Vasilis_20 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Καλησπερα παιδια, Χρειαζομαι την βοηθεια σας. Μηπως ξερει κανεις απο εσας πως μπορω να κανω boost το σημα που εχω? Εχω προσβαση σε ενα δικτυο το οποιο ειναι χωρις κωδικο και σερφαρω αλλα οχι καλα,πως μπορω να κανω καλητερη την ποιοτητα του σηματος μου?
sintalkas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Πρέπει να αγοράσεις μια βοηθητική κεραία που να σου αυξάνει το σήμα.Τέτοιες πουλά ο κοτσόβολος. Μισό.... νάτες αλλά δυστυχώς δεν ξέρω πως συνδέονται με το λάπτοπ σου...
zoel Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Καταρχην πρεπει να ξερεις αν δεχεται εξωτερικες κεραιες η ασυρματη καρτα δικτυου που εχει το λαπτοπ σου. Και παλι ομως να εχεις μια κεραια να κρεμεται απο λαπτοπ δεν ειναι και τοσο πρακτικο. Μπορεις να αγορασεις μια καινουρια καρτα(usb). Σε τι αποσταση ειναι το δικτυο ξερεις;
Vasilis_20 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Ευχαριστω για τισ ωσ τωρα απαντησεις σας παιδια... Φιλε δεν ξερω καθολου παντω εχω μονο μια γραμμη σημα και απο τι φανταζομαι δεν εινα κοντα.... Υπαρχει καποιο προγραμμα που θα μπορουσε να κανει κτ τετοιο που ζηταω?
Vasilis_20 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μπορω να βαλω καρτα δικτυου αλλα εχω κανει φορματ και εχω πλεον ΧP δεν ξερω ομως αν εχω τα drivers.
bokos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Ο zoel μιλά για καινούρια κάρτα=δικοί της drivers. Το μόνο που μπορείς να κάνεις ( αν το laptop δεν υποστηρίζει κεραία ) είναι ή αυτό που λέει ο zoel, να βάλεις δλδ μια πιο δυνατή κάρτα ή να πάρεις έναν ενισχυτή σήματος με κόστος γύρω στο 50άρι..Το θέμα είναι οτι συνήθως τα laptop έχουν δυνατή από μόνα τους οπότε δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερα..
Purple_Haze Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δε κάνεις μια δικιά σου σύνδεση καλύτερα αντι να κλέβεις από τους άλλους?
100 010 00 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Ο αλλος το ξερει αυτο που πας να κανεις???? και εσεις ρε παιδια τον βοηθατε κιολας?
zoel Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δε κάνεις μια δικιά σου σύνδεση καλύτερα αντι να κλέβεις από τους άλλους? Αυτο θα ηταν το καλυτερο πιστευω
Vasilis_20 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 H συνδεση αυτη απο οτι εχω καταλαβει την εχει αφησει ανοιχτη αυτος για να μπαινει οποιος θελει γιατι ξερω αρκετους που μπαινουν....Αν ειχε καποιο προβλημα θα την ειχε κλειδωσει,σωστα?
zoel Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 H συνδεση αυτη απο οτι εχω καταλαβει την εχει αφησει ανοιχτη αυτος για να μπαινει οποιος θελει γιατι ξερω αρκετους που μπαινουν....Αν ειχε καποιο προβλημα θα την ειχε κλειδωσει,σωστα? Μπορει να μην ξερει να την κλειδωσει
manitaroulis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 H συνδεση αυτη απο οτι εχω καταλαβει την εχει αφησει ανοιχτη αυτος για να μπαινει οποιος θελει γιατι ξερω αρκετους που μπαινουν....Αν ειχε καποιο προβλημα θα την ειχε κλειδωσει,σωστα? Εεεε οχι!!! Ας εκμεταλευόμαστε την αμάθεια κάποιου! Με 20ευρώ το μήνα έχει dsl!! Τα 60 που θα δώσεις τουλάχιστον για πειράματα είναι 3 μήνες!!!
Evgenios1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δε κάνεις μια δικιά σου σύνδεση καλύτερα αντι να κλέβεις από τους άλλους? Για να την εχει public σιμενει οτι τη μιραζετε εχο ενα φιλο μου που κανει το ιδιο(εχει 24mbs Static και τη μιραζει) Η προκαθορισμενη ρηθμιση ειναι WEP.... Για να ειναι χωρης κωδικο πρεπει να το εχει διαμορφοσει ο ιδιος, ή ειναι ενα HotSpot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.