sdim Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Παιδιά καλήσπέρα. Τρέχω Linux Mint που βασίζεται στο Gutsy Ubuntu,και προσπάθησα μέσω repos να βρω την καινούργια έκδοση για τον Firefox 3.Μου κατέβασε μια Beta 4 Edition,η οποία απ' ότι ξέρω δεν είναι και η πιο πρόσφατη.Ασε,δε,που δεν έχει και κανένα plugin. Εκτός από αυτό,κατέβασα ένα .tar.gz2 αρχείο,αλλά δεν μπορώ να το εγκαταστήσω με τίποτα (δεν γίνεται compile). Καμμία ιδέα; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 ποια εκδοση του mint εχεις? την elyssa? αν ειχες κανει τα updates θα ειχες την τελευταια εκδοση του ff. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Το μόνο που έχεις να κάνεις με το αρχείο που κατέβασες είναι να το αποσυμπιέσεις στο home σου να μπείς μετά στον φάκελο και απλά να κάνεις διπλό κλικ στο εκτελέσιμο που θα βρείς εκεί και ο firefox θα τρέξει. Mετά μπορείς να φτιάξεις και μια καταχώρηση στο menu με ένας δεσμό με το εκτελέσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Η έκδοση που τρέχω είναι Daryna,και μέσω Synaptic,μου κατέβασε το Beta 4... Θα δοκιμάσω αυτό που λέει ο chek2fire...Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Οπως είπε σωστά ο φίλος chek2fire,εγκαταστάθηκε ο Firefox 3. Τώρα θέλω κάποιο plugin για να ακούσω κάποιους online ραδιοσταθμούς. Μήπως ξέρει κανείς σχετικά; Παραθέτω screenshot του μηνύματος που παίρνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Οπως είπε σωστά ο φίλος chek2fire,εγκαταστάθηκε ο Firefox 3. Τώρα θέλω κάποιο plugin για να ακούσω κάποιους online ραδιοσταθμούς. Μήπως ξέρει κανείς σχετικά; Παραθέτω screenshot του μηνύματος που παίρνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 mplayer mozilla plugin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Υπάρχει εύκολος τρόπος εγκατάστασης; Κάποιο compiling που χρειάστηκε να κάνω χειροκίνητα δεν πέτυχε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 sudo apt-get install mplayerplugin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Βρες στον Synaptic το mozilla-mplayer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Ευχαριστώ. OK.Εγκαταστάθηκε.Παρ'όλα αυτά,τώρα λέει αυτό: Μόλις το πατάω,με πάει στη σελίδα του Windows Media Player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Ενας φίλος πρότεινε το Swiftweasel. Πράγματι,φορτώνει όλα τα plugins του Firefox αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.