antonl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 off topic του κερατά όμως Θα είναι θαύμα αν μπορέσει να παραμείνει ontopic ένα thread (ειδικά) στο Μπλα-Μπλα για πάνω από 2 σελίδες
subdee Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Θα είναι θαύμα αν μπορέσει να παραμείνει ontopic ένα thread (ειδικά) στο Μπλα-Μπλα για πάνω από 2 σελίδες Είναι δυνατόν ο Altair να πηδάει απο 100 μέτρα ύψος σε 5 μέτρα άχυρα και να μην παθαίνει τίποτα;
rotten crusader Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Βασικά,όντως είστε πολύ απόλυτοι όσον αφορά τις ελληνίδες 1)Πρώτον και οι φιλες μας αλβανίδες έχουν αρχίσει να χουν το ιδιο τουπέ 2)Το ότι δεν μπορουν να προσδιορισθούν βάσει της πρωσοπικοτητάς τους,παρα μονο βάσει της υλικής του πλευράς,είναι ένα πρόβλημα που εν μέρει έχει τη ρίζα και σε μας(για μια πεολειξία,κάνουμε χρυσή όποια μας κάτσει...πώς να μην ψωνιστεί?).Το οτι θέλουν να τις σεβόμαστε,ενω οι ίδιες δε σέβονται τον εαυτό τους όμως,είναι καθαρά δικό τους πρόβλημα Υγ:Dora18...ς αντι σ και θ αντι υ...(χωρίς ειρωνεία,απλά θα μου κάνεις εύκολη τη ζωή)
Arcanaloth Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Το ότι υπάρχουν εξαιρέσεις, ότι δηλαδή υπάρχουν και σοβαρές κοπέλες που σέβονται τον εαυτό τους και δεν έχουν ψωνιστεί, δεν σημαίνει ότι πάνω κάτω τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα λένε τα παιδιά. Οι Ελληνίδες όντως την έχουνε δει κάπως και δεν είναι απαραίτητα οι άντρες που φταίνε για αυτό. Περισσότερο είναι όπως αναφέρθηκε οι μάνες τους και η κοινωνία που μεγαλώσανε με τα όποια ιδανικά δυστυχώς υπάρχουν (να βρεις έναν πλούσιο γαμπρό, εσύ είσαι κούκλα,έχεις και πτυχίο από ΙΕΚ,δεν θα πας με κανάν ότινάναι!) Βέβαια, πρόβλημα του καθενός το τι ψάχνει και τελικά τι βρίσκει,αν η άλλη γουστάτει να πετάει έξω τα πατσοκοίλια,να φοράει το μπλουζάκι των 5 ευρώ και να στήνεται σε ένα μαγαζί όρθια όπου η τιμή του ποτού αντιστοιχεί σε σεβαστό ποσοστό του μισθού της,παρακαλώντας να της την πέσει κανάς αποτριχωμένος με το πουκάμισο ανοικτό μέχρι τον αφαλό,ΚΑΛΑ κάνει. Το πρόβλημα για μένα είναι όταν τις ρωτάς σε καμιά στάση "κοπελιά,μήπως έχεις ώρα" και σε κοιτάνε σαν να πήγες να τις βιάσεις. Γι'αυτό και γενικά δεν παίζουν πολλές μικτές παρέες,παρά μπακουροπαρέες από άντρες από τη μια και από γυναίκες από την άλλη. Ελλεεινήδες... Όσο για την εμφάνιση, όπως είπε και ένα άλλο παιδί, έχουνε γενικά ωραία πρόσωπα,αλλά από σώμα και ειδικά από κώλο είναι άντε γεια το 90%. Για σύγκριση με Τσεχία,Σερβία,Ουκρανία,Κροατία κτλ δεν το συζητάω... Το θέμα όμως δεν είναι ποιες είναι καλύτερες,το θέμα είναι η νοοτροπία τους,αυτό τις κάνει απωθητικές στα δικά μου τα μάτια τουλάχιστον.