alex2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 κατσε κυριε προγραμμτιστη μου φενεται δεν το διαβασες καλα και με απο αποπηρεςξανα δειαβασε αυτο Το σιγουρο ειναι οτι σε λιγα χρονια ο μεσως ελληνας θα εχει πανω απο 3 pc σπιτι του στανταρ εναν κανονικο εναν για home multimedia φασει και ενα τραπεζακι Τωρα πιστευω αν το διαβασες να καταλαβες τι εννοω Ολα καλα ειναι για μενα και το γραφειο και το home cinema multimedia pc και το τραπεζακι το οποιο θα ειναι πιο χρησιμο απο ποτε και το pda και το laptop το ποιο ειναι καλυτερο εννοειτε πως ειναι το pc γραφειου!!! Τεσπα off topic το καναμε παλι!!! Λοιπον το επομενο λογισμηκο που θα βαλω παντως δεν θα ειναι τα 7 ειναι το μονο σιγουρο το μελλον με παει σε linux αν αφτα γινουν ολοκληρομενο συστημα με το καλο η mac windows 7 δεν βαζω ποτε παντος για τα windows 8 βλεπουμε! Παντως το να βγαζεις λειτουργικο καθε 3 χρονια ειναι μαπα καλυτερα να βγαζει αξιολογα update και ας τα πληρονουμε Μας συγχωρείται κύριε μάλλον παρεξηγήσαμε. Απλά επειδή ανέφερες το ότι ΟΛΑ μα ΟΛΑ θα αλλάξουν και μετά μας έδωσες τα ωραία link για το surface υπέθεσα πως υπονόησες ότι το surface θα αντικαταστήσει το PC. Λάθος, μην βαράτε....και όντως πάλι off topic βγήκαμε
Vamire666 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Μας συγχωρείται κύριε μάλλον παρεξηγήσαμε. Απλά επειδή ανέφερες το ότι ΟΛΑ μα ΟΛΑ θα αλλάξουν και μετά μας έδωσες τα ωραία link για το surface υπέθεσα πως υπονόησες ότι το surface θα αντικαταστήσει το PC. Λάθος, μην βαράτε....και όντως πάλι off topic βγήκαμε Μπορει ποτε δεν ξερεις το σιγουρο θα ειναι οτι θα το δουμε στο συντομο μελλον και καποια στιγμη θα εχει μπει μεσα στην καθημερινοτητα μας! Πχ βλεπεις μπαλα με εναν φιλο σου στην TV και εκεινη την ωρα σου διχνει μια φοτο απο τα παλια τι ειναι πιο ευκολο να το πας το κινητο του στο γραφειο σου και να την περασεις ενω παιζεται ο αγονας η να πας να παρεις το κινητο σου απο την κουζινα να την στειλεις στο κινητο σου και αργοτερα στο pc σου? η να το ακουμπησει πανω στο τραπεζακι να το περασεις απο εκει και μετα να το περασει ασυρματα μονο του στο pc σου???Ενα απλο παραδειγμα το οτι θα μας βολεψει σε αρκετα πραγματα στο μελλον αλλα δεν προκειτε να αντικαταστησει τα pc μας!!!
MantiVersuS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 βασικά γιατί στο screenshot το command είναι γραμμένο ως comand; μόνο αυτό? όλα είναι κάπως γραμμένα!
