alex2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Για γκόμενα περιμένανε =Ρ :lol: Πωπω πολύ πεοταλάντευση μέχρι τα 20 ρε παιδί μου.Κρίμα
SavvasE******* Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Καλα,δεν αφεινετε τις αηδιες και λετε κατι για το logo;Δικιο εχει ο maniakos!
alex2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Υπάρχουν πολλές εφαρμογές Logo που μπορείς να βρεις. Εγώ βρήκα αυτή: Download: http://xlogo.tuxfamily.org/en/download-en.html (Το PC σου πρέπει να έχει Java) Αν δεν έχεις Java κατέβασε από εδώ: http://www.java.com/en/download/manual.jsp Manual για την Logo: http://downloads.tuxfamily.org/xlogo/downloads-en/manual-en.pdf(Ελπίζω τα Αγγλικά σου να είναι σχετικά καλά γιατί το manual είναι στα Αγγλικά) Πολλά παραδείγματα σε Logo: http://www.s193653721.websitehome.co.uk/logoarts/ipt/top/progs.html Καλή αρχή.
citizen Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Φιλε μου καλη η φιλομάθια , αλλα νομιζω στην ηλικια σου βιαζεσαι πολύ για να να προγραμματισεις. Πιθανοτα δεν κατανοεις ή δεν ξερεις τι είναι συνάρτηση , τι ειναι μεταβλητή , τι σταθερά , τι παραμετρος και μπορεί να σε μπερδέψει η διαφορα ανάμεσα στη "απόδοση τιμής" και το "ισον" Αν κανω λαθος , συγγνωμη που σε υποτίμησα ΥΓ.1 Πριν 35 χρόνια (που ημουν στην ηλικάι σου) "ηξερα" οτι δεν μπορεις να αφαιρεσεις το 5 από το 3 (δηλ τη πραξη 3-5=?) - την "αλήθεια" την μαθαμε στη α' γυμνασίου - βεβαια τώρα μπορεί να εχουν αλλαξει τα πραγματα και να ξερετε πολυ περισσότερα απ οτι εμεις στην ηλικία σας. ΥΓ2. Η γνωση εχει τεραστια υπομονή και μας περιμενει να την κατακτησουμε. Μην σπριντάρεις σε Μαραθώνιο λοιπόν ...
SavvasE******* Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 δικιο εχετε,αλλα αν καταλαβα καλα η αλειθεια που λεγατε για το γυμνασιο,μηπως εννοουσατε οτι 3-5=-2;Οσα για τα αλλα δεν καταλαβα!
gtroza Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 εντάξει Σάββα, εσύ κατάλαβες ο citizen σου λέει αυτά που γράφουμε όλοι μή σηκώνεις την μπάρα του Πύρου Δήμα, ακόμα ! δηλαδή δοκίμασε με μικρές μπάρες στην αρχή η logo είναι μιά καλή αρχή για να δείς που βρίσκεσαι αν σου φαίνεται λίγη, πάς παρακάτω καλή μέρα για να γίνεται διάλογος, πρέπει να καταλαβαίνουμε κι'εμείς .
sotirakis.net Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 εντάξει Σάββα, εσύ κατάλαβες ο citizen σου λέει αυτά που γράφουμε όλοι μή σηκώνεις την μπάρα του Πύρου Δήμα, ακόμα ! δηλαδή δοκίμασε με μικρές μπάρες στην αρχή η logo είναι μιά καλή αρχή για να δείς που βρίσκεσαι αν σου φαίνεται λίγη, πάς παρακάτω καλή μέρα για να γίνεται διάλογος, πρέπει να καταλαβαίνουμε κι'εμείς . Εγώ προτείνω να μη δοκιμάσει καμία μπάρα... Καλά ρε σεις, είστε σοβαροί ; Το παιδάκι δεν ξέρει να συντάξει μια πλήρη πρόταση σωστά (υποκείμενο-ρήμα-αντικείμενο) και του λέτε για προγραμματισμό ;; Άσε τον προγραμματισμό φίλε μου SavvasE. Βγες έξω, πήγαινε παίξε μπάλα με τους φίλους και κάνε το χαβαλέ σου. Όταν θα μεγαλώσεις λίγο περισσότερο και θα ξέρεις λίγα πράγματα για τους υπολογιστές πέρα από το rapidshare και το L2, τότε ξανασκέψου το για τον προγραμματισμό. ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !
