kostassid Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Γεια σε ολους, αγορασα το πληκτρολογιο της microsoft digital media 3000 και ενω ολα ειναι μια χαρα και με ικανοποιει πληρως ειδα οτι δεν εχει shutdown key το οποιο με βολευει απιστευτα...εχει ομως 5 κουμπια που βαζεις εσυ οποια συντομευση θελεις. Απογοητευτηκα λοιπον γιατι δεν μπορω να βρω τη συντομευση του shutdown στα windows XP SP3 που εχω σα λειτουργικο ωστε να τη βαλω σε ενα απο αυτα τα κουμπια. Ξερει κανεις κατι να με βοηθησει? Ευχαριστω εκ των προτερων
varemarious Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 φίλε μου εαν κατάλαβα σωστά απο τα λεγόμενά σου .. Το πληκτρολόγιο θα πρέπει να συνοδευόταν απο κάποιο προγραμματάκι μέσα στο οποίο όταν το κάνεις εγκατάσταση ..θα σου δίνει και την δυνατότητα να ρυθμίσεις τα hotkeys που θες και όπως τα θες..
johnny73 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 παιδια υπαρχει πιο απλος τροπος! πατας μια φορα (οχι συνεχομενα) το κουμπι που ξεκιναει ο υπολογιστης και τα windows κανουν μονα τους shut down!
panagos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 παιδια υπαρχει πιο απλος τροπος! πατας μια φορα (οχι συνεχομενα) το κουμπι που ξεκιναει ο υπολογιστης και τα windows κανουν μονα τους shut down! Δηλαδή πρέπει να τεντώσουμε το χέρι μας μέχρι το κουμπί του tower;; Δε λέω.. είναι 1000 φορές πιο εύκολο απο τον κλασσικό επώδυνο τρόπο - πιάσε το ποντίκι.. σύρε το βελάκι all the way μέχρι την "έναρξη", κάνε κλίκ, πήγαινε πιο πάνω, ξανακάνε κλικ στον τερματισμό, πήγαινε πάααλι στο κέντρο της οθόνης και κέντραρε το μεσαίο κουμπάκι που λέει απενεργοποίηση. Το μαρτύριο το ίδιο! Δεν γίνεται το pc να κλείνει χωρίς να κάνουμε απολύτως τίποτα;
Lothar2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δηλαδή πρέπει να τεντώσουμε το χέρι μας μέχρι το κουμπί του tower;; Δε λέω.. είναι 1000 φορές πιο εύκολο απο τον κλασσικό επώδυνο τρόπο - πιάσε το ποντίκι.. σύρε το βελάκι all the way μέχρι την "έναρξη", κάνε κλίκ, πήγαινε πιο πάνω, ξανακάνε κλικ στον τερματισμό, πήγαινε πάααλι στο κέντρο της οθόνης και κέντραρε το μεσαίο κουμπάκι που λέει απενεργοποίηση. Το μαρτύριο το ίδιο! Δεν γίνεται το pc να κλείνει χωρίς να κάνουμε απολύτως τίποτα; create shutdown shortcut
antonl Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 [offtopic] [...]Δεν γίνεται το pc να κλείνει χωρίς να κάνουμε απολύτως τίποτα; Φυσικά και γίνεται. Βάλε το shortcut που προτείνει ο Lothar στο startup folder [/offtopic]
panagos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Αυτό δεν είναι απολύτως τίποτα.. Προφανώς το προηγούμενο μου post ήταν ειρωνικό..
antonl Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 [offtopic] Αυτό δεν είναι απολύτως τίποτα.. Προφανώς το προηγούμενο μου post ήταν ειρωνικό.. Προφανώς και η απάντησή μου [/offtopic]
Vatos_locos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 μιλάμε για πολύ βαρεμάρα ε ? φτιάξε αυτό που είπε στο πόστ του ο Lothar2005 και κάντο synchronize με ένα κουμπί στο keyboard σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.