TH_boy_20 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Ποια καφετερια(αλυσιδα η μη) φτιαχνει τον καλυτερο καφε κατα την γνωμη σας? αλλα και γενικοτερα που συνηθιζεται να πινεται τον καφε σας?
iced Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Καφε δεν πινω πολυ αλλα το καλυτερο τον εχω πιει στο VERDE στου Παπαγου. Παω πολυ συχνα εκει, ειναι για μενα απο τις καλυτερες
momotis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Μια πρωτογνωρη εμπειρια για καφε ειναι σε κεντρικες καφετεριες εντος Αθηνων-Πειραια. Πχ μπουρναζι,θησειο,κορυδαλλος,καστελλα κτλ. . -Εκπληκτικη θεα εκτος απο πολυκατοικιες τα αυτοκινητα-μηχανακια(αλλοι με σουζες,αλλοι με τερμα τα ηχοσυστηματα κτλ λκτ τλκ) -Υπερταχυτατο σερβις τις ωρες αιχμης.(ειδικα αν θελουν να πληρωθουν γιατι..."σχολανε") -Πληρες "πακετο" =καφες-νερο-τασακι (refill,2 μπισκουιτς χτεσινα κτλ μονο για τους "ψαγμενους") -Πανευκολο παρκινγκ και προσβαση!(ιδιως στις κυριλε που οι παρκαδοροι ΔΕΝ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ-ΑΠΑΙΤΟΥΝ το τιπ!) Επισης καλυψη τυχον ζημιων-κλοπης και παντως καιρικων συνθηκων προστασια με εμπειρους επαγγελματιες υπαλληλους! -Πολλα απροοπτα(πακιστανοι με σιντι,σκυλια και κωφαλαλοι) -Πολλα χαπενινγκ! προμοτιον γκομενακια,πασαρελα απο 18χρονα(κι αν σου κατσει?) -Απιστευτη μουσικη(τα καθημερινα οργανωμενα playlist των ραδιοφωνων) -Ευγενικοτατες φυσιογνωμιες των υπαλληλων(χαμογελο,ευγενεια,αγαπη για το επαγγελμα!) -Πολυτελεια στην ΑΝΕΣΗ με αναπαυτικους καναπεδες(δερματινους για καλοκαιρι) και ευρυχωρεια μεταξυ των τραπεζιων! -Υγιεινη και καθαριοτητα Α κλασης τουαλετες με σαπουνι και κωλοχαρτο(με σχεδιο πανω,ΕΠΩΝΥΜΗΣ εταιρειας επισης!) πλαισιωνει εμπειρο προσωπικο ανω των 50 αλλοδαπης προελευσεως. -Ανωτερας ποιοτητας καφες απο μεγαλης αναγνωρισιμοτητας εταιρεια παραγωγης καφε,καθως και υπερσυγχρονοι επαγγελματικοι εξοπλισμοι που παρεχουν την απολυτη ξεχωριστη γευση!(με τις 36 ζαχαρες!) -Συνεχης κλιματισμος και οργανωμενα μετρα για αντικαπνιστες για την καλυτερη δυνατη απολαυση μας.. Και τελος το καλυτερο!!!! .... Ολα τα παραπανω.... Στην εκπληκτικη τιμη ΜΟΝΟ Κρατηθειτε λεμε.... των 4 ευρω!!!! (Αντε 4.30 -1465 ΔΡΑΧΜΕΣ για το μπουρναζι λογω lcd τηλεορασης!!!) =Χολυφακιν σιτ ντουντ...(οφτοπικ σχολιο) Yποψιν προς αποφυγην παρεξηγησεων οι τιμες αυτες ειναι οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ δυνατες στα πλαισια του υγιους ανταγωνισμου-ομερτας! Τσιμα τσιμα ξεχρεωνουν οι ιδιοκτητες-εισοδηματιες τους φορους τους,μπραβους,ρουσφετια στο δημο,αστυνομια και τα λοιπα εξοδα!(δοσεις audi tt,mercedez etc που παρκαρουν για μουρη μπροστα!). Respect στους διατηρησαντες του συγχρονου φραπο-Lifestyle του Νεοελληνα! Καλυτερη καφετερια?Σαφως αυτη με το μεγαλυτερο κοπαδι... (+1 στο βερντε του Παπαγου που εχει και λιγο παραπανω πρασινο!) ....ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Ωραιο το Verde οντως. Τωρα το καλοκαιρακι καλα ειναι και σε καφετερειες κοντα σε θαλασσα, δηλαδη Γλυφαδα, Βουλα κλπ. Τα μαγαζια αυτα καθ αυτα δε με τρελαινουν, αλλα τουλαχιστον βλεπεις (και χρυσοπληρωνεις φυσικα) λιγη θαλασσα και επιστρεφεις σπιτι με καλυτερη διαθεση
poscaman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 ντρεπομαι που θα το πω αλλα τους καλυτερους καφεδες που εχω πιει και με διαφορα ειναι στο starbucks. και εννοω σε ποιοτητα και γευση
vitalpoint Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Με διαφορα η "Αρχιτεκτονικη" στα Ιλισια,σου φερνει μια κανατα καφε δυνατο και οχι νεροζουμι και οχι πολυ ακριβο
neTTor Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Καφε δεν πινω πολυ αλλα το καλυτερο τον εχω πιει στο VERDE στου Παπαγου. Παω πολυ συχνα εκει, ειναι για μενα απο τις καλυτερες +1, μαζί με το TeasePlus λίγο ποιο δίπλα στον Χολαργό.
