Προς το περιεχόμενο

Καλυτερη καφετερια..?

TH_boy_20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμ δεν θα μιλησω απο αποψη ποιοτητας καφε καθως πινω σπανια και δεν εχω ιδιαιτερη γνωση επι του θεματος:P

Απο αποψη θεας ειναι καλη φαση στο ζεπελιν στο Γαλατσι(εκει βεβαια λεει να πας με δικο σου home made καφεδακι και ν'αραξεις στα βραχια,ακομα καλυτερα:-))

Πιο συχνα πηγαινω blueprint ομως,και κοντα στο σπιτι μου και ψιλοχυμα κατασταση που μου αρεσει.Και μυλο στο Ν.Ηρακλειο.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
χεχε, στα starbucks που εχουν πιο ακριβα τους καφεδες παρολο που δεν εχουν υπαλληλους (αρα μειωμενο κοστος το οποιο σαν απλος λαουντζικος θα περιμενα να μεταφερθει στον πελατη αλλα σιγα, το αφεντικο πρεπει να βγαλει και αλλα δις ευρω καθαρα κερδη) και πρεπει να περιμενεις στην ουρα να παραγγειλεις και να παραλαβεις τον καφε σου, που νερο πρεπει να το ζητησεις και εαν θελησεις να ξαναβαλεις πρεπει να σηκωθεις να πας να βαλεις μονος σου, που το wifi εκει που ολλοι οι αλλοι το εχουν δωρεαν σαν προιον προστιθεμενης αξιας στην επιχειρηση τους αυτο ζητανε 6 ευρουλακια για 2 ωρες, λεφτα εχουμε να δινουμε

ωραια πραγματα, 10 ευρω για εναν καφε και να εχεις inet, φτηνα δεν ειναι; εχει και γκουρμε καφεδες με τρεντουλικα ονοματα για να φαινεσαι ψαγμενος...

ΥΓ εγραψα και ενα κειμενακι για να εκφρασω την πικρα μου :)

γιατι ειπα νομιζεις οτι ντρεπομαι....:-)

Δημοσ.

Από άποψη ποιότητας καφέ δεν μπορώ να πω κάπου συγκεκριμένα,αλλά από άποψη χώρου και κόσμου το Ballux στην παραλιακή πιστεύω ότι έχει κάνει την διαφορά.

Όποιος έχει πάει θα καταλάβει τι εννοώ και όποιος δεν έχει πάει ευκαιρία να το κάνει τώρα :P

Στα Χανιά η κουκουβάγια έχει ωραία θέα αλλά από καφέ δεν λέει και πολλά :)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
ξέρει κανείς τη διεύθυνση για το ζεπελιν στο γαλάτσι..; :) για να το βρω με το gps γιατί αλλιώς, δύσκολα :P

ψηλααααα......ψηλααααα :-)

• Moderators
Δημοσ.

Τωωωρα το Ζεπελιν? Ειναι ανοικτο και ανακαινισμενο ομως το αμεσως επομενο, οι Υαδες. Δεν ξερω διευθυνση, αλλα αν αντι να στριψεις για το Ζεπελιν συνεχισεις τον δρομο ευθεια θα το βρεις. Χωριατικες οδηγιες το ξερω, αλλα...

Δημοσ.

Καλός καφές στο JK Κολωνάκι.

Ωραία ροφήματα Starbucks αλλά πανάκριβα γι'αυτο που προσφέρουν

Ιδιαίτερες γεύσεις καφέ και θ-ε-ι-κ-ή σοκολάτα στο Petit Fleur Ομήρου(κέντρο) και Χαλάνδρι.

Αγαπημένο καφέ "ΜΠΛΕ" Ν.Σμύρνη.

Δημοσ.

Απο θεμα ποιοτητα/γευση starbucks...μετα παω στο χωριο μου που επισης φτιαχνει τεεεελειους καφεδες...(ο,τι καφε θες φτιαχνει και ναι μιλαμε για χωριο με 500 μονιμους κατοικους) και τελος ερχομαι στην περιοχη που μενω (Ηλιουπολη) Το verdi σε θεμα ποιοτητα/service και μετα το Αμιραζ που ειναι πιο μεγαλο κατα πολυ αλλα υστερει λιγο σε ολους τους τομεις... ειδηκα στο service οταν εχει κοσμο:-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...