Lookouma-des!! Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Με την αρνηση για τα παντα συνεχιζουμε να ειμαστε πολυ πριν την εποχη της τουρκοκρατιας ως χωρα!!!
dora18 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 οριστε ποσταρω και εδω δεν το ειχα δει...λοιπον πρωτη φορα πιανω δουλεια σε καφετερια.επειδη δεν ξερω καλα τον δισκο προσπαθω παντα με ευγενια να τον ακομπησω στο τραπεζι με χαμογελα κτλ. σασ καταλαβαινω απολυτα πολλοι και πολλεσ ειναι στα αρ....αλλα αν αργει κατι δεν φταινε αυτεσ φταει το παιδι σο μπουφε. υπαρχον κ αλλεσ αναιδεστατεσ που πετανε τα ποτηρια χωρισ ουτε ενα γεια. και οταν ειμαι πελατισα αν και δουλεβω σε καφετερια αν ο/η σερβιτοροσ δεν ειναι εστω λιγο ευγενικοσ δεν αφηνω καν μποθρμπουαρ.οκ ρε φιλε οι περισοτεροι απο αναγκη το κανουμε αλλα εφ οσον συναναστρεφεσαι με κοσμο γινε λιγο ευγενικοσ λιγο ευθυμοσ δεν σερβιρεισ σε ζωα.ουτε ο πελατησ ποθ βγαινει α πιει εναν καφε να χαλαρωσει σσο φταει σε τιποτε να βλεπει μια αγενεστατη με μουτρα να τοθ σερβιρει.
ClouD Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Οι ανθρώπινες σχέσεις στο εμπόριο και η έκφραση στην όπισθεν. Btw, μιας και είσαι νέος/νέα στη δουλειά, το να ακουμπάς το δίσκο στο τραπέζι θεωρείται κακή πρακτική, όσο και να χαμογελάσεις. Ο κόσμος παραγγέλνει προϊόντα, και ο δίσκος δεν είναι μέσα σε αυτά. Btw #2, αν νομίζεις ότι με το να προτείνεις ευγένεια σε κάποιον που δεν την έχει θα πετύχεις κάτι, σου προτείνω να εξετάσεις λίγο κάποια ιστορικά παραδείγματα. Η μάχη στο Βατερλώ είναι ένα καλό σημείο για να αρχίσεις. Τα έχει όλα μέσα, ευγενείς, ευγενικούς και ροζ ελέφαντες.
dora18 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 σορυ αλλα αυτο το οχι τσοθλακι οπωσ συνηθωσ ειναι ανεπιτρεπτο. εγω τωρα τελιωσα το σχολιο και θελω να λιαζω τα οπισθια μου δλδ στην παραλιακη. ειναι θποχρεωμενοι οι γονεισ μου να μου δινουν λεφτα και για αυτα??? μοθ εδωσαν για ιδιαιτερα και φροντιστηρια. δεν φτανει ποθ ο καθενασ κοιταει τα βυζια μο και τον κολο μου...δεν ηθελα να βγαζω λεφτα ετσι ουτε να με πονανε ποδια απο ορθοστασια.αλλα δεν πουλιεμαι κ ολασ για τα λεφτα ουτε ειμαι τσουλακι επειδη φροντιζω να ειμαι με τα δικα μου λεφτα και ανεξαρτητη χωρισ να μου παιρνει ο νταντη την gucci την σταντα και να το παιζω καποια οκ???αυτεσ ειναι προκαταληψεισ καφρων που τα παιρνουν απο τον μπαμπακα και πανε και παιρνουν μια παντοφλα λακοστ και ειναι καποιοι. αυτοι που εχοθν δουλεψει ξερουν πωσ 18 χρονων χωρισ ειδικευση κανεισ οτι δουλεια κατσει χωρισ να σε αντιπροσοπευει.αντε μαζευτειτε λιγο. μην τα ισοπεδονουμε ολα.
dora18 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Οι ανθρώπινες σχέσεις στο εμπόριο και η έκφραση στην όπισθεν. Btw, μιας και είσαι νέος/νέα στη δουλειά, το να ακουμπάς το δίσκο στο τραπέζι θεωρείται κακή πρακτική, όσο και να χαμογελάσεις. Ο κόσμος παραγγέλνει προϊόντα, και ο δίσκος δεν είναι μέσα σε αυτά. Btw #2, αν νομίζεις ότι με το να προτείνεις ευγένεια σε κάποιον που δεν την έχει θα πετύχεις κάτι, σου προτείνω να εξετάσεις λίγο κάποια ιστορικά παραδείγματα. Η μάχη στο Βατερλώ είναι ένα καλό σημείο για να αρχίσεις. Τα έχει όλα μέσα, ευγενείς, ευγενικούς και ροζ ελέφαντες. δεν προτεινω ευγενια σε κανεναν απλα καποια πραγματα ειναι ανεπιτρεπτα με κοσμο ασχολεισαι οχι με ζωα(λεμε τωρα) οσο για τον δισκο εχεισ απολυτο δικιο. απλα επειδη ακομα τον φοβαμαι προτειμω να τον ακουμπησω παρα να τον ριω σε κανεναν ανθρωπο.
