MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Άρα; Να βάζουμε Τσέχες και Βουλγάρες για σερβιτόρες και θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο; Νομίζω ότι κάπου βγήκαμε εκτός θέματος. Μιας και το εθεσες αν η σερβιτορα ηταν Τσεχα η Βουλγαρα, κατα 95% θα ειχε πολυ καλυτερη αντιδραση απο της Ελληνιδας απεναντι στον πελατη. Αλλα αν μιλαει σπαστα Ελληνικα πεφτει το ιματζ της καφετεριας, ασχετως που για καθαριστριες παιρνουν μονο αλλοδαπες. Ασε που το 50% των πελατων θα γκρινιαζουν "Οι ξενοι τρωνε θεσεις εργασιας". Λαθος ανθρωπους σε λαθος ποστα βαζουν τελικα. Οι ελληνιδες λογω αγενειας και ψιλομυτιασης θα επρεπε να καθαριζουν (να στρωνουν και χαρακτηρα σιγα σιγα) και οι Βουλγαρες λογω καλυτερων τροπων να σερβιρουν και να φτιαχνουν τη διαθεση στον πελατη επειδη ειναι 100 φορες πιο προσιτες απτις δικες μας βλαχοκαουμποησες ψιλομυτες.
subdee Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μα καλά τόση πίκρα έχετε φάει οι περισσότεροι απο Ελληνίδες; Εγώ με όσες Ελληνίδες έχω βγεί στη ζωή μου ποτέ δεν αντιμετώπισα τέτοιες συμπεριφορές σαν αυτές που περιγράφετε. Έλεος, που πάτε και τις βρίσκετε; Και οι ξένες είναι και αυτές ανάλογα την προσωπικότητα αλλά επι τω πλείστω δεν έχουν τη ζεστασιά της Ελληνίδας και σας το λέω έχοντας ζήσει στο εξωτερικό και έχοντας εμπειρίες όπως ανέφερα σε προηγούμενο ποστ. Μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας.
klainmaingr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Και με 10? tip θα τις ##@%$@%$ κιόλας... Nice... [/Φαλλοκρατικό γουρούνι mode off]
De@th L0rd Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 @ Hopeless.Έχεις PM. ΠΡΟΣΟΧΗ:Περιέχει λεπτομέρειες.
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Και η πραγματικοτητα ειναι πως η Ελληνιδα ακομα και αγραματη να ναι, αγραμματη αμα δεν γουσταρετε τις Ελληνιδες και γενικα την Ελλαδα, μαζευτε τα και οξω.
Lucifer Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Εγω που ειμαι ενας απο αυτους που κραζουν Ελληνιδες εχω γυρισει διαφορες χωρες στην Ευρωπη. Και αυτο που λες γις τις Φινλανδεζες κ γενικα για τις Βορεριοευρωπαιες οτι ειναι κρυες, το λεμε εμεις για να πιστεψουμε οτι εχουνε κατι ξεχωριστο οι δικες μας, αλλα δεν ισχυει και τοσο οσο φανταζεστε. ΠΧ για μενα οι Γερμανιδες ειναι πολυ πιο προσιτες τις Ελληνιδες. Αλλα αμα ρωτησεις στην Ελλαδα το 99% θα τις πει κρυες. Ε δεν ειναι ετσι ειτε μας αρεσει ειτε οχι. ΕΠισης αυτο που ακουγεται απτα καναλια οτι οι Ελληνιδες ειναι οι πιο ωραιες γυναικες κλπ και βαζουν τον 1 τουριστα απο τους 150 που το δηλωσε αυτο να παιζει 2-3 μερες για να το πιστεψουμε. Πιο ωραιες οι ΕΛληνιδες απο Ιταλιδες? ΔΕΝ. Απο Ισπανιδες? ΔΕΝ. Απο Γερμανιδες? ΔΕΝ. Απο Βαλκανιες/Ρωσιδες. Ουτε στα πιο τρελα τους ονειρα. Απο Σκανδιναβες? Καμια φορα, αλλα οχι παντα. Απο Σουηδεζες? ΔΕΝ. Για μενα οι Ελληνιδες ειναι πιο ομορφες μονο απτις Βρετανιδες και τις Γαλλιδες και Πορτογαλιδες. Γουστα ειναι αυτα φυσικα. Και επειδη λετε γτ τρεχουμε πισω απτις Ελληνιδες κ κανουμε δωρα κ τετοια αφου εχουμε αυτη τη γνωμη. Διοτι α) δεν ειναι ολες