farfan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Επειδη τον τελευταιο καιρο ταξιδευω συχνα αρχισα να ψαχνω τροπους για να εχω ιντερνετ στο λαπτοπ.Τελικα κατεληξα να βαλω το wind plus non stop αλλα δεν ξερω την διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω. Μπορειτε να μου πειτε πως θα καταφερω να συνδεθω στο ιντερνετ μεσω του k750?
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Πηγαινε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=152884&page=1 Να ξέρεις πάντως ότι η διαδικασία είναι δυσκολότερη από ότι φαίνεται και ξεχωριστή για κάθε κινητό. Επιπλέον η υπηρεσία είναι ημιεπίσημη οπότε και ασταθής. Έχει περιορισμό στο κατέβασμα αρχείων μεγαλύτερων από 1mb. Μερικά sites μπορεί να μην ανοίγουν με ορισμένους browsers, όπως μπορεί να μην λειτουργούν και ορισμένες ιντερνετικές εφαρμογές. Υπάρχουν και προβλήματα με την κωδικοποίηση των ελληνικών χαρακτήρων. Γενικά δεν έχεις ολοκληρωμένη σύνδεση στο ίντερνετ αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά για σερφάρισμα και διάβασμα email σε χώρους που δεν έχεις κανονική πρόσβαση στο ίντερνετ. Εμένα πάντως με βάλεψε απίστευτα η υπηρεσία!
farfan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Εκανα τις ρυθμισεις απο το παραπανω λινκ αλλα δεν καταφερα τιποτα. Ισως επειδη εχω το k750 Τωρα οταν συνδεω το κινητο με το λαπτοπ μου δειχνει πως συνδεθηκε σε τοπικο δικτυο αλλα δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ. Καμια λυση?
vasbill Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 κανεις καινουργια συνδεση στο ιντερνετ χρεισιμοποιοντασ σαν μοντεμ το τηλεφωνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.