Προς το περιεχόμενο

rapidshare download speed

murcielago580

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
free user και εγω. Παρατηρησα την αλλαγη στην μειωση της ταχυτητας και σκεφτομουν να γινω premium αλλα καπου διαβασα εδω στο forum απο καποιον χρηστη οτι του εκλεψαν το κωδικο και δεν μπορει να μπει. Ε , οχι να πληρωσω και να κατεβαζει αλλος.

Εντάξει και το πορτοφόλι μπορούν να σου κλέψουν δεν είναι λόγος αυτός για να μην κουβαλάς λεφτά μαζί σου.

Άλλαξε το, βάλε κάποιο pass της προκοπής και μην το δίνεις όπου να ναι. Δε νομίζω να υπάρχουν πολλές πιθανότητες να στο κλέψουν.

Όλα αυτά εφόσον χρειάζεσαι premium λογαριασμό φυσικά.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εντάξει και το πορτοφόλι μπορούν να σου κλέψουν δεν είναι λόγος αυτός για να μην κουβαλάς λεφτά μαζί σου.

σωστός

Δημοσ.

απλα ετσι οπως τα εχουν κανει πληρωνουμε για να μπαινουμε στο internet πληρωνουμε για να παιζουμε online Παιχνιδια ε μην πληρωνουμε και για να κατεβαζουμε.ελεος πια.

Δημοσ.
απλα ετσι οπως τα εχουν κανει πληρωνουμε για να μπαινουμε στο internet πληρωνουμε για να παιζουμε online Παιχνιδια ε μην πληρωνουμε και για να κατεβαζουμε.ελεος πια.

Σίγουρα θα ήθελα να ήταν όλα αυτά τσάμπα (εφόσον δεν έχω κάποιο άμεσο κέρδος από αυτές τις υπηρεσίες).

Το rapidshare είναι μια πολύ συγκεκριμένη υπηρεσία όμως με αρκετά έξοδα. Στην τελική μπορείς να μην κάνεις premium account και να κατεβάζεις με τους όποιους περιορισμούς (λογισμικό για το οποίο κανείς μας δεν πληρώνει :>).

Δημοσ.

E μην πληρώσεις, υπάρχουν και δωρεάν εναλλακτικές.

Μην θέλουμε και καλύτερες υπηρεσίες και δωρεάν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...