DIL Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 εκτελω την θυτεια μου στο ναυτικο και θελω να παρω μια μουφικη αδεια 2 ημερων και καλα επειδη ειμαι μαρτυρας σε μια δικη.αυτο που δεν γνωριζω ειναι αν ειναι ανοιχτα τα δικαστηρια τον αυγουστο.οποιος δικηγορος ξερει ας απαντησει
jimarass Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 εκτελω την θυτεια μου στο ναυτικο και θελω να παρω μια μουφικη αδεια 2 ημερων και καλα επειδη ειμαι μαρτυρας σε μια δικη.αυτο που δεν γνωριζω ειναι αν ειναι ανοιχτα τα δικαστηρια τον αυγουστο.οποιος δικηγορος ξερει ας απαντησει Δηλαδή τώρα μας λες να σε βοηθήσουμε να χώσεις άλλους????
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 εκτελω την θυτεια μου στο ναυτικο και θελω να παρω μια μουφικη αδεια 2 ημερων και καλα επειδη ειμαι μαρτυρας σε μια δικη.αυτο που δεν γνωριζω ειναι αν ειναι ανοιχτα τα δικαστηρια τον αυγουστο.οποιος δικηγορος ξερει ας απαντησει Όχι, δεν είναι ανοιχτά, τα ποινικά δικαστήρια είναι μόνο για τα αυτόφωρα - οπότε αποκλείεται να'χεις πάρει κλήση για μάρτυρας. Σε κάθε περίπτωση, για να πάρεις άδεια θα πρέπει να επιδείξεις το χαρτί της Εισαγγελίας που σε καλεί στο δικαστήριο. Πού θα βρεις κάτι τέτοιο;
klainmaingr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Όχι, δεν είναι ανοιχτά, τα ποινικά δικαστήρια είναι μόνο για τα αυτόφωρα - οπότε αποκλείεται να'χεις πάρει κλήση για μάρτυρας. Σε κάθε περίπτωση, για να πάρεις άδεια θα πρέπει να επιδείξεις το χαρτί της Εισαγγελίας που σε καλεί στο δικαστήριο. Πού θα βρεις κάτι τέτοιο; Κυρ Διοικητά έιμαι μάρτυρας σε μια δίκη και με χρειάζεται εκεί ο "χ" βουλευτής, δημοτικός σύμβουλος, άλλος ανώτερος στρατιωτικός... Οκ dilάκο πόσες μέρες θέλεις; 6-7 γιατί το δικαστήριο είναι στην Κρήτη... Οκ dilάκο... Απλά πρέπει να έχει (όχι απαραίτητα) και ένα λογικό υπόβαθρο η συνομιλία και πόσο μάλλον η αιτιολόγηση στα "χαρτιά" της άδειας.. Π.Α και Π.Ν ftw
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Κυρ Διοικητά έιμαι μάρτυρας σε μια δίκη και με χρειάζεται εκεί ο "χ" βουλευτής, δημοτικός σύμβουλος, άλλος ανώτερος στρατιωτικός... Οκ dilάκο πόσες μέρες θέλεις; 6-7 γιατί το δικαστήριο είναι στην Κρήτη... Οκ dilάκο...Απλά πρέπει να έχει (όχι απαραίτητα) και ένα λογικό υπόβαθρο η συνομιλία και πόσο μάλλον η αιτιολόγηση στα "χαρτιά" της άδειας.. Π.Α και Π.Ν ftw Να απαντήσω όπως (φαντάζομαι ότι) θα απαντούσα ως Δκτής (τουλάχιστον στον Σ.Ξ.); "Παιδί μου κανένα πρόβλημα, πάρε άδεια, φέρε μου όμως την κλήση σου ή πες στον Χ βουλευτή - Ψ Ταξίαρχο να μας πάρει ένα τηλέφωνο και να στείλει ένα επίσημο χαρτί υπογεγραμμένο από τον ίδιο ότι είσαι απαραίτητος μάρτυρας".
Ather Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Πάντως για τα δικαστήρια δεν παίρνουν άδεια αλλά Φύλλο Πορείας και μπορούν (προφανώς) να κάτσουν όσες μέρες χρειαστεί. @paredwse: Να φανταστείς ότι έτσι θα απαντούσε ένας Δκτης Σ.Ξ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Πάντως για τα δικαστήρια δεν παίρνουν άδεια αλλά Φύλλο Πορείας και μπορούν (προφανώς) να κάτσουν όσες μέρες χρειαστεί.@paredwse: Να φανταστείς ότι έτσι θα απαντούσε ένας Δκτης Σ.Ξ. Ορθότατο, Φύλλο Πορείας θα έπαιρνε. Βέβαια, ο Δκτης ΣΞ θα απαντούσε ως εξής στην πραγματικότητα: "Τι λες ρε; Τι δικαστήρια και μ*λ*κίες μου τσαμπουνάς, γ*μωτοξεσταύρισου; Πού'ναι ρε η κλήση του δικαστηρίου; Αρχ**ια κλήση έχεις ε; Ρε, γιατί δεν μου λες στα ίσια ότι θες να βγεις για να π***ξεις; Και μου τσαμπουνάς μ*λ*κίες για δικαστήρια και αρχ**ια; Ουστ ρε!"
gtroza Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 πήδα στη θάλασσα κατά λάθος και κολύμπα αργά (2-3 μέρες) μέχρι να επιστρέψεις είναι πιό αληθοφανές ! καλός πολίτης με το καλό .
