sakis123 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Η καινόυργια έκδοση των Windows είναι τα Windows 7 (που θα έρθουν στην Ελλάδα το 2010 ή πιο αργά). Να ένα σχετικό θέμα από ένα περιοδικό: ''Αν και τα VISTA έχουν μόλις ενάμισι χρόνο που κυκλοφορούν, ο αντικατστάτης τους φαίνεται πως δεν θα αργήσει πολύ να κάνει την επίσσημη εμφάνιση του.Τα επόμενα Windows έχουν λάβει τον άτυπο τίτλο Windows 7 και πρόσφατα σε ένα συνέδριο της Wall Street Journal υπήρχε μια επίσης άτυπη παρουσίασή τους.Σύμφωνα με σχετικές αναφορές, τα Windows 7 ξεχωρίζουν για τη δυνατότητα ελέγχου των λειτουργιών τους μέσω της οθόνης αφής, δυνατότητα η οποία κάνει τον τρόπο αλληλεπίδρασης με τον υπολογιστή πιο συμβατό με την ανθρώπινη φύση.Μάλιστα στο πλαίσιο της παρουσίασης, εντυποσίασε μια εφαρμογή διαχείρισης φωτογραφιών, στην οποία ο χρήστης με κινίσεις των χεριών μπορεί να μεταφέρει τη φωτογραφία (drag and drop), μπορεί να εστιάσει σε μία φωτογραφία, να την περειστρέψει κ.α.'' Ποια είναι η γνώμη σας;
antonl Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Η γνώμη μου είναι πως είναι ΠΟΛΥ νωρίς ακόμα για να πούμε οτιδήποτε. Και τα Vista είχε ανακοινωθεί πως θα υποστηρίζουν κάποιες νέες τεχνολογίες (πχ WinFS) αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Επίσης από αυτά τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις, κανένα δε θα με έκανε να τα εγκαταστήσω ούτε καν για να δω πως είναι. Πόσο μάλλον να πάρω οθόνη αφής ή κάτι τέτοιο
godlike Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Αν παρατηρήσει κάποιος δεξιά η ένδειξη για την RAM είναι 3/5 γεμάτη (αν υποθέσουμε ότι είναι max 5 γραμμούλες). Προβλέπεται γαμάτο λειτουργικό, άξιος διάδοχος των Vista. Τώρα αν κάθονται και διαφημίζουν εφαρμογές τύπου: "εντυπωσίασε μια εφαρμογή διαχείρισης φωτογραφιών" τότε απλά δείχνουν σε τι είδους κοινό απευθύνονται και πόσο αλλάξανε μυαλά μετά από τα Vista.
G_Zisis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Άλλη μια πατάτα!Απ' όσο καταλαβαίνω η Microsoft συνεχίζει να εστιάζει σε εμφάνιση.Πιστεύω ότι θα έπρεπε να ενισχύσει τη λειτουργικότητα και τη σταθερότητα των Windows παρά την εμφάνιση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 καλά δεν μπορείς να ξέρεις τι άλλο έχει ανοίξει που μπορεί να είναι minimized άσε που είναι πολύ νωρίς ακόμα... (ναι ναι φτηνές δικαιολογίες, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία)
Freakster Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Βασικά μετά απο αυτό που είπαν ότι θέλουν το κάθε λειτουργικό που βγάζουν να έχει κύκλο ζωής ως τρια χρόνια.. Δεν είναι και τόσο νωρίς να συζητάμε για αυτά. Του χρόνου τα χριστούγεννα θα το έχουμε. Ίσως απο τις αρχές του 2009 να έχουμε rc σε testers? Η εικόνα πάντως κάνει μπαμ ότι δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.. "Windows Descopt".... G_zisis, καλά τη λειτουργικότητα οκ αλλά τη σταθερότητα πόσο άλλο να τη βελτιώσει..; Σε vista δεν πρέπει να έχω δει ποτέ εφαρμογή να κρασάρει.. Εκτός απο το mediamonkey μετά απο ένα plugin που του πέρασα.. /in before unix flood
sakis123 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Η γνώμη μου είναι πως είναι ΠΟΛΥ νωρίς ακόμα για να πούμε οτιδήποτε. Και τα Vista είχε ανακοινωθεί πως θα υποστηρίζουν κάποιες νέες τεχνολογίες (πχ WinFS) αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.Επίσης από αυτά τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις, κανένα δε θα με έκανε να τα εγκαταστήσω ούτε καν για να δω πως είναι. Πόσο μάλλον να πάρω οθόνη αφής ή κάτι τέτοιο Για ενημέρωση το είπα ΟΚ;
antonl Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Για ενημέρωση το είπα ΟΚ; Και ποιος διαφώνησε;
