PhantoM47 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 οπως διαβασατε κ στον τιτλο με το που μπω σε καπιο game μετα απο λιγο το Pc κανει restart μετα απο πολυ ωρα ψαξιμο ειπα μιπως ανεβαζει θερμοκρασια κατεβαζω το Speedfan κ μου διχνει απο 80 βαθμους c μεχρι 180c ευτασε οταν εμπαινα σε καπιο game...ανοιξα το καπακι του pc και δοκιμασα να βαλω εναν ανεμιστιρα που εχω στο δοματιο μου κ αμεσος ολες οι θερμοκρασιες επεσαν κ μπορουσα πλεον να μπω σε καπιο game..επισεις μου εκανε μια επανεκινισει μετα απο καμποσι ωρα που ειχα ανοιχτο το Pc βλεπτοντας καπιο video..! ολα μεσα στο Pc δουλεβουν κανονικα οπως παντα ολα τα ανεμιστιρακια (καρτας γραφικων - επεξεργαστι - και ενα γενικο που εχει το pc) προχθες ειχα φισυξει το pc για να φιγουν οι σκονες κ δεν ξερω μιπως εκανα καμια ζιμια αλλα το εχω φισιξει πολες φορες με τον παρομιο τροπο...αυτα ειναι τα στιχεια του speedfan αυτι τιν στιγμι GPU:174C Temp1:40C Temp2:45C Temp:127C Temp:127C HD0:45C HD1:45C Core:44C επεισεις στο GPU που ειναι η καρτα γραφικων εχει μια φωτια διπλα οποσ κ στα Temp:127C,Temp:127C plz αν καπιος γνωριζει εαν φταινε οι θερμοκρασιες για τις επανεκινισεις κ τι μπορω να κανω σας παρακαλω πειτε μου ! ευχαριστω!
johnny73 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 κοιταξε με το speed fan με τι ταχυτητα δουλευουν οι ανεμιστηρες? εχεις αλλη καρτα γραφικων να δοκιμασεις? και ποσους ανεμιστηρες εχεις?
phanispal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δε μας είπες από τι αποτελείται το σύστημά σου και ειδικότερα, ποια κάρτα γραφικών έχεις (και αν έχει παθητική/ενεργητική ψύξη)... Το speedfan πολλές φορές δε διαβάζει σωστά, οπότε χρησιμοποιήσε κάποιο άλλο πρόγραμμα για να τσεκάρεις θερμοκρασίες (everest, hwmonitor, rivatuner, ati tool). Επίσης απ' οτι βλέπω και οι σκληροί είναι αρκετά "ζεστοί" οπότε κάτι μου λέει οτι το κουτί σου δεν έχει καλό αερισμό. Δοκίμασε να συμμαζέψεις λίγο τα καλώδια.
PhantoM47 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 AMD athlon 64ari sta 3500+ 1g ram και η καρτα μου ειναι g-force 7600 GT κ εχει πανω της ενα μικρο ανεμιστιρακι! το τροφοδοτικο λεει Vcore 1.57V +12V 11.15 3.3V 3.26V Vcc 4.96 Vin2 0.00V εγω παντως δεν πολικαταλαβενω κ τι ειναι ολα αφτα απο το τροφοδοτικο λειπον τα καλοδεια ειναι οσο πιο σιμαζεμενα γινετε κ απο ανεμιστιρακια περα απο ενα που εχει η καρτα γραφικων ενα ο επεξεργαστεις εχω προσθεσει ενα γενικο ανεμιστιρακι το κακο ειναι πως δεν περνει αλλο ;-Sτα ανεμιστιρακια δουλεβουν στο 100% μαλλον το speedFan δεν δουλεβει καλα αυτη την στιγμη διχνει GPU 230C <<φωτια θα ειχα παρει αν ειχε φτασει τοσο>> Temp1:41C Temp2:50C Temp3:17C Temp: 127 ---->τι ειναι αυτα τα 2 ρε guys? λεει μονιμος 127 βαθμους C κ οταν παταω Temp: 127 ---->Configure σε αυτα τα 2 λεει LM75!δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι! HD0: 45C HD1 45C Core 50C τι μπορω να κανω ρε παιδια για να μην καιγετε τοσο πολυ το μιχανιμα μου? εχω βαλει ενα ανεμιστιρακι αλλα μαλλον δεν κανει κ τοσο δουλεια αλλα δεν περνει αλλο;-S ο χωρος ειναι σιμαζεμενος οσο δεν παει αλλο κ μωλις προχθες το καθαρισα απο σκονι...ευχαριστω πολυ παντως για τιν ανταποκριση ναστε καλα!! edit:: το CPUID λεει 60c στιν καρτα γραφικων!στα υπολιπα σιμφωνει με το speedFan
johnny73 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 εχεις κανει καποια αλλαγη γενικοτερα? ποσο καιρο τον εχεις τον υπολογιστη? παστα εχεις αλλαξει καθολου στο cpu? το τροφοδοτικο παντως μου φαινεται πολυ μικρο για την 7600. 230αρι ειναι?
