Προς το περιεχόμενο

Windows 7

sakis123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
έχουν κυκλοφορήσει τα windows 7 σε beta και επίσης έχει βγει και transformation pack για όποιον θέλει να δει πως περίπου θα είναι :)

αν δεν βγει σε RC τουλάχιστον δεν αξίζει imho να το δοκιμάσει κάποιος...

βαλε τα σβιστα σε ενα υπολογιστη p3 με 256 μνημη και αμα δουλεψουν γραψε μου....

ούτε XP δεν παίζουν σε τέτοιο pc που λέει ο λόγος...

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αυτο με την οθονη αφηs,με προβληματιζει,αν και πιστευω οτι δεν θα αφορα τα 7,για τον απλουστατο λογο οτι δεν μπορει να βγαλει ενα λειτουργικο που θα σου λεει οτι για να εχειs ολα τα multimedia πρεπει να αγορασειs και οθονη αφηs.

εαν πει κατι τετοιο η MS,θα αποτυχει παταγωδωs,γιατι ποιοs θα παει να αγορασει και την καταλληλη οθονη για να κανει τα "κολπακια" με τα χερια;

μονο οσοι θελευν να παρουν καινουργιο pc κομπλε.

εγω περισυ πηρα την DELL 2407 WFP 24" και δεν σκοπευω για τα επομενα 5-6 χρονια να αλλαξω οθονη.

εδω πολλοι δεν βαζουνε τα vista γιατι σκεφτονται την αναβαθμιση του pc,θα δωσουν λεφτα και για μονιτορ;

αποκλειεται,μαλλον καποιο αλλο τυπο pc ετοιμαζουν ,που θα εχει λειτουργικο 7 και οθονη αφηs,κατι σαν το surface περιπου.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως θα παίξουν πολύ με τη χρήση κάμερας.. να έχεις την κάμερα μπροστά στην οθόνη και να κάνεις τις κινήσεις μπροστά σε αυτή και να μεταφέρονται στο πισι.

ήδη γίνεται αυτό με το κατάλληλο software.

Δημοσ.

ρε παιδια αυτο με της οθονες αφης πραγματικα τωρα μας ειναι αχρηστο σε 4 χρονακια ομως τα πραγματα θα ειναι πολυ καλυτερα αφου θα εχουν πεσει αισθητα οι τιμες τους!!!Πραγμα που εστι οτι θα καθεσαι στο σαλονι και τραπεζι θα ειναι η οθονη αφης το οποιο θα γινει και σε διαφορες καφεταιριες η internet cafe!!!αλλα η οθονη αφης δεν προκειται να αντικαταστησει ποτε μια οθονη σκεφτειται να παιζεται πχ crysis δεν γινεται...αλλα για strategy θα τα σπερνει!!!Σε καμια παντως περιπτωση δεν γινεται να εχεις μια οθονη τετοια μπροστα σου θα παθουν προβλημα τα χερια σου παντα πρεπει να ειναι πιο χαμηλα απο εσενα οπως ειπα και πριν σαν τραπεζι!

Τωρα αν το λειτουργικο θα ειναι καλυτερο απο vista δεν το νομιζω ουτε 2 ετη δεν εχουν περασει ποσο καλυτερα να ειναι λοιπον???απλα θα εχουν καποια extra οπως η υποστηριξει οθονης αφης!Μακαρι παντος να ειναι καλυτερα!!!

Δημοσ.
ρε παιδια αυτο με της οθονες αφης πραγματικα τωρα μας ειναι αχρηστο σε 4 χρονακια ομως τα πραγματα θα ειναι πολυ καλυτερα αφου θα εχουν πεσει αισθητα οι τιμες τους!!!Πραγμα που εστι οτι θα καθεσαι στο σαλονι και τραπεζι θα ειναι η οθονη αφης το οποιο θα γινει και σε διαφορες καφεταιριες η internet cafe!!!αλλα η οθονη αφης δεν προκειται να αντικαταστησει ποτε μια οθονη σκεφτειται να παιζεται πχ crysis δεν γινεται...αλλα για strategy θα τα σπερνει!!!Σε καμια παντως περιπτωση δεν γινεται να εχεις μια οθονη τετοια μπροστα σου θα παθουν προβλημα τα χερια σου παντα πρεπει να ειναι πιο χαμηλα απο εσενα οπως ειπα και πριν σαν τραπεζι!

Τωρα αν το λειτουργικο θα ειναι καλυτερο απο vista δεν το νομιζω ουτε 2 ετη δεν εχουν περασει ποσο καλυτερα να ειναι λοιπον???απλα θα εχουν καποια extra οπως η υποστηριξει οθονης αφης!Μακαρι παντος να ειναι καλυτερα!!!

Αν υποψιαστώ ότι το τραπέζι στο καθιστικό θα γίνει αφής, σηκώνομαι τώρα και πετάω το pc έξω από το σπίτι... Υπάρχουν πράγματα που δεν αλλάζουν με τίποτα. Πόσοι από σας έχετε αγοράσει book reader;

Δημοσ.
βαλε τα σβιστα σε ενα υπολογιστη p3 με 256 μνημη και αμα δουλεψουν γραψε μου....

Βάλε σε 8086 με 1MB μνήμης Windows ΧΡ(λέμε τώρα) και άμα δουλέψουν γράψε μου....

Πάμε καλά?Είναι σοβαρό επιχείρημα αυτό?

Το αν θα δουλεύει το λειτουργικό σε επεξεργαστή δεκαετίας είναι κριτήριο για την αξιολόγηση του?

