IMAndreas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Γνωρίζει κανείς άμα υπάρχει κάποιο πρόγραμα για να δώ πόσα watt "καίει" αυτή τη στιγμή το PC μου? Ακόμα γνωρίζεται πόσα περίπου watt καταναλώνουν τα πληκτρολόγια (ενσύρματα) ? Ευχατιστώ.
Spitzenklasse Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Θα ψάξεις στο Google για ένα εξαιρετικό utility ονόματι LocalCooling. Είναι free και θα με θυμηθείς...
IMAndreas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Σε ευχαριστώ φίλε μου, αλλά μου λέει "Estimated Power PC Usage: 184watts"...μόνο!?
overclockerd Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Βασικά δέν είμαι σίγουρος αν αυτά που λέει είναι σώστα, πάντως για να μέτρησεις την κάνονικη ίσχυ του τρόφοδότικου σου μπόρεις να χρήσιμοποιησεις αμπέρομετρο(έτσι νόμιζω) όσο για πρόγραμματα, αυτό θεωριτικά θα σού πεί πόσα watts κατάναλωνει το pc σου: http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
IMAndreas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Σε αυτό το site μου βγάζει 244W, και το πρόγραμμα δείχνει 184W...άρα μια χαρά μου φαίνεται. Εν ολίγης εγώ ήθελα να δω πόσα Watt καταναλώνει ένα πληκτρολόγιο γιατί είχα συνδέσει ένα πληκτρολόγιο και κάθε λίγη ώρα σαν να έσβηνε και έτσι το έβγαζα και το ξαναέβαζα, το έχω βάλει τώρα σε άλλο PC και δεν έχει πρόβλημα...και έχω βάλει στο δικό μου PC ένα άλλο πληκτρολόγιο μέχρι να πάρω καινούργιο και δεν μου έχει πρόβλημα μέχρι στιγμής...
overclockerd Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Σε αυτό το site μου βγάζει 244W, και το πρόγραμμα δείχνει 184W...άρα μια χαρά μου φαίνεται.Εν ολίγης εγώ ήθελα να δω πόσα Watt καταναλώνει ένα πληκτρολόγιο γιατί είχα συνδέσει ένα πληκτρολόγιο και κάθε λίγη ώρα σαν να έσβηνε και έτσι το έβγαζα και το ξαναέβαζα, το έχω βάλει τώρα σε άλλο PC και δεν έχει πρόβλημα...και έχω βάλει στο δικό μου PC ένα άλλο πληκτρολόγιο μέχρι να πάρω καινούργιο και δεν μου έχει πρόβλημα μέχρι στιγμής... Ε σιγά ! πόσα Watt να τρωέι και το πληκτρολόγιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.