Προς το περιεχόμενο

Ειναι καλο PC???

doupiaki_ole

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κουτι προσωπικα δε μου αρεσε καθολου. Αλλα ειναι περισσοτερο θεμα γουστου. Οι μνημες φαινονται οκ. Ο επεξεργαστης ειναι επισης καλος αν νομιζεις πως σου ειναι απαραιτητοι οι 4 πυρινες. Επισης η hybrid μητρικη με υποστηριξη ddr3-ddr2 δεν κερδιζει την εμπιστοσυνη μου. Θα προτιμουσα αυτη.Το psu αυτο δε μου φαινεται και πολυ αξιοπιστο. Γιατι δεν πας σε καποιο chieftec ή enermax; H οθονη ειναι ειναι οκ αλλα σε αυτο το μεγεθος διαγωνιου, ειδικα αν παιζεις παιχνιδια, ισως να χρειαστεις κατι δυνατοτερο σε καρτα γραφικων. Σκληρο με 12 ε παραπανω παιρνεις αυτον με τα 640 giga.(640GB HDD (16MB Cache, 7200 rpm, Sata, WD6400AAKS).

Ολα τα παραπανω με μια μικρη επιφυλαξη καθως δεν εχεις πει ακριβες budget και τι χρηση θελεις να κανεις.:-)

Δημοσ.

φιλε σορρυ αλλα θα σου αλλαξω σχεδον ολη σου την συνθεση :o

Εχουμε και λεμε:

το κουτι αν σου αρεσει παρτο (γουστο καθενος, παρολο που σ'εμενα δεν αρεσε)

μητρικη αλλιως αν δεν σ'ενδιαφερει το crossfire παρε αυτη (δεν συμπαθω και πολυ τις υβριδικες)

psu

cpu (αλλιως αν θες τετραπυρινο παρε αυτον που ειπες)

gpu (σ'αυτα τα χρηματα ειναι μονοδρομος)

ραμ (αυτες που ειπες)

hdd (ο πιο διασημος στο φορουμ :lol:)

οθονη

το dvd-rw ειναι μια χαρα :-)

Aυτα απο εμενα, ελπιζω να βοηθησα :-)

Δημοσ.

Εχμ όχι και το καλύτερο δυνατό. Βασικά δε μας λες καν για τι το θες.

Κουτί: Το design είναι θέμα γούστου αλλά γενικά καλό είναι να δέχεται 12άρηδες ανεμιστήρες για να μην έχεις πολύ βαβούρα. Επίσης υπάρχει περίπτωση να σε περιορίσει το σχετικά στενό του πλάτος αν θες να βάλεις κάποια στιγμή μια σχετικά ογκώδη after market ψύκτρα.

Μητρική: Δεν είναι κακή αλλά θα επέλεγα την P5Q της Asus.

PSU: Τι 'ν' το trust; :P Δεν ξέρω, ίσως να ναι και καλό (αμφιβάλλω λίγο) αλλά θα προτιμούσα κάτι σε Corsair σε αντίστοιχα watt.

CPU: Θα προτιμούσα κάποιον E8400/8500 ή Q9xxx (αν βγαίνει το budget) αναλόγως της χρήσης που προορίζεται το pc.

GPU: Το 1GB μνήμη στην 9600GT είναι κάτι παραπάνω από άχρηστο. Καλύτερα μια 4850.

HDD: WD 640GB. καλύτερη αναλογία ?/GB, ταχύτερος.

Οθόνη: Δεν ξέρω τι λέει αυτή :>

Κάτι άλλο. Το να επιλέγεις κάρτα γραφικών nVidia και μητρική που να υποστηρίζει Crossfire είναι λίγο άτοπο.

Δημοσ.
Εχμ όχι και το καλύτερο δυνατό. Βασικά δε μας λες καν για τι το θες.

Κουτί: Το design είναι θέμα γούστου αλλά γενικά καλό είναι να δέχεται 12άρηδες ανεμιστήρες για να μην έχεις πολύ βαβούρα. Επίσης υπάρχει περίπτωση να σε περιορίσει το σχετικά στενό του πλάτος αν θες να βάλεις κάποια στιγμή μια σχετικά ογκώδη after market ψύκτρα.

Μητρική: Δεν είναι κακή αλλά θα επέλεγα την P5Q της Asus.

PSU: Τι 'ν' το trust; :P Δεν ξέρω, ίσως να ναι και καλό (αμφιβάλλω λίγο) αλλά θα προτιμούσα κάτι σε Corsair σε αντίστοιχα watt.

CPU: Θα προτιμούσα κάποιον E8400/8500 ή Q9xxx (αν βγαίνει το budget) αναλόγως της χρήσης που προορίζεται το pc.

GPU: Το 1GB μνήμη στην 9600GT είναι κάτι παραπάνω από άχρηστο. Καλύτερα μια 4850.

HDD: WD 640GB. καλύτερη αναλογία ?/GB, ταχύτερος.

Οθόνη: Δεν ξέρω τι λέει αυτή :>

Κάτι άλλο. Το να επιλέγεις κάρτα γραφικών nVidia και μητρική που να υποστηρίζει Crossfire είναι λίγο άτοπο.

Πανω κατω τα ιδια που του προτεινα και εγω :P

Δημοσ.
Να μου κάνεις μήνυση για τα πνευματικά δικαιώματα της σύνθεσης :P

δωσε μου στοιχεια κ.λ.π να παω αυριο να σου κανω μηνυση :lol: :lol:

Παντα φιλικα :-)

Δημοσ.

Βασικα δεν τα κατεχω και πολυ αυτα. Απο μαρκες τροφοδοτικων και κουτιων δεν σκαμπαζω και πολλα. Επειτα απο καρτες γραφικων δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι καλη μαρκα και δευτερον δεν ξερω ποια ειναι καλυτερη σε επιδοσεις. Ευχαριστω παντως για τις συμβουλες. Ξεχασα κατι

Ψυκτρα cpu: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.911010

Δημοσ.

Αν είσαι διατεθιμένος να δώσεις τα 40? που ζητάει η Asus, ίσως να ταν καλύτερα να δεις την Thermalright 120 ή την Noctua NH-U12P, οι οποίες έχουν λίγο καλύτερη απόδοση αλλά και κοστίζουν κάπως παραπάνω.

Δημοσ.

Καμμιά φορά σκέφτομαι αν ζυγίζει 1 κιλό η ψύκτρα, μήπως δημιουργεί καμιά στρέβλωση στην Mobo.Βρες μπας και να βάλετε κανένα sticky με 3-4 διαφορετικά budget και ανάλογες συνθέσεις και κάποιος να τις ανανεώνει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...