• Super Moderators
Δημοσ.
Το αν θα δουλεύει το λειτουργικό σε επεξεργαστή δεκαετίας είναι κριτήριο για την αξιολόγηση του?

δεν έπρεπε να κάνεις αυτή την ερώτηση...θα κάνουν ντου οι linuxάδες..

Δημοσ.
Αν υποψιαστώ ότι το τραπέζι στο καθιστικό θα γίνει αφής, σηκώνομαι τώρα και πετάω το pc έξω από το σπίτι... Υπάρχουν πράγματα που δεν αλλάζουν με τίποτα. Πόσοι από σας έχετε αγοράσει book reader;

ΟΛΑ MA OΛΑ θα αλλαξουν στο μελλον :shock:

λοιπον lookαρε λιγο

http://www.youtube.com/watch?v=rP5y7yp06n0&feature=related

Και σε οποιον αρεσει :lol:

Παντως εχουμε χρονια ακομα για να κρατησουμε τα αγαπημενα μας γραφειακια

Το σιγουρο ειναι οτι σε λιγα χρονια ο μεσως ελληνας θα εχει πανω απο 3 pc σπιτι του στανταρ εναν κανονικο εναν για home multimedia φασει και ενα τραπεζακι :lol::lol::lol:

Δημοσ.
δεν έπρεπε να κάνεις αυτή την ερώτηση...θα κάνουν ντου οι linuxάδες..

ΧΑΧΑ έχεις δίκιο....το παίρνω πίσω :-)

λοιπον lookαρε λιγο

Το σιγουρο ειναι οτι σε λιγα χρονια ο μεσως ελληνας θα εχει πανω απο 3 pc σπιτι του στανταρ εναν κανονικο εναν για home multimedia φασει και ενα τραπεζακι :lol::lol::lol:

Μήπως σου έχει ξεφύγει λίγο ότι αυτά τα συστήματα είναι για ψυχαγωγία και όχι για εργασία?

Εγώ πως θα προγραμματίζω δηλαδή στο τραπέζι??

Για δες λίγο τις εφαρμογές που παρουσιάζονται για το Surface.

Δημοσ.

λοιπον lookαρε λιγο

Βεβαίως σε όποιον αρέσει... Ο καθένας κάνει τις επιλογές του...

(Εγώ πάντως ονειρεύομαι ένα δωμάτιο γραφείο με βιβλιοθήκη από τοίχο σε τοίχο - ε κι ένα pc σε μια γωνίτσα :) )

Δημοσ.
Με το ένα χέρι θα φτιάχνεις scriptάκια και με το άλλο θα τρως ένα κομμάτι πίτσα...

Άσε που δίπλα στην πίτσα θα μπορώ να έχω και την μπύρα κάτω από την οποία θα κάνει μπουρμπουλίθρες το Microsoft Surface....πολύ χρήσιμο.:-)

Δημοσ.

Νομίζω ότι ζούμε σε μια εποχή άκρατης ανοησίας... Η τεχνολογία και τα επιτεύγματά της αναλώνονται σε ηλιθιότητες του τύπου "Για να δούμε αν το σπληνογαρδουμάδικο στη γωνία έχει φρέσκους μεζέδες απόψε* ", ενώ η ανθρωπότητα υποφέρει από έλλειψη τροφής....

(*) Τουλάχιστον αυτό λέει ένα από τα demo videos που προαναφέρθηκαν ( να κανονίσουμε τη βραδινή μας έξοδο κτλ κτλ)...

(**) Το σχόλιό μου δεν απευθύνεται σε κανέναν προσωπικά. Εξάλλου όλοι μας - κάποια στιγμή - μαγευόμαστε από κάθε τι νέο στο χώρο της τεχολογίας...

Δημοσ.
ΧΑΧΑ έχεις δίκιο....το παίρνω πίσω :-)

Μήπως σου έχει ξεφύγει λίγο ότι αυτά τα συστήματα είναι για ψυχαγωγία και όχι για εργασία?

Εγώ πως θα προγραμματίζω δηλαδή στο τραπέζι??

Για δες λίγο τις εφαρμογές που παρουσιάζονται για το Surface.

κατσε κυριε προγραμμτιστη μου φενεται δεν το διαβασες καλα και με απο αποπηρες

ξανα δειαβασε αυτο

Το σιγουρο ειναι οτι σε λιγα χρονια ο μεσως ελληνας θα εχει πανω απο 3 pc σπιτι του στανταρ εναν κανονικο εναν για home multimedia φασει και ενα τραπεζακι

Τωρα πιστευω αν το διαβασες να καταλαβες τι εννοω:-)

Ολα καλα ειναι για μενα και το γραφειο και το home cinema multimedia pc και το τραπεζακι το οποιο θα ειναι πιο χρησιμο απο ποτε και το pda και το laptop το ποιο ειναι καλυτερο εννοειτε πως ειναι το pc γραφειου!!!

Τεσπα off topic το καναμε παλι!!! :cry:

Λοιπον το επομενο λογισμηκο που θα βαλω παντως δεν θα ειναι τα 7 ειναι το μονο σιγουρο το μελλον με παει σε linux αν αφτα γινουν ολοκληρομενο συστημα με το καλο

η mac windows 7 δεν βαζω ποτε παντος για τα windows 8 βλεπουμε!

Παντως το να βγαζεις λειτουργικο καθε 3 χρονια ειναι μαπα καλυτερα να βγαζει αξιολογα update και ας τα πληρονουμε B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...