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 σενκιου θα τα δω και θα σας πω !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Λιγο πολυ, οι περισσοτερες διανομες διαθετουν πακετα (compiled προγραμματα ετοιμα για τη διανομη) εκπαιδευτικου χαρακτηρα και ακομα καλυτερα διαθετουν μετα-πακετα (συνολα πακετων) για ευκολοτερη εγκατασταση. Αν πχ εχεις ubuntu, βαζοντας το πακετο edubuntu-desktop, το "μεταμορφωνεις" σε edubuntu. Το edubuntu ειναι διαφορετικη διανομη απο το branch του ubuntu (σαν τα kubuntu και xubuntu), οχι απλα addon. Εχει ολα τα πραγματα του ubuntu συν εκπαιδευτικα προγραμματα. http://www.tuxmachines.org/node/2619 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Αν ναι είναι καλά για παιδία που πηγαίνουν δημοτικό ???? Δε θέλω να βγω εκτός θέματος (ούτε κ να κάνω τον έξυπνο), αλλά από τη στιγμή που σου απάντησαν μου επιτρέπεται ένα μικρό σχόλιο; Ευχαριστώ! Το πόσο καλό είναι μια εκπαιδευτική εφαρμογή εξαρτάται από το πως θα τη χρησιμοποιήσεις στο μάθημά σου. Απλά η ηλεκτρονική εκπαίδευση έχει εξελιχθεί λίγο παραπάνω από το να βάζουμε τους μαθητές μπροστά από τους Η/Υ κ να τους αφήνουμε να λύνουν ασκήσεις! Νομίζω ότι ο Απόπλους στην Κύπρο είχε κάνει κάποιες πολύ καλές προτάσεις και εκπαιδευτικά σενάρια για το edubuntu+thin clients σε τάξεις δημοτικού... ρίξε μια ματιά! Ρίξε κ μια ματιά στο blog μου: hightechdaf.blogspot.com Τρομερό είναι κ το http://www.mathisis.org (περισσότερο όμως για ασύγχρονο elearning με Moodle- είναι πλέον κομμάτι του Edubuntu)... μακάρι να είχαμε ελληνικά φόρα για το πως χρησιμοποιούν οι εκπαιδευτικοί τις ΤΠΕ στο μάθημά τους, δυστυχώς όμως δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο. ζητώ κ πάλι συγνώμη για το off-topic, αλλά η Ηλεκτρονική Εκπαίδευση με τη χρήση εφαρμογών ανοιχτού κώδικα (linux) με καίει, καθώς εκεί πάνω στήριξα κ τη διπλωματική μου στο Μεταπτυχιακό... Εάν χρειαστείς κάτι στείλε μου κ PM, θα χαρώ να βοηθήσω... φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.