potsos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Kalhmera paidia , εχω ενα προβλημα , το pc μου βγαζει ενα μυνημα οτι σβηνει σε ενα λεπτο (μερικες φορες και 30 δευτερολεπτα) και μερικες φορες μπλε οθονη με κατη γραμματα παραξενα... δεν μπορω να καταλαβω , εχο XP me SP3 δεν ειναι δυνατον να ειναι το Sasser η το Blaster εφωσον εχω κανει και τις αναβαθμησεις τον Windows στα Windows update me to poy toy ekana to format ... Eβαλα τα driver της μητρικης , της καρτας γραφηκων και μετα τα update ton XP .... To kaspersky , to spybot kai to Combofix δεν βλεπουν τιποτα ,με hijackthis δεν βλεπω τιποτα το παραξενο... Τι να ειναι αραγε ? καινουρια μορφη ιου ? H ληση για να φηγει προσορινα το μυνημα ειναι να κανεις Shutdown -a οταν εμφανιζεται αλλα δεν ειναι λυση .... Βοηθεια παιδια !!! Εχω κολλησει ... Thanks se ολους ... Καλη συνεχεια !!!
varemarious Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Το format το έκανες τώρα ? και μόλις έβαλες τους drivers και κανα 2 προγράμματα στο παρουσίασε αυτό ? Το cd εγκατάστασης που χρησιμοποίησες είναι ΧΡ Sp3 ή Sp2 και μετά πρόσθεσες το Sp3..? Πριν κάνεις το format σου τα είχε παρουσιάσει αυτά ? Πολύ πιθανό εαν διάλεξες ένα μη αυθεντικό cd εγκατάστασης να έχει πρόβλημα το λειτουργικό μέσα στο cd..
Loser Geek Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Την επομενη φορα που στο κανει, σημειωσε σε ενα χαρτι τα 'παραξενα γραμματα' της μπλε οθονης, τα οποια ειναι κατι σα διευθυνση μνημης, καθως και μια λεξη με κεφαλαια που σου βγαζει, και αναφερεσαι στο αρχειο η το driver που εκανε το προβλημα. Απο αυτο μπορει ς να αντοπισεις τι φταιει περιπου
Drosatos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Το χα παθει και γω αλλα μου εκανε επανακινηση καθε 2-3 δευτερολεπτα το πηγα σε ενα τεχνικο και μου εκανε ξανα φορματ.Για δοκιμασε να ξανακανεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.