Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 ναι ασφαλώς και γίνεται με usb stick... μέσω της εφαρμογής EzFlash που θα βρεις μέσα στο bios... τώρα πάλι μου βγάζει ως τελευταίο bios το 0702, final όχι beta..
Alchemist` Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 ναι ασφαλώς και γίνεται με usb stick...μέσω της εφαρμογής EzFlash που θα βρεις μέσα στο bios... τώρα πάλι μου βγάζει ως τελευταίο bios το 0702, final όχι beta.. Έκανα Update στο 612... ξανακάνω φορμάτ και θα σας ενημερώσω... Πολλά thanks για την βοήθεια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 να ξέρεις ότι μετά από κάθε bios update γίνονται reset τα settings του... καλύτερα να πέρναγες το 0702 μια και καλή...
alphacen Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δοκίμασε και με άλλο SATA καλώδιο αν δεν το έχεις κάνει, ποτέ δεν ξέρεις.
Alchemist` Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Μετά το Update του BIOS σε 612, όλα λειτουργούν φυσιολογικά... Ευχαριστώ πολύ παίδες
Death_In_Paradise Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα κ είχε λυθεί κατεβάζοντας ένα προγτραμματάλκι από το site της Western Digital :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.