SavvasE******* Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Καλα ξερω δεκα παιρνω στη γλωσσα,απλα τωρα απο βιασσυνη,η μηπως το σχολειο...τελος παντων,οσο αφορα την μπαλα,καλα να μην το σκεφτομαι καν!
gtroza Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 sotirakis.net και πού ξέρεις ότι δεν παίζει και μπάλα ; δεν "παίζουμε" μαζί του, προσπαθούμε να καταλάβουμε άν κατάλαβες καλά .
SavvasE******* Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Τι εννοειτε,gtroza;Τι προσπαθητε να καταλαβετε;
gtroza Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 μια "καταγραφή" της υπάρχουσας κατάστασης του SavvasE******* όλα αυτά που σου γράφουν, είναι σωστά (κατά την γνώμη μου ) αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορείς να αρχίσεις να ασχολείσαι με "προγραμματισμό" απλά πρέπει να "ενταχθεί" αυτή η ενασχόληση, μέσα στις "φυσικές" σου δυνατότητες, γιατί στην ηλικία σου έχεις να μάθεις και άλλα πολύ σημαντικά πράγματα, που είναι σίγουρο ότι σου χρειάζονται (τα πιό πολλά) δηλαδή είναι σοβαρό θέμα ή όσο το δυνατόν "ισορροπημένη" ανάπτυξή σου, φυσική και πνευματική ίσως ήταν πολύ νωρίς, το οτι άνοιγες τον υπολογιστή από 5-6 χρονών η χρήση του υπολογιστή, είναι πολύ δελεαστική, (και θα σου κλεβει χρόνο), αλλά η διαδρομή που θα έχεις να κάνεις στον "προγραμματισμό", θα προϋποθέτει και γνώσεις απο άλλα "πεδία", ακόμα και "ορθογραφία" (που λέει ο λόγος) γνώμη μου είναι να το δείς λίγο χαλαρά το θέμα, χωρίς να το εγκαταλείψεις ίσως, αλλά ο χρόνος και μιά απαλή επαφή μαζί του, θα σου δείξει τον δρόμο δηλαδή αν θα συνεχίσεις ή θα σου είναι αδιάφορο η logo είναι μιά γλώσσα φτιαγμένη για μικρά παιδιά (σόρυ ε !), ώστε να κατανοήσουν βασικά πράγματα για την έννοια "προγραμματισμός" δεν ξέρω περισσότερα ποστάρω για να υπάρχω ! (στο αφιερώνω μαζί με την πρώτη σου άσκηση ) 1η άσκηση εισαγωγής στον προγραμματισμό αν η ηλικία του savvas = 11 και η ηλικία του gtroza = 6 * savvas - (κάτι ψιλά) να βρεθεί η ηλικία του gtroza απαντάς στην άσκηση όποτε θέλεις καλό μεσημέρι .
Theoxaris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 γνώμη μου είναι να το δείς λίγο χαλαρά το θέμα, χωρίς να το εγκαταλείψεις ίσως, αλλά ο χρόνος και μιά απαλή επαφή μαζί του, θα σου δείξει τον δρόμο δηλαδή αν θα συνεχίσεις ή θα σου είναι αδιάφορο Αυτό το "απαλή επαφή" gtroza μου θυμίζει διαφήμιση μαλακτικού για ρούχα. 1η άσκηση εισαγωγής στον προγραμματισμό αν η ηλικία του savvas = 11 και η ηλικία του gtroza = 6 * savvas - (κάτι ψιλά) να βρεθεί η ηλικία του gtroza απαντάς στην άσκηση όποτε θέλεις καλό μεσημέρι . Τα καλοκαίρια συμπεριλαμβάνονται;
gtroza Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 δεν γράφω το αποτέλεσμα για να το βρεί ο savvas η άσκηση είναι πολύ κοντα στην πραγματικότητα, πάρα πολύ ! ευτυχισμένοι "πιτσιρικάδες" ! κατα μία άποψη καλή ευκολία στο μεταπτυχιακό (άν υπέθεσα καλά) . υγ: Αυτό το "απαλή επαφή" gtroza μου θυμίζει διαφήμιση μαλακτικού για ρούχα. ο σάββας είναι σε τρυφερή ηλικία
SavvasE******* Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Για να καταλαβω,πρεπει να βρω την ηλικια σας;Μονο ξεροντας οτι αρχειζει απο 60 και οτι η δικια μου ειναι εντεκα;Δεν το επιασα!Sorry!Αλλα μηπως 69,συγγνωμη αν το παραεκανα γιατι ετσι καταλαβα το εξι και το ψηλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.