stelrp Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Είναι καρός να αντιληφθούμε ότι λειτουργικό σύστημα σημαινε και σημαίνει κυρίως ....ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ. Τι να τα κάνεις ..τα ντιζαϊνάτα κουμπάκια και τις κυλιόμενες μπάρες προόδου, όταν σε αυτό που έχεις ζητήσει να κάνεις.... βλέπεις να κινείται η μπάρα αλλά να μην σημβαίνει καμία πρόοδος. Επίσης, έχει χαθεί η έννοια της άμεσης απόκρισης. Σύγκρινε πως γράφεις στο νέο office σε ένα διπύρηνο και στο office 97 σε ένα απλό και ταπεινό P2 δεκαετίας. Εμένα μου συμβαίνει να εμφανίζονται τα γράμματα της οθόνης λίγο αργότερα από ότι τα πληκτρολογώ. Η αλήθεια είναι ότι έχω εξασκηθεί αρκετά, αλλά σε παλιό computer με win98 και 32μβ μνήμης, και το παμπάλαιο office που προανέφερα γράφω ή αισθάνομαι ότι γράφω γρηγορότερα. Επίσης, από τη στιγμή που ένα PC είναι εργαλείο δουλειάς και όχι διασκέδασης η σημασία πρέπει να δίνεται στην ευχρηστία, στην λειτουργικότητα, στην αμεσότητα και στην ...απλότητα. Τα σημερινά λειτουργικά μάλλον κουράζουν παρά δίνουν νέες διεξόδους σε παλιά προβλήματα. Αν τώρα πρόκειται για πεδίο έρευνας ή διασκέδασης, το πράγμα αλλάζει. Ισως μετά τα windows 2000 και την επαγγελματικότητα που τα χαρακτήριζε τα windows απευθύνονται περισότερο στο μαζικό καταναλωτή, που όμως δεν είναι πια ανίδεος όπως παλιά και αναζητά ακόμα και στα vista συντομεύσεις ανάμεσα στα φανταχτερά στοιχεία του περιβάλλοντος... για να κάνει τη δουλεία του.
alex2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δεν μπορείς να πεις ότι πίσω από τα φανταχτερά γραφικά δεν υπάρχει και παραπάνω λειτουργικότητα,στα Vista τουλάχιστον. Εγώ πάντως τα βλέπω πιο αξιόπιστα και σταθερά από τα XP και το παραμύθι ότι θέλει super υπολογιστή είναι απλά....παραμύθι. Εμένα δεν με χαλάει πάντως να κάνω την δουλειά μου σε ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον εργασίας....δεν ξέρω για εσάς.
Purple_Haze Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Πάντως από οτι θυμάμαι και από τα βίστα... ούτε τα μισά από ότι βλέπαμε κατα καιρούς δεν περιλαμβανόταν στο λειτουργικό. Θυμάμαι κυκλοφορούσαν κάτι βιντεάκια που δεν είχαν καμία σχέση με το τελικό προιόν. προσωπικά δε δίνω και πολύ σημασία σε τέτοια άρθρα.
MantiVersuS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Πάντως από οτι θυμάμαι και από τα βίστα... ούτε τα μισά από ότι βλέπαμε κατα καιρούς δεν περιλαμβανόταν στο λειτουργικό. Θυμάμαι κυκλοφορούσαν κάτι βιντεάκια που δεν είχαν καμία σχέση με το τελικό προιόν. προσωπικά δε δίνω και πολύ σημασία σε τέτοια άρθρα. συμφωνώ...είναι ακόμα πολύ νωρίς...
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 έχουν κυκλοφορήσει τα windows 7 σε beta και επίσης έχει βγει και transformation pack για όποιον θέλει να δει πως περίπου θα είναι
dimitris2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 για μενα αυτα τα φρου φρου και τα μπιχλιμπιδια δε λενε τιποτα. τα κανεις και στα χπ-λινουξ αν θελεις. απο ουσια να δουμε τι θα λενε!
stathakis21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δεν μπορείς να πεις ότι πίσω από τα φανταχτερά γραφικά δεν υπάρχει και παραπάνω λειτουργικότητα,στα Vista τουλάχιστον.Εγώ πάντως τα βλέπω πιο αξιόπιστα και σταθερά από τα XP και το παραμύθι ότι θέλει super υπολογιστή είναι απλά....παραμύθι. Εμένα δεν με χαλάει πάντως να κάνω την δουλειά μου σε ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον εργασίας....δεν ξέρω για εσάς. βαλε τα σβιστα σε ενα υπολογιστη p3 με 256 μνημη και αμα δουλεψουν γραψε μου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.