Προς το περιεχόμενο

Προβλημα: Κυματα στην οθονη!

Federer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα την προηγπυμενη εβδομαδα μια samsung 2232 απο eshop...το προβλημα ειναι οτι σε ορισμενα χρωματα οταν αυτα πιανουν μεγαλο μερος απο την οθονη εμφανιζονται κατι "κύματα"!Για παραδειγμα στο πρασινομπλε του forum του insomnia μου εμφανιζει κυματα!Στο ασπρο οχι!Την εχω συνδεσει με αναλογικο καλωδιο γιατι το laptop μου δεν εχει DVI...να την γυρισω πισω??Τα ηχεια ειναι δεξια κ αριστερα αλλα ακομα κ αν τα κλεισω εμφανιζει τα κυματα...

Δημοσ.

δε φταιει η οθονη αλλα η συνδεση...το ιδιο ακριβως προβλημα ειχα και εγω...με την αναλογικη συνδεση τρεμοπαιζε η οθονη...οταν το συνεδεσα με hdmi που εχει ο φορητος με την dvi της οθονης δουλεψε κανονικα....

• Super Moderators
Δημοσ.

νομίζω ότι φταίει επειδή την έχεις σε d-sub(κανονικά δεν έπρεπε να το κάνει ούτε σε d-sub), κατά 99% θα έπαιζε οκ σε dvi-d...

κατά 99.99% το μαμίσιο καλώδιο της Samsung έχει τα "βαρελάκια" αυτά million_voices :-)

Δημοσ.

Τελικα αλλαξα θεση τηλεορασεις ηχεια οθονη UPS κτλ και σαν να βελτιωθηκε λιγο...βεβαια εξακολουθει να υπαρχει αλλα τελικα εχετε δικιο φταιει ο αναλογικος τροπος συνδεσης :(

Δημοσ.

κατά 99.99% το μαμίσιο καλώδιο της Samsung έχει τα "βαρελάκια" αυτά million_voices :-)

αν την εχει συνδεσει με το μαμα καλωδιο

αλλιως, επιστροφη ουτε να το συζητας

• Super Moderators
Δημοσ.
αν την εχει συνδεσει με το μαμα καλωδιο

αλλιως, επιστροφη ουτε να το συζητας

το πιο πιθανό είναι να την έχει συνδέσει με αυτό :P

Δημοσ.

η παλια σου οθονη δεν ειχε τετοια κυματα?

εχεις συνδεσει σωστα το καλωδιο?

μηπως καπου κοντα στο PC υπαρχει κανενα μηχανημα με δυνατο ηλεκτροκινητηρα? πχ μιξερ

Δημοσ.

Εχουμε και λεμε ειναι:

ηχειο-λαπτοπ-οθονη-ηχειο-τηλεοραση 14αρα CRT

Ολα αυτα σχεδον κολητα λογω ελλειψης χωρου...και απο κατω εχω μπολικα καλωδια + UPS + woofer απο ηχεια..τετοια συσκευη που λες δεν εχω...δεν ειναι τοσο εντονο το προβλημα...το αντεχω δλδ απλα μην διημουργησει μονιμο προβλημα στην οθονη :)

Δημοσ.

στην TFT δεν νομιζω οτι μπορει να δημιουργησει προβλημα αλλα στην θεση σου δεν θα επαιζα με τα ματια μου

μπορεις να βγαλεις απο τις μπριζες το subwoofer η την crt τηλεοραση για να δουμε μηπως ειναι απο εκει?

Δημοσ.

Φιλε million_voices μετακινησα το woofer οσο πιο μακρια μπορουσα πηγα και την ΤV οσο πιο εκει μπορουσα και ελαχιστοποιηθηκε...ειναι χαρακτηριστικο πως μετα απο ολα αυτα εξαφανιστηκε το προβλημα απο το κατω τμημα της οθονης και πηγε πιο πανω σε πολυ μικροτερο βαθμο βεβαια και μονο εαν κανω scrolling την οθονη...δλδ πλεον εαν "ηρεμησει" η εικονα δεν φαινεται τιποτα!σε ευχαριστω για την βοηθεια σου! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...