sakis123 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Ποια εταιρία ηλεκτρονικών παιχνιδιών είναι καλύτερη; (EA,Atari,...)
darklordvader77 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Atari στα 80's Sega-Nintendo-Capcom-Konami στα 90's Στα 00's κυρίως τα μικρά Studio που ΔΥΣΤΗΧΩΣ εξαγοράστηκαν απο μεγαλα Studios που δεν βγάζουν παιχνιδια διαχρονικα αλλα παιχνιδια για ένα δίμηνο. (βλεπε Westwood->EA για παράδειγμα)
mavlamemos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Και ναι και οχι.Η crytek πριν βγαλει το crysis για λογαριασμο της EA εκανε το FarCry για την Ubisoft.Πολυ πετυχημενο παιχνιδι και ειναι πολλοι που παιζουν ακομα.Για μενα δεν υπαρχει μονο μια καλη εταιρια.ολες καλες ειναι.Ολες βγαζουν δυνατους τιτλους ειτε συχνα και ειτε οχι.βασικα το καθε παιχνιδι ειναι και στην υποκειμενικη αποψη του καθενα.Αρα και η εταιρια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Ποια εταιρία ηλεκτρονικών παιχνιδιών είναι καλύτερη; (EA,Atari,...) δεν υπάρχει καλύτερη...
chill Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Υπάρχει καλύτερη απλά αδιαφορεί για τις κονσόλες....Δεν νομίζω να χρειάζεται συστάσεις . Activision Blizzard ftw....ακολουθεί το χάος.
alexzzz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 δεν υπάρχει καλύτερη... Τς, τς, τς... ...είσαι και παλιός του insomnia. Zipperia Studios, ωρέ!!!
ultralisk Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Υπάρχει καλύτερη απλά αδιαφορεί για τις κονσόλες....Δεν νομίζω να χρειάζεται συστάσεις . Activision Blizzard ftw....ακολουθεί το χάος. +1000 πολύ εύκολα λέμε
popdex Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Υπάρχει καλύτερη απλά αδιαφορεί για τις κονσόλες....Δεν νομίζω να χρειάζεται συστάσεις . Activision Blizzard ftw....ακολουθεί το χάος. Η Activision δεν αδιαφορεί καθόλου για τις κονσόλες, έτσι βγάζει το ψωμί της: Call of Duty, Guitar Hero, Tony Hawk κλπ. Η Blizzard είναι που δουλεύει μόνο στα PC. Τέλος πάντων, η ερώτηση είναι ελαφρώς άτοπη. Ποιο κινηματογραφικό studio βγάζει τις καλύτερες ταινίες; Ποια δισκογραφική βγάζει τα καλύτερα τραγούδια; κ.ο.κ.
nzeppos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Ω ρε, Ziperia Studios, που τους θυμηθήκατε αυτούς βρε θηρία!!! Τι να έγινε άραγε με τις "παιχνιδάρες" που έλεγαν ότι θα βγάλουν...
alexzzz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Ω ρε, Zipperia Studios, που τους θυμηθήκατε αυτούς βρε θηρία!!! Τι να έγινε άραγε με τις "παιχνιδάρες" που έλεγαν ότι θα βγάλουν... Βγαίνουν σε συλλεκτικά κομμάτια, μόνο για φίλους. Σαν το σπιτικό κρασί.
Ancientlight13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 NINTENDO SEGA SQUARE KONAMI RARE PSYGNOSIS
alexzzz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Να σου πετάξω και μια "sports interactive" μέσα;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 NINTENDOSEGA SQUARE KONAMI RARE PSYGNOSIS για μια ρωτάει, όχι ποιες είναι οι καλύτερες
Ancientlight13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 για μια ρωτάει, όχι ποιες είναι οι καλύτερες Αγαοπητέ ThReSh, ανέφερα μερικές απο τις πιο ποιοτικές εταιρίες έκδοσης videπαιχνιδιών της εποχής τους. Όντως δεν ήμουν ακριβής στην απάντηση μου, αν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο θα έπρεπε να δώσω μια λίστα με πενήντα τουλάχιστον. Δεν συμφωνείς;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 έτσι όπως το λες ναι...αλλά δεν νομίζω ότι ζητάει κάτι τέτοιο ο topic starter... την VERY BESTESTEST θέλει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.