Το "αν δεν γουστάρεις ρε φίλε,σήκω φύγε" δεν είναι λογική,εδώ μένω και σχολιάζω αυτά που βλέπω. Και αυτά που λέω είναι ο κανόνας,ευτυχώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις,ελάχιστες μεν,αλλά υπάρχουν. Γενικά πάντως,όλες θέλουν κέρασμα στα πρώτα ραντεβού,όλες θέλουν να τις λες συνέχεια τι ωραία που είσαι (και κυρίως πιο ωραία από φίλες/γκόμενες άλλων φίλων/περαστικές/ξαδέρφες) και όλες θέλουν να "δείχνουν" παραπάνω από αυτό που είναι.Όταν η Σούλα η κομμώτρια από τον Εύοσμο, με το 1.58 ύψος που έβγαλε το νυκτερινό πιστεύει πως ιδανικός άντρας για αυτήν είναι ένας νευροχειρούργος με Porsche 911,τότε υπάρχει πρόβλημα.Όχι επειδή είναι αδύνατον να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο,αλλά γιατί απορρίπτει αυτόματα όλους τους υπόλοιπους ως κατώτερους της. My 2 cents.
michael92 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Αν πω ότι το topic έγινε μια μπούρδα και μισή θα φάω ban ; Έλεος ρε παιδιά, "έχω πάει με τις μισές ευρωπαίες, είναι καλύτερες από τα μπάζα τις ανάγωγες τις δικές μας// στη χώρα που είμαι δεν συγκρίνονται με τις δικές μας// είχα πολύ ωραίες γκόμενες στο εξωτερικό και απογοητέυομαι όταν έρχομαι ελλάδα" σαν πεντάχρονα κάνετε, δείξτε λίγη ωριμότητα, δηλαδή έλεος κουράστηκα να διαβάζω άλλα ντάλα της πέμπτης ξυνισμένο γάλα (no offence) STAY ON TOPIC. Όσο για τον topic starter, σίγουρα είχες δίκιο που σου φέρθηκε τόσο ανάρμοστα, αλλά σκέψου αν είχες πει καλύτερα την παραγγελία αυτό δεν θα συνέβαινε σκέψου και την κοπέλα, 8 ώρες στην τσίτα είναι με τον κάθε μ@@κα (δεν μιλάω για σένα ) να της παραγγέλνει ότι του έρθει. Αν είχε την δυνατότητα δεν θα πήγαινε να δουλέψει εκεί αλλά κάπως πρέπει να βγάλει το ψωμί της μέχρι να τελείωσει το πανεπηστήμιο (αυτό συμπέρανα τουλάχιστον). Ασφαλώς ήταν σφάλμα της αλλά δεν είναι teh only one to blame. Mode : Flame +50%
Lucifer Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Όταν η Σούλα η κομμώτρια από τον Εύοσμο, με το 1.58 ύψος που έβγαλε το νυκτερινό πιστεύει πως ιδανικός άντρας για αυτήν είναι ένας νευροχειρούργος με Porsche 911,τότε υπάρχει πρόβλημα. Μέχρι εδώ ήταν οκ.
