Asskicker Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Λοιπον,εχω ψαχουλεψει ενα εκκτομυριο φορες και δεν βρηκα τιποτα.Τωρα αν δε κανω λαθος αυτα τα βιβλια ειναι η γλωσσες,σωστα;Ok!Μενιδι μενω,που μπορω να βρω ενα βιβλιο;Μηπως,πεστε το πιο απλο πραγμα και πως και θα κατσω να το κανω μεχρι να τα καταφερω! Βρε μικρό μου, αν δεν ξέρεις τι σημαίνει zip και "υποθέτεις ότι αυτά είναι ονόματα προγραμματιστικών γλωσσών", μάλλον βιάζεσαι λίγο... Είναι σαν το μωρό που ακόμα ούτε καν μπουσουλάει και θέλει να τρέξει κατοστάρι... Το πιο βολικό είναι να ξεκινήσεις με μια C ή με Visual Basic (αν και αυτή ειναι αντικειμενοστρεφής και ίσως δεν χρειάζεσαι τέτοια χλιδή με το ξεκίνημα, να μάθεις τις δομές και τις εντολές της (if, for, while, πίνακες κλπ κλπ) και μετά να φτιάχνεις διάφορα ψιλά... Βιβλία μπορείς να βρείς σε βιβλιοπωλεία (π.χ. Παπασωτηρίου). Εντελώς τυχαίο παράδειγμα βιβλίου είναι αυτό http://www.mgiurdas.gr/book-206.aspx το οποίο νομίζω κιόλας ότι είναι απο τα καλά... Γενικά μπορείς να βρεις και άλλα σε ίδιο στυλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.