ετσι το ειπα απτην αρχη β) διοτι εδω ζουμε και πρεπει να προσαρμοστουμε στην πραγματικοτητα. Και η πραγματικοτητα ειναι πως η Ελληνιδα ακομα και αγραματη να ναι, θελει να τις πληρωσεις τουλαχιστον τα 2-3 πρωτα ραντεβου, μετα μεχρι να τα φτιαξεις μαζι της θα σε κουρασει λιγο, μετα στη σχεση θα θελει δωρακια κλπ. Οποτε η συμβιβαζεσαι εφοσον δεν εχεις αλλη επιλογη η γινεσαι ομοφυλοφιλος η πας σε μοναστηρι. Οσο για αυτο που λετε περι εμφανισης. Γουστα ειναι αυτα. Η ελληνιδα εχει ωραιο προσωπο γενικα αλλα το σωμα της ειναι συνηθως γεματουλικο, η περιφερεια φαρδια και η κυταριτιδα δεδομενη για την πλειοψηφια. Οι 3 παραπανω οροι, ειδικα σε βορειοδυτικες χωρες ειναι αγνωστοι. Βεβαια μερικοι, τα παραπανω τα θεωρουν ομορφια σε μια γυναικα. Δε λεω μπορει να τις προσδιδουν χαρη, αλλα αντικειμενικη ομορφια δεν ειναι. Και τελος να σημειωσω οτι το μεσο γουστο μιας Ελληνιδας ως προς το ντυσιμο δεν αγγιζει ουτε το 1/5 του γουστου μιας μεσης Ευρωπαιας. Ακομα και οι Σερβες/Ρωσιδες που δεν εχουν λεφτα να φανε, πιο καλογουστα ντυνονται. Η τουλαχιστον ξερουν να ξεχωριζουν τι ντυσιμο χρειαζεται καθε περισταση. Γούστα είναι αυτά. Προσωπικά θεωρώ τις Ελληνίδες από τις ομορφότερες ευρωπαίες, αναφερόμενος στον συνδυασμό στυλ και εμφάνισης. Από εκεί και πέρα μπορεί κανείς να αρκείται στη φάτσα της Σουηδής και να έχει χεσμένο το γεγονός πως δεν ξέρει να περπατήσει ή στο άλλο άκρο να βλέπει κανείς Ιταλίδα που δε βλέπεται αλλά να λύνεται από τη θηλυκότητα που εκπέμπει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 αγραμματη αμα δεν γουσταρετε τις Ελληνιδες και γενικα την Ελλαδα, μαζευτε τα και οξω. κι ελεγα.. δε θα βρεθει ενας Ελληναρας να πει τον αφορισμο του και να αποδειξει ποσο γτπ νοοτροπια εχουμε (οτι γραφω στα παραπανω ποστ δηλαδη)? Απο συζητηση νιωθουμε? Δεν ε? Αλλα αν ειχα τη δυνατοτητα "να τα μαζεψω και οξω" πιστεψε με εξυπνε, θα το εκανα τωρα. Και δε θα το εκανα για τις Ελληνιδες, εισαι πολυ γελασμενος αν νομιζεις οτι θα αφηνα τη χωρα μου για αυτο το λογο. Υπαρχουν αλλοι λογοι, πχ οτι η μιση Ελλαδα ειναι κατι τυποι σαν εσενα, που εχουν για σημαια την αγενεια, την ελλειψη σεβασμου προς τον συνομιλητη και τον τσαμπουκα. Βλεπεις ομως υπαρχουν στη ζωη κ καποιες αντικειμενικες δυσκολιες, οποτε δεν μπορω να φυγω απο δω προς ωρας. @Lucifer: βεβαια γουστα ειναι, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Οσο για το στυλ, εγω δε βρισκω ιδιαιτερα σεξυ, οταν πχ πηγαινα στη σχολη 7 το πρωι και η αλλη να ρχεται με το 10ποντο, με το μινι και τιγκα βαμενη. Προτιμω να την δω το βραδυ ετσι, ενω το πρωι αν ειναι πιο απλη θα την θεωρησω αρκετα πιο προσιτη και προσχαρη. Γιαυτο λεω πως παρα πολλες δεν εχουν αντιληψη του στυλ. Επισης δε θεωρω στυλ τις τσαντες/μπλουζακια/φορεματα Gucci, Dolce Gabana μαιμουδες. Η φορας κατι και ειναι αυθεντικο η πας σε χαμηλοτερη κατηγορια αμα το πορτοφολι σου δεν αντεχει. Ουτε ειναι στυλ να συνδυαζεις ρουχα απτη λαικη με γυαλι Dior και πεδιλο Prada. (επειδη τα λεφτα δε σε φτασαν ακομα για να συμπληρωσεις και το υπολοιπο set με μαρκες-κραχτες, οποτε φορας το μισο).
