JimxxZe Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Καλησπερα,πριν μια ωρα περιπου αφου ειχα αφησει ανοιχτο το λαπτοπ ενω επεζα titan quest οταν επεστρεπσα απο τη δουλεια το λαπτοπ ειχε κολησει και δε μπορουσα να κανω τιποτα ουτε alt+cntrl+del.Etsi αναγκαστηκα να το κλεισω και να το χανανοιξω.Απο εκεινη τη στιγμη καπιες φορες κολαει στην εναρξη τον windows και οταν μπενει μετα απο 1 λεπτο χωρις ακομα να χρησιμοποιω καμια λειτοθργια σταματαει και απλα μπορω να κοθνιση το δεικτη του ποντικοιυ .Δε δουλευει τιποτα...Εκανα αρκετες επανακινησεις αλα τιποτα.Ειχα ωαλει εχτες το youtubedownloader στο λαπτοπ αυτο απο ενα φιλο,μετα αφου το βαλα στο αλο μ pc π εχω antivirusβρηκε ιο και αμεσως τον εσβησα.Παρακαλω αν μποριτε να με βοηθησετε γιατι τωρα στο λαπτοπ δεν μπορω να κανω τιποτα δε με αφηνει να bαλω ενα antivirus μηπως κολησε κανα ιο δε χερω τι να κανω με το π μπενει στην επιφανεια εργασιας μετα απο λιγη ωρα κολαει..
JimxxZe Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Επισης να ανφερω πως ενας χαδεφος μου εφερε το λαπτοπ του στο σπιτι μου να του περασω ενα προγραμα το οποιο λαπτοπ του ειχε το ιδιο προβλημα με αυτο π εχει τςρα το δικο μου..πριν ερθει με το λαπτοπ του το δικο μου επεζε μια χαρα..μετα απο καπιες προσθκες π εκανα με ενα φλασακι στα δυο λαπτοπ παρουσιαστηκε το ιδιο προβλημα και στο δικο μου..δε χερω τι να κανω
Loser Geek Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Οπως λες κι εσυ, προφανως ειναι ιος που κολησες απο το φλας το πιο απλο: κατεβασε απο το αλλο υπολογιστη antivirus, μπες απο safe mode στο αλλο, και εγκατεστησε τα αρχεια εκει.. κατοπιν κανε τσεκ
Vasilis_20 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Αν δεν γινει παλι τιποτα δοκιμασε και κανε φορματ... Ή κανε recovery με το cd που σου ειχαν δωσει μαζι με το μηχανημα σου...
JimxxZe Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Ετρεξα τα windows σε σαφε μοδε περασα το avira μεσα και οντος bρηκε εναν ιο και τον εσβησα λετε να βαλω και το nod μη βρει κανεναν αλλο?Ανοιξα μετα το λαπτοπ κανονικα αργησε λιγο να φορτωσει μ εβγαλε μια κιτρινη θνη πριν με βγαλει στην επιφανεια εργασιας αλα τωρα ολα καλα το εχω βαλει για ανασιγροτηση και χανα scan.Τι αλο να κανω? Ευχαριστω vasili
skiabox Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Βαλε kasperksy που ειναι πιο αξιοπιστο απο nod.
loutsopo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Πήγαινε εκτέλεση πληκτρολόγησε msconfig ξετίκαρε από την καρτέλα εκκίνηση προγραμματων ότι περίεργο δείς και επανεκίνηση.
JimxxZe Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Τελικα αφου εσβησα τον ιο το λαπτοπ λειτουργει οπως πρωτα .Ξαφνιαστηκα οταν εβαλα το λαπτοπ σε λειτουργια και ειδα πως τελικα λειτρουργει ξανα τελεια,ενας ιο μπορουσε και εκανε ενα ολοκλιρο λαπτοπ να μην ανταποκρινετε σε καμια λειτουργια.... Σας ευχαριστω ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.