Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ΑΤΙ HD 3650

Αρχέλαος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια ΑΤΙ ΗD 3650 silent magic 512 MB RAM DDR2. H κάρτα δεν έχει ανεμιστηράκι (έχει παθητικό σύστημα ψύξης). Το πρόβλημα είναι οτι μου εμφανίζει πολύ υψηλές θερμοκρασίες:devil:.Οταν είναι idle η θερμοκρασία είναι γύρω στους 57 βαθμούς ενώ σε full load(όταν παίζω πχ Crysis) εκτινάσεται στους 85-87 βαθμούς κελσίου!!! Της έκανα τεστ scan artifact με το ΑΤΙ tool.Για 36 λεπτά έτρεχε το τέστ και η θερμοκρασία είχε ανέβει στους 91 βαθμούς(!!!) αλλά ευτυχώς δε βρήκε ούτε ένα artifact(Ξέρετε,αλλοιώσεις στα γραφικά..).Υπάρχει περίπτωση να μου καεί η κάρτα και/η να κάψει και άλλα υποσυστήματα(πχ μητρική)? Το κουτί μου είναι chieftec full tower με τροφοδοτικό Ζalman silent 460 Watt.:confused: To λίνκ είναι αυτό :

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513334

Δημοσ.

Δεν νιώθουν αυτά ρε...δεν έχεις πρόβλημα αν σκεφτείς ότι είσαι με passive coller..μπορείς να τις ρίξεις με την αλλαξή της ψύχτρας (με μια ενεργή) ή με την προσθήκη ενός fan πάνω στην υπάρχουσα..πάντος προτίνω να μην την πειράξεις καθόλου γιατί και οι θερμοκρασίες είναι μέσα σε λογικά πλαίσια πάνω κάτω και η κάρτα πιστεύω δεν αξίζει after market ψύχτρα...καλύτερα να πάρεις μια άλλη κάποια στιγμή..

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν μπορούν να θεωρηθούν πρόβλημα μιας και είναι αναμενόμενες για passive cooling...

για αυτό δεν παίρνουμε τέτοιες κάρτες για serious gaming :P

• Super Moderators
Δημοσ.

ίδιες θερμοκρασίες θα έχει είτε είναι agp είτε pci-e, οποιοδήποτε driver και να χρησιμοποιεί...

Δημοσ.

δεν ρωτάω για τις θερμοκρασίες...

ρωτάω επειδή εχω πάρει μια AGP ASUS AH3650 και δεν εχω βρεί drivers που να δουλεύουν αξιοπρεπώς..

....και εδω ο φίλος λέει οτι παίζει το crisis....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...