slipknot Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Καλά,στις τελευταίες σελίδες postάρετε κυρίως γυναίκες και βγάζετε το άχτι σας? Όσον αφορά τα διάφορα που μπορείτε να ακούσετε από άντρες,ναι μεν θα πρέπει να νιώθετε όμορφα μιας και όλοι επιζητούν μια τόνωση του ηθικού ειδικά σε καιρούς δύσκολος αλλά απ' την άλλη έχετε στο μυαλό σας πως αν είναι κανένας λιγούρης ή κάποιος που είναι με φιλαράκια και σπάει πλάκα θα το πει και σε 10 άλλες,οπότε δε ξέρω τι αξία έχει.Επίσεις,σχόλια τύπου "πωπω τι μανάρι είσαι εσύ","πωπω μια σωματάρα,ένας κώλος" κλπ δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να χαρακτηριστούν κοπλιμέντα.Εγώ πάντως αλλιώς θα τα ονόμαζα... Για την συγκεκριμένη κοπέλα,αυτήν που αφορά το topic μην λέμε κι ότι θέλουμε.Τι πάει να πει "σκεφτείτε τη κοπέλα,8 ώρες στο πόδι" κλπ Συγνώμη αλλά αν δε γουστάρει να φύγει,αλλά έτσι είναι.Λέμε θα πάω να δουλέψω γκαρσόνι σε καφετέρια,θα είμαι χαλαρά κάθε μέρα μες στη νεολαία,θα βρω και κανα γκόμενο.Ε δεν είναι έτσι,γι αυτό μετά ξενερώνουν αν δουν ότι έχει τρέξιμο.Είναι τυχαίο ότι το καλοκαίρι όλοι πάνε να δουλέψουν ως γκαρσόνια? Βέβαια,αν βαριέσαι να στρώσεις τον κώλο σου και να δουλέψεις... Edit:Πιστεύω ότι τα νεύρα που είχε ο De@th L0rd του έχουν σίγουρα περάσει και το χει ξανασκεφτεί.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Οπως συνηθως σε καθε ελληνικο forum κλπ, λεμε μια προταση την οποια πιανει ενας της αλλαζει τα φωτα και ολοι οι υπολοιποι υιοθετουν τη 2η εκδοχη. Λοιπον για να μην εχουμε παρεξηγησεις. ΑΛΛΟ πραγμα παει να πει οτι εχω γυρισει αρκετες χωρες στην Ευρωπη και εχω δει καποια πραγματα με τα ματια μου και ΑΛΛΟ πραγμα παει να πει εχω γ@μησει τη μιση Ευρωπη. Εγω ανεφερα το 1ο. Πώς βγαλατε καποιοι εδω μεσα ως συμπερασμα το 2ο που ουτε ειπα, ουτε εννοησα αλλα ουτε και υπονοησα ο θεος και η ελληναραδικη ψυχη σας. Next time θα φροντιζω να σας το ζωγραφιζω κιολας. Οσο για εσας που βγαινετε κατευθειαν να μας αποδειξετε ποσο λατρεις του γυναικειου φυλου ειστε και ποσο βλακες/μ@λ@κες κλπ ειμαστε εμεις που κρινουμε ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ του συνολου των ελληνιδων, τοτε να σας πω οτι κι εμεις αγαπησαμε κι εμεις ερωτευτηκαμε και συνεχιζουμε να λατρευουμε το γυναικειο φυλο και να ερωτευομαστε. Δεν ειμαστε μισογυνηδες. Αναφερομαστε απλα σε ενα ΠΟΣΟΣΤΟ των ελληνιδων που ακολουθουν αυτη την τακτικη. Εχετε μπλεξει την **** με τη βουρτσα μερικοι. Εκτος αν τελικα ειστε εσεις τοσο αλανια πια και τις πατε ολες ανεξαρτητως της προσωπικοτητας τους και δεν κανετε διαχωρισμους στις συμπεριφορες που βλεπετε. Δικαιωμα σας :>
De@th L0rd Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Ε όχι.... Για ποιά χώρα λές; Σουηδία και Αγγλία.
