anterovgaltis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Και οι Γερμανιδες και Οι ελληνιδες και Βουλαργες ειναι ωραιες! Εξαρταται τα γουστα! Υπαρχει κατι πολυ αρνητικο ομως στις Ελληνιδες! ΔΕν γινεται να εισαι 20 χρονων και να εχεις σωμα σαν να εχεις γεννησει τρια παιδια! Ελεος! Δεν σεβεσαι το σωμα σου? Πανε κανα γυμναστηριο κανε λιγη διαιτα! Αυτη ειναι η διαφορα των ελληνιδων με τις αλλοδαπες. Οι ξενες και κυριως οι Ανατολικοευρωπαιες εχουν την Γυμναστικη στην καθημερινη τους ρουτινα!Εΐναι βεβαια και το σκαρι που λεμε αλλα και λιγο κρατει! Και στους αντρες βεβαια υπαρχει αυτο το φαινομενο αλλα,οπωσ και να το κανουμε στις γυναικες ειναι πιο αντιαισθητιΚΟ
Sleepless_007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 από που και ως που ρε σεις να καταλάβει αυτό που κατάλαβε; και γιατί να του φέρει 3 μπάλες και όχι 1 ή 2 ; μερίδα είναι; άν το είπες όπως μας λες πως το ζήτησες τότε πρόκειται για περίπτωση κλαρίνου ή στιγμιαίας αυθαιρεσίας. όπως και να έχει έπρεπε να τα πάρει πίσω δίχως άλλο Έχει κάποιο δίκιο....!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 η επιβεβαίωση που όλοι περιμέναμε! (2 μήνες μετά)
De@th L0rd Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 To παρόν θέμα μπορεί να κλειδωθεί LOL
sheik Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Εμενα παλι μου την σπαει οταν ερχεται η ωρα να πληρωσουμε και σου πετανε το θεικο "μπορειτε να τα πληρωσετε ολα μαζι και τα βρισκετε μετα?" Και δεν μιλαω οταν εισαι παρεα με ενα φιλο σου ξερω γω.Οκ τοτε ας τα δωσει ενας και μετα τα βρισκετε ή δεν τα βρισκετε στο κατω κατω κολληταρια ειστε δεν θα τα χαλασουμε τωρα για 3 ευρω. Αλλα οταν εχεις κανονισει και εισαι παρεα με αλλα 6-7 ατομα και σου ζητουν ολα μαζι και ξυνιζουν την μουρη οταν τα δινεις ξεχωριστα δεν το καταλαβαινω. Μια φορα ειμασταν 7 ατομα και μας ζητησε γυρω στα 30 ευρω.Οταν του ειπαμε οτι δεν γινεται αρχισε να λεει "τι ειναι αυτα τα πραγματα,δεν εχω ψιλα τι θελετε να κανω".Τεσπα αρχισαμε να του δινουμε ενας ενας και οταν εφτασε στην τελευταια κοπελια αυτη του δινει εικοσαευρο και νευριαζει αυτος,"να βρεις να μου δωσεις ψιλα", η κοπελα να μην εχει κι εμεις για σπασιμο να μη βγαζουμε να του δωσουμε ωστε στο τελος της κανει "ε τι να σ κανω,δεν εχω,μη με πληρωνεις". Οκ λεει η κοπελια και κανουμε να φυγουμε και τελικα αλλαξε γνωμη και της εδωσε ρεστα. Το συμπερασμα ειναι οτι δεν ειμαστε υποχρεωμενοι 7 ατομα που μενουμε στα 4 σημεια του οριζοντα να βγουμε απο το καφε και να ψαχνουμε ποιος χρωσταει τι σε ποιον. Αντιθετα αυτοι ειναι υποχρεωμενοι,καφετερια εχουν και οφειλουν να σου δωσουν ρεστα ειδικα οταν δεν εισαι υπερβολικος να δωσεις ξερω γω πενηνταυερο, αλλα πενταευρο ή δεκαευρο.
tmjuju Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 η επιβεβαίωση που όλοι περιμέναμε! (2 μήνες μετά) Για τους υπόλοιπους δεν ξέρω κατά πόσο την περίμεναν… Αλλά εσύ πουλάκι μου πάλι πρώτος στο χορό.. Προφανώς εσύ αγωνιούσες περισσότερο από όλους (βάζε κάνα χρυσό φτυάρι καλύτερα)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 λες και δεν με ξέρεις
Chrisxxx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Πριν κλειδωθει. Πειτε λιγο πως λεγοταν μια ταινια που βγηκε πριν λιγα χρονια με σερβιτορους που φτηνουν κλπ μεσα σε φαγητα...
doctorkostis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Πριν κλειδωθει. Πειτε λιγο πως λεγοταν μια ταινια που βγηκε πριν λιγα χρονια με σερβιτορους που φτηνουν κλπ μεσα σε φαγητα... http://www.imdb.com/title/tt0348333/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.