Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 επισης στις καφετεριες δεν παω για τις γκομενες μαν..εδω στο κρατος που ειμαι μια βολτα να κανεις θα δεις τοσες ωρεες γυναικες οσες δεν προκειται να δεις αθηνα..και μιλαμε συνολικα ωρεες γυναικες.διοτι βλεπω να περνανε για ωραιο εδω οι ελληνες την ελληνιδα με συμπαθητικη φατσουλα και σωμα σαργκανης..οι ελληνιδες τις εχω ξεγραψει εδω και χρονια...οσο ωρεες και να ειναι ειναι μπαζα τις βρισκω κουσουρια..ελα να δεις εδω τι παιζει φιλε και θα καταλαβεις οτι δεν το παιζω τουπε και ο μαμαω της γειτονιας...εχω και ειχα πολλες και πανεμορφες γκομενες και οταν ερχομουν ελλαδα απογοητευομουν με το τι πατσομπαζα εχει εδω και ειδικα οταν εβλεπα τι τουπε εχουν οι γκομενες εβαζα τα γελια...κανω βολτα στο δρομο και βλεπω ωραια παληκαρια σαν τα κρυα τα νερα με κατι βοθρους που το παιζουν και ναζιαρες ΕΛΕΟΣ!τεσπα πολυ οφφ βγηκα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο..καλο σας βραδι που εισαι ρε φιλε στην Ουκρανια; τα ελεγα τις προαλες με ενα παιδι που δουλευε σερβιτορος σε μια ψαροταβερνα στην Καστελα, του εδινε 480,- και χωρις ενσημα, ενω το ενοικιο του ηταν 600,- . Ετσι τι να δουλεψει το παλικαρι, πηγαινε το πρωι ετρωγε ενα κιλο γαριδες, το μεσημερι ενα κιλο γαριδες και το βραδυ ενα κιλο γαριδες...
pebbles Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Και την πλήρωσαν οι γαρίδες τη νύφη τελικά, για το κακό αφεντικό!!
Houston Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Συγνώμη, αφού δεν είναι ωραίες οι Έλληνιδες γιατί τις κολλάτε τις κάνετε δώρα τις κερνάτε και παρακαλάτε για ένα ραντεβουδάκι ?
subdee Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Βλακείες. Έχω ζήσει σε τέσσερις χώρες και έχω βγεί με διάφορες εθνικότητες και για μένα δεν υπάρχουν καλύτερες απο τις Ελληνίδες. Καθένας με την αποψή του βέβαια.
antonl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 +1 στις τρεις πρώτες παραγράφους του MiDi_MiLiZ Στην 4η διαφωνώ μόνο για το θέμα της εμφάνισης και πιστεύω πως δεν υπάρχει τόση ανομοιομορφία...
nikos_e34 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 μαλλον δεν εχεις πατησει βουλγαρια , ρουμανια και σερβια που το 98 τοις εκατο των γυναικων εκει ειναι προσγειωμενες , λογαριασμοι στα μισα παντα (δεν εχει εδω σου κερναω το λογαριασμο..