Ather Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 @ Offtopic υπάρχουν και ωραίες ελληνίδες(που μοιάζουν με Λατίνες-Σκανδιναβές) Όμως όταν έφυγα από Ρόδο (Ιούλιος 2008) και προσγειώθηκα στην Αθήνα όλες μου φαίνονταν μπάζα. Έτη φωτός μπροστά (οι Σουηδογερμανές) στο θέμα εμφάνισης, οι απλά μέτριες για μένα στην Αθήνα ήταν θεές στα μάτια των φίλων μου. Μετά την εβδομάδα προσαρμογής όμως όλα οκ Όμως δε θα τις δω ποτέ όπως τις έβλεπα παλιά, sorry αλλά αυτοί που λένε για την εμφάνιση των ξένων (ΔυτικοΕυρωπαίες) έχουν δίκιο συν ότι οι ελληνίδες έχουν ομολογουμένως μεγάλη φωτογένεια (βλέπε hi5) και από κοντά δε δείχνουν τόσο ωραίες. Εντάξει δλδ γιατί οι μόνες που δεν έχουν ξύγκια να είναι 15χρονες; @ Ontopic Εγώ: Θα μου φέρεις αυτό το σιροπιαστό με αυτές τις γεύσεις παγωτό. (μετά από λίγη ώρα). Εγώ: Σου είχα πει αυτές τις γεύσεις παγωτό και έφερες άλλες, σου είναι εύκολο να μου φέρεις αυτές που ήθελα; Σερβιτόρος: Σου είναι εύκολο να το φας; Εγώ: (Από μέσα μου) Δε γ*****ι ας μην το κουράσω. (μετά από λίγη ώρα) Σερβιτόρος: Το έφαγες τελικά; Είδες που είχα δίκιο; Σιγά που ήθελες και άλλες γεύσεις. Εγώ (Από μέσα μου) Δε γ******ι αλλά θα τον γ****ω στο τέλος. (στο τέλος όταν η παρέα πλήρωσε ΚΑΙ δεν άφησε tip) Α βλέπω είστε μεγάλη παρέα αλλά δεν αφήσατε φιλοδώρημα!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 @ Ontopic Εγώ: Θα μου φέρεις αυτό το σιροπιαστό με αυτές τις γεύσεις παγωτό. (μετά από λίγη ώρα). Εγώ: Σου είχα πει αυτές τις γεύσεις παγωτό και έφερες άλλες, σου είναι εύκολο να μου φέρεις αυτές που ήθελα; Σερβιτόρος: Σου είναι εύκολο να το φας; Εγώ: (Από μέσα μου) Δε γ*****ι ας μην το κουράσω. (μετά από λίγη ώρα) Σερβιτόρος: Το έφαγες τελικά; Είδες που είχα δίκιο; Σιγά που ήθελες και άλλες γεύσεις. Εγώ (Από μέσα μου) Δε γ******ι αλλά θα τον γ****ω στο τέλος. (στο τέλος όταν η παρέα πλήρωσε ΚΑΙ δεν άφησε tip) Α βλέπω είστε μεγάλη παρέα αλλά δεν αφήσατε φιλοδώρημα! Για να καταλαβω.. Εκανε που εκανε τη μ@λ@κια του, σας εκανε πουλαγε κ χαβαλε κ ειρωνεια κ απο πανω? Ε ρε γλεντια... Μαλλον ησουν αρκετα ψυχραιμος για να μην αντιδρασεις καθολου.
rotten crusader Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Βασικα όντως...αλλά το καλύτερο είναι να το ρίχνεις στη πλάκα,να μη χαλάει και η βόλτα σου...
pebbles Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δεν το τρως, δεν το πληρώνεις, ζητάς το αφεντικό και το αναφερεις. Αναλογα με τη συμπεριφορα, ξαναπας ή δεν ξαναπας στο μαγαζι. Αν δεν εχεις αλλη επιλογη, τοτε το καταπινεις και κανεις το χαζο.
blashyrkh+ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δεν το τρως, δεν το πληρώνεις, ζητάς το αφεντικό και το αναφερεις. Αναλογα με τη συμπεριφορα, ξαναπας ή δεν ξαναπας στο μαγαζι. Αν δεν εχεις αλλη επιλογη, τοτε το καταπινεις και κανεις το χαζο. Η αλλη επιλογη ειναι μπλουζα αλα μουζαχεντιν στο κεφαλι ,λοστος η αλλο ομορφο σιδερικο και αραγμα μεχρι να κλεισει το ρημαδι.Αν εχεις χρονο σκας και το πρωι να δεις τα μουτρα τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.