jimarass Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μα καλά τόση πίκρα έχετε φάει οι περισσότεροι απο Ελληνίδες; Εγώ με όσες Ελληνίδες έχω βγεί στη ζωή μου ποτέ δεν αντιμετώπισα τέτοιες συμπεριφορές σαν αυτές που περιγράφετε. Έλεος, που πάτε και τις βρίσκετε; Και οι ξένες είναι και αυτές ανάλογα την προσωπικότητα αλλά επι τω πλείστω δεν έχουν τη ζεστασιά της Ελληνίδας και σας το λέω έχοντας ζήσει στο εξωτερικό και έχοντας εμπειρίες όπως ανέφερα σε προηγούμενο ποστ. Μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας. Τις συμπεριφορές αυτές δεν τις βλέπεις στη σχέση, αλλά πριν τη σχέση. Οι ελληνίδες είναι πολύ δύσκολες στο approach συγκριτικά με τις ευρωπαίες για δύο λόγους: 1) Όταν μιλάς σε μια ελληνίδα, σημαίνει ταυτόχρονα ότι τη γουστάρεις! Σα παράδειγμα, μια φορά είχα γνωρίσει μια γκόμενα και της είπα να πάμε για καφέ και μου είπε ότι το προχωράω πολύ γρήγορα. Της απάντησα: " Εννοείς το προχωράω γρήγορα για να σε πηδήξω? Διότι εγώ είχα πρόθεση να σε γνωρίσω. Μη σου πω ότι απλά έψαχνα για παρέα. Στην τελική μπορεί να μη μου κάνεις. Το ότι κάνω το πρώτο βήμα δε σημαίνει ότι σε γουστάρω μέχρι τελικής." Φυσικά το βούλωσε, δε βγήκαμε για καφέ και μετά από μια εβδομάδα άρχισε να μου στέλνει sms. Φυσικά δεν απάντησα. 2) Η νέα κα (ω)λοθρεμένη γεννιά των ελληνίδων που δε στρώσανε σεντόνι έχει μάθει από τη μαμά της να είναι τουπέ, ότι είναι πεντάμορφη και ότι η ξαδέρφη της τη ζηλεύει!!Φυσικά αυτή συνεχίζει τη ζωή της, πάει στη δουλειά της με 5 κιλά πάστωμα για 8ρη πίπα, μετά βγαίνει με τον λαλάκα, και στο τέλος της ημέρας κοιμάται χωρίς να έχει πλύνει πιάτο. (Φυσικά όταν φτάσει η ώρα του γάμου, το διαζύγιο έχει βγει σε 1 χρόνο, αλλά εκεί φταίνε και οι άνδρες καλοθρεμένοι) Το γεγονός ότι οι άνδρες σχολιάζουμε στο δρόμο τις γυναίκες δεν είναι κακό κατά τη γνώμη μου. Ούτε ότι μια γυναίκα κολακεύεται από αυτό. Το κακό είναι πως δεν καταλαβαίνουν ότι ακόμα και μια φόλα με βυζιά θα δεχτεί κολακίες και κυρίως το γεγονός ότι δεν καταλαβαίνουν μέχρι που τις παίρνει. Θα δεις πχ σε μια μεγάλη σταθερή παρέα όλες να γουστάρουν τον πιο ωραίο, ακόμα και αν οι άλλοι άνδρες τους πέφτουν ήδη πολύ. Στο τέλο μένουν όλοι μπακούρια. Όταν πατήσουν τα 30 τότε ωριμάζουν επιτέλους και ξέρουν τι θέλουν αλλά μέχρι τότε έχουν γίνει μεγάλα λάθη.
Lookouma-des!! Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Το κακό είναι πως δεν καταλαβαίνουν ότι ακόμα και μια φόλα με βυζιά θα δεχτεί κολακίες και κυρίως το γεγονός ότι δεν καταλαβαίνουν μέχρι που τις παίρνει. Τελειως απαξιωτικη αποψη για τις γυναικες....
ClouD Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 -Μια γύρα στερεότυπα ακόμα! Να πω και εγώ το αγαπημένο μου. dora18, οι άνθρωποι είναι ζώα και δεν υπάρχει τίποτα άσχημο σε αυτό. Εκτός ίσως από τη gucci τσάντα.
antonl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Το κακό είναι πως δεν καταλαβαίνουν ότι ακόμα και μια φόλα με βυζιά θα δεχτεί κολακίες και κυρίως το γεγονός ότι δεν καταλαβαίνουν μέχρι που τις παίρνει. Τελειως απαξιωτικη αποψη για τις γυναικες.... Απαξιωτική μεν, ρεαλιστική δε.
Lookouma-des!! Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Ρεαλισμος ή ακραια μορφη ρατσισμου(φαλοκρατισμου στην συγκεκριμενη περιπτωση)?
dora18 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Ρεαλισμος ή ακραια μορφη ρατσισμου(φαλοκρατισμου στην συγκεκριμενη περιπτωση)? ακριβωσ. ποια οριζεται εσεισ φολα??? εχουμε φυγει δυστυχωσ απο το θεμα. αλλα νομιζω πωσ ειναι σοβαρο.
jimarass Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μην ανησυχείτε, θα στρώσει η μούρη τους και οι δικές μας στα χρόνια πείνας που έρχονται!!
antonl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Ρεαλισμος ή ακραια μορφη ρατσισμου(φαλοκρατισμου στην συγκεκριμενη περιπτωση)? Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Και δε βλέπω πού υπάρχει ο ρατσισμός στην παραπάνω συμπεριφορά και ποιοι είναι οι αδικημένοι. Btw δε συμφωνώ με τη συμπεριφορά αυτή. Απλά μου σπάει τα νεύρα ώρες-ώρες φίλος που όταν κινούμαστε με τ' αμάξι δε θα χάσει χρόνο να "σχολιάσει" (θετικά) οποιοδήποτε "φόλα με βυζιά" (πρωτού καν δει το πρόσωπό της ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.