mad1kas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Τι λεει ρε παιδιά Windows Live Messenger 11beta?? μόνο το 9 υπάρχει σε beta κι απο ότι ξέρω είναι πολύ νωρίς για να αρχίσουν να ασχολουνται με την εμφανιση του νεου λειτουργικου...κι σιγα μην κανει η Microsoft την παπαρια του LInux κι του Mac OS X να πρέπει να ανοιξεις εκεινο με τα command Κι να δωσεις 50 εντολες...η απουσια αυτουνου ειναι υπερ της microsoft με λιγα λογια μουφα μου μυριζεται το screenshot
dimitris2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 το πιο πιθανο τελικα ειναι να ειναι ενα transformation pack τυπου windows 7
antonl Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Όντως δεν είχα προσέξει πόσα ορθογραφικά λάθη υπάρχουν. Εκτός απ' το comand είναι και τα contakt, proces, confere (?), progrees. Επίσης "Windows Code Name Seven"; Τέλος μου θύμισε έντονα αυτή την εικόνα που υποτείθεται πως ήταν ένα screenshot απ' τα Vista. Μερικές ακόμα εκδοχές του desktop των 7. +1 για photoshop
G_Zisis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 ΟΛΑ MA OΛΑ θα αλλαξουν στο μελλον λοιπον lookαρε λιγο http://www.youtube.com/watch?v=rP5y7yp06n0&feature=related Και σε οποιον αρεσει Παντως εχουμε χρονια ακομα για να κρατησουμε τα αγαπημενα μας γραφειακια Το σιγουρο ειναι οτι σε λιγα χρονια ο μεσως ελληνας θα εχει πανω απο 3 pc σπιτι του στανταρ εναν κανονικο εναν για home multimedia φασει και ενα τραπεζακι :lol: Αυτά είναι βλακείες της Microsoft.Αυτήν η εταιρία ποτέ προσπαθεί να φτιάξει κάτι που να είναι πραγματικά χρήσιμο και λειτουργικό για το χρήστη.Το μόνο που την ενδιαφέρει και επενδύει σ' αυτό είναι το κατά πόσο τα προϊόντα της θα φαίνονται εμφανίσημα και κατά πόσο θα θα εντυπωσιάζουν την "ψαρωμένη" μάζα.Με λίγα λόγια θέλει πάντα να βγάζει κάτι με την ελπίδα ότι θα το αγοράσουν πολλοί ως κάτι επαναστατικό (βλ. Microsoft Surface) και να έχει πολλά κέρδη. G_zisis, καλά τη λειτουργικότητα οκ αλλά τη σταθερότητα πόσο άλλο να τη βελτιώσει..; Σε vista δεν πρέπει να έχω δει ποτέ εφαρμογή να κρασάρει.. Εκτός απο το mediamonkey μετά απο ένα plugin που του πέρασα.. Το έχω ξαναπει σε άλλο θέμα.Έχω χρησιμοποιήσει τα Vista για περίπου 15 μέρες σε high-end PC σε έναν ξάδερφο.Την πρώτη μέρα είχα ψηθεί να το πάρω κι εγώ (βλέπετε τότε δεν ήξερα καν για τα Linux,φέτος έμαθα γι' αυτά).Τις επόμενες μέρες το μόνο που χάρηκα είναι ωραία εμφάνιση,ασυμβατότητες και σφάλματα!Και επειδή τότε άρχισα να καταλαβαίνω ότι τα Windows δεν είναι και τόσο καλά,έψαξα να μάθω τι άλλα λειτουργικά συστήματα υπάρχουν (δεν είχα ιδέα από αυτά). Φέτος που είδα πόσο λειτουργικά και σταθερά είναι τα Linux και τα Mac κατάλαβα τι τύπο προϊόντων βγάζει η Microsoft και το πόσο πίσω είναι. Λίγο on topic τώρα,Κι εμένα η εικόνα ψιλοfake μου φαίνεται.
mad1kas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μπείτε στο φορουμ Windows Seven στο site neowin.net όπου εκει ποσταρουν προγραμματιστες της Microsoft οι ιδιοι κι ανεβαζουν αυτοι σκρινσοτς...προς το παρον τα Windows 7 δειχνουν ακριβως το ιδιο με τα Windows Vista ...αργοτερα θα γινουν αλλαγες στην εμφανιση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Φέτος που είδα πόσο λειτουργικά και σταθερά είναι τα Linux και τα Mac κατάλαβα τι τύπο προϊόντων βγάζει η Microsoft και το πόσο πίσω είναι. να τος ο πρώτος και έλεγα γιατί άργησαν
dali13gr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Τι λεει ρε παιδιά Windows Live Messenger 11beta??μόνο το 9 υπάρχει σε beta κι απο ότι ξέρω είναι πολύ νωρίς για να αρχίσουν να ασχολουνται με την εμφανιση του νεου λειτουργικου...κι σιγα μην κανει η Microsoft την παπαρια του LInux κι του Mac OS X να πρέπει να ανοιξεις εκεινο με τα command Κι να δωσεις 50 εντολες...η απουσια αυτουνου ειναι υπερ της microsoft με λιγα λογια μουφα μου μυριζεται το screenshot Καλά, ότι είναι τρελή -ανορθόγραφη- φωτοσοπιά είναι στάνταρ. Αλλά αυτό για το MacOS το είπες για αστείο για να σπάσει ο πάγος ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.