bandit4 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε οικονομικο τροπο αποστολης δεματος εντος Ελλαδας? Προκειται για ογκωδη κουτα ξυλινη η οποια θα εχει τελικο βαρος 50 κιλα περιπου και προοριζεται για Εδεσσα. Οι πιθανοι τροποι αποστολης ειναι: 1) κτελ 2) τρενο 3) μεταφορικη/φορτωτικη (τεσπα με φορτηγο που κανει τετοιο δρομολογιο) ο τροπος χρεωσης για για τα παραπανω ειναι ο ογκος η τα κιλα? τι συμφερει περισσοτερο απο τα παραπανω? και καμια προσωπικη εμπειρια θα βοηθουσε η αλλη προταση ευπροσδεκτη...
Ather Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Για το ΚΤΕΛ το κόστος βγαίνει βάρος επί χιλιόμετρα επί έναν ειδικό συντελεστή της διαδρομής. Υπάρχει υπουργική απόφαση για αυτό αλλά κανένας δεν το εφαρμόζει, θα σου πουν μάλλον μία στάνταρτ τιμή. Θα σου πρότεινα χωρίς να έχω εμπειρία το τραίνο, με το σκεπτικό ότι γνωστός μου που έρχονταν από θεσσαλονίκη φόρτωνε τη μηχανή στο τραίνο και πλήρωνε εισιτήριο το οποίου του έρχονταν πολύ πιο φτηνά από να την οδηγήσει καθώς και το ότι τα εισιτήρια του τραίνου είναι τα φτηνότερα από όλα τα άλλα μέσα.
dreaming123 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Όντως η καλυτερη επιλογή είναι με τρένο σε σχέση τιμής και ασφάλειας...
alexiou92 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 ναι αλλα πρεπει να εχει τρενο στην περιοχη του για να το στειλει
bandit4 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 υπαρχει σταση τρενου στην εδεσσα. μαλλον εκει θα καταληξω. απλα πρεπει με καποιο τροπο να μαθω τον τροπο που υπολογιζονται τα μεταφορικα και στο τρενο. ενα τηλ αυριο πιστευω να λυσει τις αποριες. ευχαριστω για το ενδιαφερον guys...
danton Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Με το τρένο είναι πολύ μικρό το κόστος. Έχω στείλει δύο φορές πράγματα. Τη δεύτερη έστειλα πληντύριο, ποδήλατο και κάποια άλλα πράγματα με γύρω στα 30 ευρώ. Είναι συναρτήσει του βάρους και του όγκου. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι αν δεν κάνουν διανομή στην περιοχή που θες πρέπει να πάει κάποιος να τα πάρει από την αποθήκη-σταθμό και επίσης δεν παραλαμβάνουν αλλά πρέπει να τα πας εσύ. Αυτά ίσχυαν μέχρι πριν 3 χρόνια τουλάχιστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.