εχω τυχει να προσβαλω γκομενα με αυτο) ποτε μα ποτε δεν ειδα τουπε αντιμετωπιση κλπ μια φορα περισι με μια συναδελφο γιατρο , την αραβωνιαστικια μου , η κουνιαδα μου κλπ αποφασιζουμε να παμε αλεξανδρουπολη για καφε μιας και η συναδελφος αγορασε το νεο C200 kompressor ( ο μπαμπας καρδιοχειρουργος με ΠΟΛΛΑ λεφτα) αλλα αμα τις δεις ολες αυτες φιλε θα πεις οτι εχεις να κανεις με μανεκεν...παμε αλεξανδρουπολη γυρναμε τις παραλιες οι φιλες μου με μαγιω και καθομαστε για καφε και η συναδελφος μου παιζει με τα κλειδια της μερσεντες (ειχε 2 μηνες που εκοψε το τσιγαρο) ερχεται το μπαλωμενο παπουτσι με σωμα στυλ αχλαδι...αδυνατη πολυ απο τη μεση και πανω και ενας ποπος αλλα ΠΟΠΟΣ! ειχε δεν ειχε 2 στρεματα επιφανεια...ερχεται με μια μυτη "η ωραια των αθηνων" και μας κοβει που μιλαμε βουλγαρικα για βουλγαρους και οσο παραγγελναμε στα αγγλικα μας εκοβε ολους απο τα μαλλια εως τα δαχτυλα των ποδιων αλλα εκει που τσαντιστηκα ειναι οταν μας ελεγε το μενου που γυρναγε το κεφαλι δεξια και αριστερα και δεν ακουγαμε αλλα τεσπα...οι αντρες στην καφετερια μας εκοβαν συνεχεια οι δε γκομενες χολη μεχρι το πατωμα..και τι γκομενες μις κυταριτιδα+μυστακιδιον αλλα η ανταυγεια ανταυγεια και το κολλητο μπλουζακι να δειχνει καλυτερα τον πατσα στο στομαχι...ειδικα η μια πεταει στη φιλη της " κοιτα τις παλιοβουλγαρες πορνιδια σκετα " και εκει δεν αντεξα και γυρισα και την εκανα ρομπα...ειμαι πολυ αθυροστομος και η γλωσσα μου σπαει κοκκαλα και δεν θελω πολυ να αρχισω γιαυτο την ελληνιδα αστην για να τη συζητησουμε σε αλλο νημα διοτι ηδη εχουμε βγει εκτος θεματος...ΦΥΣΙΚΑ δεν ειναι ολες ετσι να συνενοηθουμε απο τωρα αλλα η συντριπτικη πλειοψηφεια ειναι ετσι και δεν φταιει κανεις αλλος απο τους γονεις ξεκιναει η δουλεια μεχρι και τον κλασικο μαλακα νεοελληνα
million_voices Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 θεμα προσφορας και ζητησης απλα και θα ηθελα να δω απο μια μερια ολους οσους βριζουν τις Ελληνιδες, αν και ποσο τρεχουν απο πισω τους και κανουν καθε λογης καραγκιοζιλικι για να μαμ**** γιατι ολως περιεργως στα φορουμ, ολως τυχαιως πεφτω πανω στους καλυτερους,σωστοτερους κλπ κλπ you get the point γενικα μιλωντας γιατι δεν ξερω φυσικα τι ειναι ο καθενας
Lucifer Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Γενικά όσοι κράζουν τις Ελληνίδες μάλλον δεν έχουν βολτάρει πολύ προς τα έξω. Δηλαδή οκ, ωραίες οι Φινλανδές στις φωτογραφίες, αλλά από κοντά χρειάζεσαι σόμπα. Όταν με το καλό αποκτήσουν και αισθητική οι δικές μας, θα μπορούν να είναι ένα αξιοπρεπές beta version των Ιταλίδων.
