marlytr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας! έχω φορητό της acer(travelmate 2492WLMi).Την τελευταία εβδομάδα το touchpad κολλάει στο 5',στο mozilla τα banners πάνε και έρχονται και η καθυστερημένη ανταπόκριση με έχουν επιβεβαιώσει ότι κάποιος ιός βολτάρει στον υπολογιστή μου.Θέλω να κάνω backup τα αρχεία μου και μετά format.Υποτίθεται ότι έκανα backup σε dvd-rw με το Nti cd και dvd maker 7.Πάω να τσεκάρω τα dvd....και μου λέει ότι δεν υποστηρίζει ο υπολογιστής μου τετοιου είδους αρχεία ....Επίσης για το format κατέβασα τα windows xp sp3 (αγγλική έκδοση).. ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟ BACKUP ΚΑΙ ΤΟ FORMAT ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!! ευχαριστω!
tsakonas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Το backup ειναι τοσο απλο...αν και χρονοβορο...ενα απλο data dvd κανεις...η copy σε αλλο partition/εξωτερικο δισκο κλπ..ασε τα software.Τα multimedia σωζεις (ταινιες,μουσικες,φωτο κλπ) κ εγγραφα... Μετα κανεις το φορματ , ειναι απλη διαδικασια....δες το βιντεακι.
marlytr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Ευχαριστώ πολύ tsakonas!! όλα οκ,ευτυχώς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.