Προς το περιεχόμενο

Πρόταση αγοράς UPS

kosmasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα :-D Ακούστε πως έχει η ιστορία μου. Βάζω χτές την καινούρια μου 4870 και πατάω στο crysis 1920 x 1200 και ρυθμίσεις high και very high. Τούμπανο η κάρτα δεν μασάει μία , αλλά βλεπω στο Panel της Zalman να δείχνει 300watt στην κατανάλωση. :-D ROLFMAO.

Αρχίζουν τα μπιπ μπιπ μπιπ απο το Ups το οποίο είναι ενα Mustec 600 με μπαταρία πάνω καλύτερη στα 9amper και με έχει πιάσει κρύος ιδρώτας :fear:

Οπότε παίδες ακούω προτάσεις για αγορά UPS. Απο 100-150 ευρώπουλα :-D

Δημοσ.

Αν κατά τα άλλα είσαι ικανοποιημένος από το mustek, γιατί δεν δοκιμάζεις κάποιο μεγαλύτερο μοντέλο; Το 1000ρι π.χ. έχει 115?.

Δημοσ.
Συγνώμη αλλά πια είναι η διαφορά μεταξύ ενός line interactive και ενός offline ?

Το line interactive έχει κάποιες επιπλέον δυνατότητες "διαχείρισης" του ρεύματος σε περιπτώσεις μικρής πτώσης ή ανόδου της τάσης. wiki

Δημοσ.

Καλά αυτά που λέτε αλλά εγώ με 120 Ευρώ έχω εδώ και 2 χρόνια ένα Turbo X 1000 και είναι σκυλί... Σε σπίτι με καλώδια 30ετίας+, χωρίς γειώσεις, σε γειτονία με πολύ ασταθές ρεύμα και μετά από πολλές δικές μου μαλ...ες με έχει σώσει άπειρες φορές... Μόνο 2 φορές κάηκε η ασφάλεια από overload (σύνδεθηκε στο UPS την μια φορά σεσουάρ και την άλλη κομπρεσέρ)...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι τα έχουν τόσο μίσος...

Φιλικά!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν έχω αποφασίσει τι να πάρω ακόμα. Το πλαίσιο έχει λίγες επιλογές. Πιστεύω με ένα στα 600watt θα είμαι καλλυμένος. Το κουτί μου σε full load έχει κατανάλωση 300 watt + οθόνη + ηχεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...