Lucifer Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Καλά, χαλαρώστε, όποιος θέλει μένει, όποιος θέλει φεύγει. Και το κρίμα στις σερβιτόρες!
nikos_e34 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Άρα; Να βάζουμε Τσέχες και Βουλγάρες για σερβιτόρες και θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο; Νομίζω ότι κάπου βγήκαμε εκτός θέματος. χχααχχααχ οντως το ξεφτιλισαμε το θεμα
klainmaingr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Ποιόν θα σερβίρουν οι σερβιτόρες αν φύγουμε όλοι έξω; Ενισχύετε την ανεργία.. τσογλάνια
million_voices Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Καλά, χαλαρώστε, όποιος θέλει μένει, όποιος θέλει φεύγει.Και το κρίμα στις σερβιτόρες! αν δειχνουν βυζακι μενω
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 κι ελεγα.. δε θα βρεθει ενας Ελληναρας να πει τον αφορισμο του και να αποδειξει ποσο γτπ νοοτροπια εχουμε (οτι γραφω στα παραπανω ποστ δηλαδη)? Απο συζητηση νιωθουμε? Δεν ε? Αλλα αν ειχα τη δυνατοτητα "να τα μαζεψω και οξω" πιστεψε με εξυπνε, θα το εκανα τωρα. Και δε θα το εκανα για τις Ελληνιδες, εισαι πολυ γελασμενος αν νομιζεις οτι θα αφηνα τη χωρα μου για αυτο το λογο. Υπαρχουν αλλοι λογοι, πχ οτι η μιση Ελλαδα ειναι κατι τυποι σαν εσενα, που εχουν για σημαια την αγενεια, την ελλειψη σεβασμου προς τον συνομιλητη και τον τσαμπουκα. Βλεπεις ομως υπαρχουν στη ζωη κ καποιες αντικειμενικες δυσκολιες, οποτε δεν μπορω να φυγω απο δω προς ωρας. κοιτα αμα δεν μπορεις να φυγεις, παιξε κανα παιχνιδακι στο pc και μην ασχολεισαι...
Absinthe Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Εχοντας ταξειδεψει σε σχεδον ολη την Ευρωπη και λιγο εκτος αυτης εχω να πω συντομα τα εξης. Οι Ελληνιδες μεσοσταθμικα σαν εμφανιση ειναι πολυ ωραιες. Οκ μπορει να χρυσοπληρωνουν τους αισθητικους και να αφηνουν ενα μηνιατικο στο χοντο καθε 2 μηνες αλλα ΜΕΣΟΣΤΑΘΜΙΚΑ και συγκριτικα με αλλους λαους ειναι πολυ ωραιες. Τωρα απο εκει και περα, δεν υπαρχει αλλος ευρωπαιος λαος και ισως παγκοσμιος -πλην ισως των γειτονων απο αριστερα- ο οποιος να εχει τοσο ψηλομυτες και καβαλημενες γυναικες. Και φυσικα για αυτο φταιμε ΚΥΡΙΩΣ εμεις οι αντρες. Αν ηθελε καποιος να βρει τις ισως ομορφοτερες ευρωπαιες και πιο ευκολα προσεγγισιμες (αλλα οχι και ευκολες γενικα) θα επρεπε να παει στην Τσεχια και οχι απαραιτητως στην Πραγα. Μονο που εκει παιζει το εξης. Οποιος παει εκει και περιμενει οτι θα συναντησει στο δρομο αυτες που εχει δει στις φωτο, θα απογοητευτει, οπως και εγω στην πρωτη μου επισκεψη εκει. Τα αγγελακια (ή διαβολακια αν προτιματε) κυκλοφορουν κυριως το βραδυ και πρεπει να ξερεις που να πας. Αλλα κατα τη διαρκεια της μερας τα πραγματα δεν ειναι πολυ καλυτερα απο ο,τι στο Κολωνακι. Σε παγκοσμιο επιπεδο η αντιστοιχη Τσεχια επι 10 ειναι κατα τη γνωμη μου η Βενεζουελα.
De@th L0rd Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Ποιόν θα σερβίρουν οι σερβιτόρες αν φύγουμε όλοι έξω;Ενισχύετε την ανεργία.. τσογλάνια roflmao....Το συγκεκριμένο.Εγώ ένα thread για μια αγενή σερβιτόρα άνοιξα και καταλήξαμε να θάβουμε τις ελληνίδες.Εγώ το μόνο που έχω να πώ για κοπέλες από εξωτερικό είναι ότι σου εμπνέουν σεβασμό,τουλάχιστον όταν μιλάς στην αγγλική γλώσσα.
Crizzt Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 [Offtopic] Οταν βγαινεις με την Ελληνιδα, βγαινεις και με τη μανα της μαζι. Εκει ειναι το προβλημα... οποιος το επιασε το επιασε... [/Offtopic]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.