Προς το περιεχόμενο

Ποσα χρονια θα ζησει το psp;

SavvasE*******

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρα αλλα τι πειράζει,τότε θα πάρουμε και το καινούριο!

Έπρεπε να το πάρεις πρίν μερικά χρόνια...

Δημοσ.

Θα υπάρξει στα σίγουρα!! Αλλα αν σκεφτόμαστε έτσι τότε τπτ δν θα πέρναμε για να περιμένουμε το πιο καινούριο!! Σωστος???

Δημοσ.

μακάρι να πάει ακόμη 1-2 χρόνια για να προχωρήσει η ταλαιπωρημένη βιομηχανία των handhelds στα καλύτερα...

Δημοσ.

τον τελευταιο καιρο παντως πηγαινει πολυ καλα στην ιαπωνια και ισως κρατησει περισσοτερο.μην ξεχναμε οτι τα τελευταια 1-1,5 μολις χρονια βγαινουν σοβαρα παιχνιδια για psp.η κονσολα απο αποψη software εχει πολλα να δωσει ακομα

Δημοσ.

Τουλαχιστον μεχρι το 2010 θα το υποστηριζει κανονικα η Σονυ.

Ασε που τωρα βγαινουν φοβερα francises για την κονσολα....

Final Fantasy 13

Final Fantasy Dissidia

Parasite Eve 3

Kingdom Hearts....

Οποτε αναμενουμε καποια καλα παιχνιδακια και φυσικα πολλα πολλα homebrew....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και για μενα το ιδιο.Το παιρνεις παντου,παιζεις παντου οπου χρειαζεται να περιμενεις για κατι.Αν εχεις δουλεια,αφηνεις το παιχνιδι στη μεση,το κλεινεις και συνεχιζεις αλλη φορα....οι αλλες κονσολες πρεπει να τελειωσεις πρωτα για να το κλεισεις.

Επισης αν βαριεσαι να βλεπεις τις ταινιες που βλεπει η κοπελια σου στην τηλεοραση,μπορεις να παιζεις και να'στε μαζι.

Δυστηχως ομως δεν εχει πολυ υποστηριξη.Δεν υπαρχουν αρκετα ντεμο,τα παιχνιδια ειναι ολα λιγο χειροτερα στο πσπ,απο οτι σε αλλες κονσολες,τα φορουμ κ.λ.π γραφουν λιγα πραματα για το πσπ,τα σαιτ το ιδιο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα δημοφιλη παιχνιδια οπως πχ το φιφα η το προ,οταν κυκλοφορουν ντεμο στο ιντερνετ για πλευστ.3 η για υπολογιστες, εξμποξ κ.λ.π,δεν διαθετουν και για πσπ....κριμα....

Δημοσ.

Μπορεί να μην βγει καν PSP2.Αν σου αρεσει καλά εκανες κ το αγόρασες.Προσωπικά απο τα Χριστούγεννα του 2006 που το εχω δεν εχω ασχοληθεί σοβαρά μαζί του.

Τωρα βλεπω κι εγω να βγάζει κανένα σοβαρό game(Final Fantasy,kingdom hearts)

Παντως δεν εχει σχέση τι καινούργιο βγαίνει αν σου αρεσει κατι τωρα.Για παράδειγμα ενας φιλος αγόρασε πριν 3 μηνες το PS2.Του αρεσε, το αγόρασε δεν ασχολήθηκε καν με PS3...

edit:Εννοειται οτι το PS2 εχει ακόμα τρομερή υποστήριξη στα games κ ετσι νομίζω οτι ειναι κ το psp(εντάξει οχι στον ιδιο βαθμο)

Δημοσ.

Από άποψη δυνατοτήτων είναι πραγματικά πολύ καλό.

Τα θετικά του είναι:

1. Μπαίνει πανεύκολα το Custom Firmware και τρέχεις Homebrew, αυτό είναι για μένα απαραίτητο σε μια κονσόλα. Δε χρειάζεσαι modchip.

2. Τέλεια οθόνη. Εξαιρετική. Φοβερή. Ότι καλύτερο σε φορητό gadget

3. Δυνατός επεξεργαστής. Μεγάλες δυνατότητες απεικόνισης. Δείτε το Crisis Core και Chains Of Olympus ως παράδειγμα

4. Παίζει μουσική, ταινίες, μπαίνει στο δίκτυο με γουαιφαι, παίζει multiplayer. Έχει δυνατότητες επεκτασιμότητας με τα περιφερειακά του. Τα φιρμγουερ της Σονυ το έχουν βελτιώσει. Ο Σκοτεινός Αλέκος τα έχει απογειώσει με τη σειρά του.

5.Πλέον πουλάει πολύ στο εξωτερικό

Τα αρνητικά του:

1. Τα περισσότερα παιχνίδια με εξαίρεση καμιά 20 είναι ΜΑΠΑ

2. Οι κάρτες μνήμης του είναι ακριβές, οπότε ο αποθηκευτικός χώρος είναι πάντα πρόβλημα

3. Η Σόνυ επιμένει να μη του δίνει μερικές απλές δυνατότητες, όπως η αναπαραγωγή XviD

4. Οι εταιρείες δεν έχουν ασχοληθεί σοβαρά μαζί του

5. Η μπαταρία από τη μαμά του είναι μέτρια. Μια διπλάσια κάνει τη δουλειά.

Είναι σίγουρο για μένα ότι 3 χρόνια ζωής ακόμα έχει αφού δεν έχουν αξιοποιηθεί ούτε κατά το ήμισυ οι δυνατότητες του

Δημοσ.

Νομίζω ότι το περιμένουν γύρω στα 3 καλά χρόνια με παιχνίδια από την Ιαπωνία όπου τα πηγαίνει πολύ καλά πια (παραδόξως και στο software) και οι εκεί εταιρείες το έχουν αγκαλιάσει για τα καλά.

Σε Ευρώπη και Αμερική μάλλον θα συνεχίσει να κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, με κάποιους καλούς τίτλους της Sony (π.χ. Resistance Retribution, Super Stardust Portable) και μερικά υπερ-multiplatform παιχνίδια όπως αυτά της EA Sports, το NFS, το Tomb Raider κλπ. να το συντηρούν μέχρι την αντικατάστασή του.

Οπότε είναι καθαρά θέμα γούστου για το αν αρέσουν στον καθένα τα - αρκετά πάντως - υψηλού προφίλ παιχνίδια που ετοιμάζονται στην Ιαπωνία για το PSP.

Και κάτι λίγο άσχετο: έπαιξα πρόσφατα το Syphon Filter: Dark Mirror το οποίο είναι πάρα πολύ καλό. Έχει βγει εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, υπάρχει ήδη και συνέχεια αλλά εμένα τώρα μου ήρθε να το παίξω. Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο action παιχνίδι στο PSP, αξίζει να το δοκιμάσετε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...