Carthago Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Καλη καφετερια ειναι α;υτη που οταν πας αντροπαρεα κολλητων υπαρχει τσοχα για παρτιδα μπουρλοτου ή μπιριμπας, γιγαντοοθονη να βλεπεις και καμια ματια στο ματς, η μπυρα σερβιρεται σε παγωμενο ποτηρι, ο καφες τιγκα στο παγακι ή ο ελληνικος στο μπρικι με κοστος στο 1,5 ευρω και σερβιρετε απο ξεκωλο αλλοδαπης η ημεδαπης προελευσης. Ολα τα αλλα ειναι μαυρα ματια να αγαπιομαστε.
orck Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 χεχε, στα starbucks που εχουν πιο ακριβα τους καφεδες παρολο που δεν εχουν υπαλληλους (αρα μειωμενο κοστος το οποιο σαν απλος λαουντζικος θα περιμενα να μεταφερθει στον πελατη αλλα σιγα, το αφεντικο πρεπει να βγαλει και αλλα δις ευρω καθαρα κερδη) και πρεπει να περιμενεις στην ουρα να παραγγειλεις και να παραλαβεις τον καφε σου, που νερο πρεπει να το ζητησεις και εαν θελησεις να ξαναβαλεις πρεπει να σηκωθεις να πας να βαλεις μονος σου, που το wifi εκει που ολλοι οι αλλοι το εχουν δωρεαν σαν προιον προστιθεμενης αξιας στην επιχειρηση τους αυτο ζητανε 6 ευρουλακια για 2 ωρες, λεφτα εχουμε να δινουμε ωραια πραγματα, 10 ευρω για εναν καφε και να εχεις inet, φτηνα δεν ειναι; εχει και γκουρμε καφεδες με τρεντουλικα ονοματα για να φαινεσαι ψαγμενος... ΥΓ εγραψα και ενα κειμενακι για να εκφρασω την πικρα μου ντρεπομαι που θα το πω αλλα τους καλυτερους καφεδες που εχω πιει και με διαφορα ειναι στο starbucks. και εννοω σε ποιοτητα και γευση
iwannam Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 αμαντι στο νεο ηρακλειο. ωραιο περιβαλλον κ ωραια γλυκα
μπλεκ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ωραιο το Verde οντως. Τωρα το καλοκαιρακι καλα ειναι και σε καφετερειες κοντα σε θαλασσα, δηλαδη Γλυφαδα, Βουλα κλπ. Τα μαγαζια αυτα καθ αυτα δε με τρελαινουν, αλλα τουλαχιστον βλεπεις (και χρυσοπληρωνεις φυσικα) λιγη θαλασσα και επιστρεφεις σπιτι με καλυτερη διαθεση οντως σου φτιαχνουν τη διαθεση. καλες κανα δυο στο mall ,δε θυμαμαι ονοματα(πιο πολυ η θεα μου αρεσει)
Panahs Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Παίδες από πολύ αξιόπιστες πηγές, έχω να προτείνω για το VERDE να μην ξαναπάτε! Πολύ βρόμικο μαγαζί. Και λόγω θέσης και πελατείας, ακόμα πιο βρόμικο...
μπλεκ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Παίδες από πολύ αξιόπιστες πηγές, έχω να προτείνω για το VERDE να μην ξαναπάτε! Πολύ βρόμικο μαγαζί. Και λόγω θέσης και πελατείας, ακόμα πιο βρόμικο... εχω ακουσει εχει ωραιο χωρο ομως, για τα αλλα δε ξερω,δεν εχω γνωμη.
Panahs Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 εχω ακουσει εχει ωραιο χωρο ομως, για τα αλλα δε ξερω,δεν εχω γνωμη. Ναι... και ο χώρος είναι το μόνο ωραίο που έχει! Από αυτά που έχω ακούσει, ούτε καφέ δε θέλω να πάω να πιω εκεί πέρα. Ούτε τα ποτήρια δεν πλένουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.