Προς το περιεχόμενο

Εταιρίες ηλεκτρονικών παιχνιδιών

sakis123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Atari στα 80's

Sega-Nintendo-Capcom-Konami στα 90's

Στα 00's κυρίως τα μικρά Studio που ΔΥΣΤΗΧΩΣ εξαγοράστηκαν απο μεγαλα Studios που δεν βγάζουν παιχνιδια διαχρονικα αλλα παιχνιδια για ένα δίμηνο. (βλεπε Westwood->EA για παράδειγμα)

Δημοσ.

Και ναι και οχι.Η crytek πριν βγαλει το crysis για λογαριασμο της EA εκανε το FarCry για την Ubisoft.Πολυ πετυχημενο παιχνιδι και ειναι πολλοι που παιζουν ακομα.Για μενα δεν υπαρχει μονο μια καλη εταιρια.ολες καλες ειναι.Ολες βγαζουν δυνατους τιτλους ειτε συχνα και ειτε οχι.βασικα το καθε παιχνιδι ειναι και στην υποκειμενικη αποψη του καθενα.Αρα και η εταιρια.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ποια εταιρία ηλεκτρονικών παιχνιδιών είναι καλύτερη; (EA,Atari,...)

δεν υπάρχει καλύτερη...

Δημοσ.

Υπάρχει καλύτερη απλά αδιαφορεί για τις κονσόλες....Δεν νομίζω να χρειάζεται συστάσεις :P.

Activision Blizzard ftw....ακολουθεί το χάος.

Δημοσ.
Υπάρχει καλύτερη απλά αδιαφορεί για τις κονσόλες....Δεν νομίζω να χρειάζεται συστάσεις :P.

+1000

πολύ εύκολα λέμε

Δημοσ.

Η Activision δεν αδιαφορεί καθόλου για τις κονσόλες, έτσι βγάζει το ψωμί της: Call of Duty, Guitar Hero, Tony Hawk κλπ. Η Blizzard είναι που δουλεύει μόνο στα PC.

Τέλος πάντων, η ερώτηση είναι ελαφρώς άτοπη. Ποιο κινηματογραφικό studio βγάζει τις καλύτερες ταινίες; Ποια δισκογραφική βγάζει τα καλύτερα τραγούδια; κ.ο.κ.

Δημοσ.
Ω ρε, Zipperia Studios, που τους θυμηθήκατε αυτούς βρε θηρία!!! Τι να έγινε άραγε με τις "παιχνιδάρες" που έλεγαν ότι θα βγάλουν...

Βγαίνουν σε συλλεκτικά κομμάτια, μόνο για φίλους. Σαν το σπιτικό κρασί.

Δημοσ.
για μια ρωτάει, όχι ποιες είναι οι καλύτερες :P

Αγαοπητέ ThReSh, ανέφερα μερικές απο τις πιο ποιοτικές εταιρίες έκδοσης videπαιχνιδιών της εποχής τους. Όντως δεν ήμουν ακριβής στην απάντηση μου, αν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο θα έπρεπε να δώσω μια λίστα με πενήντα τουλάχιστον.

Δεν συμφωνείς;:shifty:

• Super Moderators
Δημοσ.

έτσι όπως το λες ναι...αλλά δεν νομίζω ότι ζητάει κάτι τέτοιο ο topic starter...

την VERY BESTESTEST θέλει :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...