million_voices Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 θα το πω απλα αν η καθε ψωναρα μετρια Ελληνιδα εμενε στα αζητητα θα βλεπατε αλλες συμπεριφορες για το γεγονος οτι δεν μενει αναζητηστε τις ευθυνες αλλου και οχι στις γυναικες
nikos_e34 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 οκ οτι πειτε σεβαστη η αποψη σας εγω ποτε δεν ετρεξα πισω απο γκομενα ουτε ελληνιδα ουτε βουλγαρα αλλα και παλι ειχα γκομενες αρκετες και ειχα περιοδους που εμενα μπακουρι ειχα και γκομενες ελληνιδες φοβερες γυναικες σε χαρακτηρα και εμφανιση δεν αποκλειω τιποτα...αλλα οσο να'ναι 8 χρονια σπουδες ιατρικης συν το γεγονος οτι μια ζωη μονος εβγαζα την ακρη οδηγησαν στο αποτελεσμα να εχω και εγω μια αυτοπεποιθηση και εγωισμο..αυτα τα δυο εχουν διαμορφωσει το χαρακτηρα μου τοσα χρονια και αυτο ειναι που με σταματαει να ασχολουμαι με κατι μετρια μπαζα επιπεδου Deree και ρηχου συλλογισμου οσο ενα κουταλακι του καφε και ας ειναι η σουπερ-ντουπερ γκομενα..ποτε δεν επεσα και ουτε προκειται να πεσω στο επιπεδο του μεσου νεοελληνα (καλο αμαξι,κερασμα συνεχεια την γκομενα κλπ) για να πω στο τελος τι?οτι πηδηξα μια χαζογκομενα και ανεβασα τις μετοχες της?αυτα τα αφηνω για σας τους νεους που επαναστατειτε οταν ακουσετε μια ριζικα διαφορετικη γνωμη συμφωνα με αυτη που εχετε γαλουχηθει ολη σας τη ζωη και προς θεου δεν χρειαζετε να μου δινετε χαζα παραδειγματακια σαν τις φινλανδες ,τις ισπανες και δεν ξερω γω ποιες αλλες... ειπαμε ειμαστε εκτος θεματος να μη βγαινουμε και αλλο καλη σας μερα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Γενικά όσοι κράζουν τις Ελληνίδες μάλλον δεν έχουν βολτάρει πολύ προς τα έξω. Δηλαδή οκ, ωραίες οι Φινλανδές στις φωτογραφίες, αλλά από κοντά χρειάζεσαι σόμπα. Όταν με το καλό αποκτήσουν και αισθητική οι δικές μας, θα μπορούν να είναι ένα αξιοπρεπές beta version των Ιταλίδων. Εγω που ειμαι ενας απο αυτους που κραζουν Ελληνιδες εχω γυρισει διαφορες χωρες στην Ευρωπη. Και αυτο που λες γις τις Φινλανδεζες κ γενικα για τις Βορεριοευρωπαιες οτι ειναι κρυες, το λεμε εμεις για να πιστεψουμε οτι εχουνε κατι ξεχωριστο οι δικες μας, αλλα δεν ισχυει και τοσο οσο φανταζεστε. ΠΧ για μενα οι Γερμανιδες ειναι πολυ πιο προσιτες τις Ελληνιδες. Αλλα αμα ρωτησεις στην Ελλαδα το 99% θα τις πει κρυες. Ε δεν ειναι ετσι ειτε μας αρεσει ειτε οχι. ΕΠισης αυτο που ακουγεται απτα καναλια οτι οι Ελληνιδες ειναι οι πιο ωραιες γυναικες κλπ και βαζουν τον 1 τουριστα απο τους 150 που το δηλωσε αυτο να παιζει 2-3 μερες για να το πιστεψουμε. Πιο ωραιες οι ΕΛληνιδες απο Ιταλιδες? ΔΕΝ. Απο Ισπανιδες? ΔΕΝ. Απο Γερμανιδες? ΔΕΝ. Απο Βαλκανιες/Ρωσιδες. Ουτε στα πιο τρελα τους ονειρα. Απο Σκανδιναβες? Καμια φορα, αλλα οχι παντα. Απο Σουηδεζες? ΔΕΝ. Για μενα οι Ελληνιδες ειναι πιο ομορφες μονο απτις Βρετανιδες και τις Γαλλιδες και Πορτογαλιδες. Γουστα ειναι αυτα φυσικα. Και επειδη λετε γτ τρεχουμε πισω απτις Ελληνιδες κ κανουμε δωρα κ τετοια αφου εχουμε αυτη τη γνωμη. Διοτι α) δεν ειναι ολες ετσι το ειπα απτην αρχη β) διοτι εδω ζουμε και πρεπει