XLV Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 AMD athlon 64arista 3500+ 1g ram και η καρτα μου ειναι g-force 7600 GT κ εχει πανω της ενα μικρο ανεμιστιρακι! το τροφοδοτικο λεει Vcore 1.57V +12V 11.15 3.3V 3.26V Vcc 4.96 Vin2 0.00V εγω παντως δεν πολικαταλαβενω κ τι ειναι ολα αφτα απο το τροφοδοτικο λειπον τα καλοδεια ειναι οσο πιο σιμαζεμενα γινετε κ απο ανεμιστιρακια περα απο ενα που εχει η καρτα γραφικων ενα ο επεξεργαστεις εχω προσθεσει ενα γενικο ανεμιστιρακι το κακο ειναι πως δεν περνει αλλο ;-Sτα ανεμιστιρακια δουλεβουν στο 100% μαλλον το speedFan δεν δουλεβει καλα αυτη την στιγμη διχνει GPU 230C <<φωτια θα ειχα παρει αν ειχε φτασει τοσο>> Temp1:41C Temp2:50C Temp3:17C Temp: 127 ---->τι ειναι αυτα τα 2 ρε guys? λεει μονιμος 127 βαθμους C κ οταν παταω Temp: 127 ---->Configure σε αυτα τα 2 λεει LM75!δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι! HD0: 45C HD1 45C Core 50C τι μπορω να κανω ρε παιδια για να μην καιγετε τοσο πολυ το μιχανιμα μου? εχω βαλει ενα ανεμιστιρακι αλλα μαλλον δεν κανει κ τοσο δουλεια αλλα δεν περνει αλλο;-S ο χωρος ειναι σιμαζεμενος οσο δεν παει αλλο κ μωλις προχθες το καθαρισα απο σκονι...ευχαριστω πολυ παντως για τιν ανταποκριση ναστε καλα!! edit:: το CPUID λεει 60c στιν καρτα γραφικων!στα υπολιπα σιμφωνει με το speedFan To Speedfan είναι generic, θέλει δηλαδή configuration. θα βάλεις λοιπόν οποιδήποτε πρόγραμμα ερχόταν μαζί με την μητρική σου για έλεγχο θερμοκρασιών, voltages κλπ, και θα αντιπαραβάλεις τις τιμές του με αυτές του speedfan. Ότι δεν υπάρχει στο πρόγραμμα της μητρικής και υπάρχει στο speedfan, το αγνοείς και το αφαιρείς, απλά η μητρική σου δεν χρησιμοποιεί αυτόν τον sensor του chip μέτρησης.
PhantoM47 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 To Speedfan είναι generic, θέλει δηλαδή configuration. θα βάλεις λοιπόν οποιδήποτε πρόγραμμα ερχόταν μαζί με την μητρική σου για έλεγχο θερμοκρασιών, voltages κλπ, και θα αντιπαραβάλεις τις τιμές του με αυτές του speedfan. Ότι δεν υπάρχει στο πρόγραμμα της μητρικής και υπάρχει στο speedfan, το αγνοείς και το αφαιρείς, απλά η μητρική σου δεν χρησιμοποιεί αυτόν τον sensor του chip μέτρησης. χμμ για αυτο μου εβγαζε κατι τρελες θερμοκρασιες! οκ νασε καλα φιλε μου σε ευχαριστω πολυ κ τωρα τι μπορω να κανω ρε guys για να δροσισω λιγο το μιχανιμα μου? δεν εχει θεσει για παραπανο ανεμιστιρακι η μονι λυση ειναι αλλαγη κουτιου?(τα κουτια ειναι ακριβα ομως κ δεν μπορω να προβω σε τετια αγορα);-/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.