DIL Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 ευχαρηστω οσους απαντησαν σοβαρα.για τους υπολοιπους τους κερναω 2 σφινακια ξιδι να τους περασει.στο πολεμικο ναυτικο παιρνεις για πλακα αδεια αρκει να εχεις εναν καλο λογο.Αντε γειαααααα
pebbles Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μπράβο DIL! Είσαι μαγκάκος. Πάρε άδεια αγόρι μου τον Αύγουστο και άφησε πίσω σου τα κορόιδα να κάνουν τις υπηρεσίες σου! Έτσι δεν έιναι η ζωή; Και μεθαύριο που θα απολυθείς, έτσι να συνεχίσεις. Να πηδάς τους άλλους για να τη βολεύεις. Κι άμα σε φτύνουνε να λες ότι βρέχει!
klainmaingr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 ευχαρηστω οσους απαντησαν σοβαρα.για τους υπολοιπους τους κερναω 2 σφινακια ξιδι να τους περασει.στο πολεμικο ναυτικο παιρνεις για πλακα αδεια αρκει να εχεις εναν καλο λογο.Αντε γειαααααα Μου πέρασε όσο υπηρετούσα στην Π.Α.... Αλλα άμα θες να πείς οτι δεν είναι έτσι το πράμα... πές το σε κάνα τζιτζίκι edit: και για να μιλήσουμε στη γλώσσα σου.. @@ βύσμα έχεις.. άν είχες τπτ της προκοπής θα έφευγες χωρίς δικαστήρια κ μλκείες (απαντώντας στο άντε γειαααααα)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 ευχαρηστω οσους απαντησαν σοβαρα.για τους υπολοιπους τους κερναω 2 σφινακια ξιδι να τους περασει.στο πολεμικο ναυτικο παιρνεις για πλακα αδεια αρκει να εχεις εναν καλο λογο.Αντε γειαααααα ναι τώρα τους έκανες την μούρη κρέας...
DIL Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μου πέρασε όσο υπηρετούσα στην Π.Α....Αλλα άμα θες να πείς οτι δεν είναι έτσι το πράμα... πές το σε κάνα τζιτζίκι edit: και για να μιλήσουμε στη γλώσσα σου.. @@ βύσμα έχεις.. άν είχες τπτ της προκοπής θα έφευγες χωρίς δικαστήρια κ μλκείες (απαντώντας στο άντε γειαααααα) φυσικα και εχω βυσμα.πως αλλιως πειγα ναυτικο και πως εσυ πειγες αεροπορια,μεταξυ μας μιλαμε. αδεια παιρνω απλα δεν θελω να λεω τις ιδιες δικαιολογιες συνεχεια και το δικαστηριο μου φαινεται καλη. εννοειται οτι τις υπηρεσιες μου οπως και ολων των ναυτων και των οσων υπηρετουν στην αεροπορια θα την κανουν τα θυματα του στρατου ξυρας ετσι για να γουσταρουν.εγω θα ειμαι στο villa mercedes και τα θυματα θα κανουν σκοπιες ετσι για να λιωνουν.επισης σε αυτον που του την σπαω τον κερναω 2 σφυνακια ξυδι σε βεντουζες.
doctorkostis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 φυσικα και εχω βυσμα.πως αλλιως πειγα ναυτικο και πως εσυ πειγες αεροπορια,μεταξυ μας μιλαμε. αδεια παιρνω απλα δεν θελω να λεω τις ιδιες δικαιολογιες συνεχεια και το δικαστηριο μου φαινεται καλη. εννοειται οτι τις υπηρεσιες μου οπως και ολων των ναυτων και των οσων υπηρετουν στην αεροπορια θα την κανουν τα θυματα του στρατου ξυρας ετσι για να γουσταρουν.εγω θα ειμαι στο villa mercedes και τα θυματα θα κανουν σκοπιες ετσι για να λιωνουν.επισης σε αυτον που του την σπαω τον κερναω 2 σφυνακια ξυδι σε βεντουζες. Μπραβο ρε φιλαρακο,εισαι ωραιος,πρωτος μαγκας.Ελλαδαρα!Εδω που ειμαστε,βρισκεις και τα κανεις.Αλλα να ξερεις οτι γυρναει ο τροχος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.