να προσαρμοστουμε στην πραγματικοτητα. Και η πραγματικοτητα ειναι πως η Ελληνιδα ακομα και αγραματη να ναι, θελει να τις πληρωσεις τουλαχιστον τα 2-3 πρωτα ραντεβου, μετα μεχρι να τα φτιαξεις μαζι της θα σε κουρασει λιγο, μετα στη σχεση θα θελει δωρακια κλπ. Οποτε η συμβιβαζεσαι εφοσον δεν εχεις αλλη επιλογη η γινεσαι ομοφυλοφιλος η πας σε μοναστηρι. Οσο για αυτο που λετε περι εμφανισης. Γουστα ειναι αυτα. Η ελληνιδα εχει ωραιο προσωπο γενικα αλλα το σωμα της ειναι συνηθως γεματουλικο, η περιφερεια φαρδια και η κυταριτιδα δεδομενη για την πλειοψηφια. Οι 3 παραπανω οροι, ειδικα σε βορειοδυτικες χωρες ειναι αγνωστοι. Βεβαια μερικοι, τα παραπανω τα θεωρουν ομορφια σε μια γυναικα. Δε λεω μπορει να τις προσδιδουν χαρη, αλλα αντικειμενικη ομορφια δεν ειναι. Και τελος να σημειωσω οτι το μεσο γουστο μιας Ελληνιδας ως προς το ντυσιμο δεν αγγιζει ουτε το 1/5 του γουστου μιας μεσης Ευρωπαιας. Ακομα και οι Σερβες/Ρωσιδες που δεν εχουν λεφτα να φανε, πιο καλογουστα ντυνονται. Η τουλαχιστον ξερουν να ξεχωριζουν τι ντυσιμο χρειαζεται καθε περισταση.
nikos_e34 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 θα το πω απλα αν η καθε ψωναρα μετρια Ελληνιδα εμενε στα αζητητα θα βλεπατε αλλες συμπεριφορες για το γεγονος οτι δεν μενει αναζητηστε τις ευθυνες αλλου και οχι στις γυναικες ελα ομως που δεν μενει στα αζητητα φιλε μου.. οι ευθυνες οπως ειπα και πιο πανω ειναι κατα μεγαλο ποσοστο στους αντρες..αυτη η ανασφαλεια να μεινουν μπακουρια μηπως και πει τιποτα η γειτονια για την αφεντια μας , οι προκαταληψεις "να την κερασω , να της αγορασω κλπ" ακομα και οι μαλακιες του κωστοπουλου οταν εγραφε τι πρεπει να εχεις κανει στη ζωη σου πριν κλεισεις τα 30 ολα αυτα εχουν καταληξη μια μαλθακη νεα γενια γεματη ανασφαλειες και συμπλεγματα κατωτεροτητας ευνοικη στην εκμεταλευση. απο την αλλη πλευρα οι γονεις ειδικοτερα η μαμα που ταιζει 7 φορες τη μερα την κοκονα της "ελα πριγκιπισσα μου ελα ομορφουλα μου" και η ομορφουλα φτανει τα 140 κιλα ωμης ομορφιας και συν την πλυση εγκεφαλου "να μη δινεις ευκαιρειες στους αντρες να σε νομιζουν για πουτανα θα το παιζεις δυσκολη , μια μερα θα παντρευτεις ενα ομορφο και πλουσιο παληκαρι κλπ" και να το αποτελεσμα...θα μου πεις και ποιος δεν θελει το παιδι του να περναει καλυτερα απο τον ιδιο ναι ειμαι συμφωνος αλλα οχι και ετσι! παντα μιλαω για τη μεση ελληνιδα οχι για ολες για να μην εχουμε παρεξηγησεις
FilipposMD Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Άρα; Να βάζουμε Τσέχες και Βουλγάρες για σερβιτόρες και θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο; Νομίζω ότι κάπου βγήκαμε εκτός θέματος.
antonl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Άρα; Να βάζουμε Τσέχες και Βουλγάρες για σερβιτόρες και θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο; Νομίζω ότι κάπου βγήκαμε εκτός θέματος. Μια χαρά ιδέα μου φαίνεται. Ειδικά για μένα που δε βλέπω να πηγαίνω διακοπές, θα νομίζω πως είμαι εξωτερικό. Να μην ξέρουν ελληνικά όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.