Whargoul Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Επειδή γυρεύω 5v fan στα 10-15mm και δεν βρίσκω πουθενά, θα ήθελα να μου πείτε, αν χρησημοποιήσω 12V fan με 5V τάση, θα δουλεύει με μειωμένες στροφές ή δεν θα δουλεύει καθόλου. Αν χρησημοποιήσω ψύκτρα για HD, αυτή με τους 2 ανεμιστήρες, στα 5V θα δουλεύει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 ναι μια χαρά θα δουλέψουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppaylos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 με αυτο πας σε οποια βολτ θελεις ευκολα και γρηγορα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808911 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burning_virus1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 αν χρησημοποιήσω 12V fan με 5V τάση, θα δουλεύει με μειωμένες στροφές ή δεν θα δουλεύει καθόλου. Αν χρησημοποιήσω ψύκτρα για HD, αυτή με τους 2 ανεμιστήρες, στα 5V θα δουλεύει?? Ώπα, ώπα. Ένα ένα! 12ν με 5ν τάση θα "σέρνεται" στις χαμηλές λόγω υπερβολικού φορτίου. Στα ψηλά, για να "ανασαίνει" το σύστημα, προτίμησε 12ν τάση. Ψύκτρα για HD... Χμμμ... ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ??? Πόσες φορές θα τα λέμε ρε παιδιά? Πας να χωρέσεις 2 ανεμιστήρες εκεί.. Σα να προσπαθείς να χωρέσεις 2λιτρο μοτέρ από 306 GTI στο ραλλάκι σου. Μπαίνει, αλλά θέλει κόψε-ράψε το πλαίσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 πήγαινε να κάνεις εσύ κανένα μάθημα γιατί στα 5V θα δουλέψουν μια χαρά και επειδή ξέρω οτι θα είσαι και εσύ ένας γραφικός σαν τους άλλους στείλε μου pm να κανονίσουμε να έρθεις να δεις οτι δουλεύουν μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burning_virus1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Στείλε εσύ pm να σου δείξω την αποθήκη μου. Μια η αποθήκη μου και μία η Πάρνηθα, λέμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 ας πω οτι δεν κατάλαβα την αναφορά στο μέγεθος επειδή ξύπνησα πριν λίγο και δεν έφτιαξα καφέ ακόμα τα πράγματα παραμένουν όπως έχουν όμως την μαλακία την είπες θες δεν θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burning_virus1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 ας πω οτι δεν κατάλαβα την αναφορά στο μέγεθος επειδή ξύπνησα πριν λίγο και δεν έφτιαξα καφέ ακόμα τα πράγματα παραμένουν όπως έχουν όμως την μαλακία την είπες θες δεν θες Α, καλά... ΠΑΡΝΗΘΑ = ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ. ΑΠΟΘΗΚΗ = ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ - ΜΝΗΜΕΣ Κερασμένο το καφεδάκι, κι ας έβρισες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 χμμμμ και ρωτάω εγώ τώρα που κολλάνε τα καμένα cpu με τα ανεμιστριράκια ? και btw η δική μου αποθήκη με τα καμένα πρέπει να είναι μεγαλύτερη PS αν πεις εσύ ή εγώ μια μαλακία και μας το επισημάνουν δεν πάει να πει οτι μας έβρισαν κιόλας απλά όταν λες οτι δεν θα παίξει κάτι που με 5 Volt που με ακριβός τον ίδιο τρόπο το κάνουν όλοι οι κατασκευαστές Fan Controller μην περιμένεις να ακούσεις κάτι καλό άλλο να τον παροτρύνεις να τα βάλει στο full για να έχει καλύτερη ψύξη και άλλο να του λες οτι απλά δεν θα δουλέψει επίσης που έιναι το περίεργο να χωρέσει ένα φίλο από αλουμίνιο κάτω από έναν δίσκο όταν το έχουν φτιάξει για αυτό το λόγο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.