Προς το περιεχόμενο

GTX260 vs Ati 4870

Yperaspisths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
[...] επισης για καρτες γραφικων ντραιβερσ βγαζει το guru3d και μετα απο λιγο τα περνει η νβιδια [...]

Κι εγώ που νόμιζα ότι τους παίρνει απ το insomnia...

edit: @^ Φανταζόμουν πως θα βαζες τον πολύ "in" τις τελευταίες μέρες, αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού...

• Απαντ. 424
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ελεος τι ειναι αυτα που διαβαζω....

Οσο για τα Chip της INTEL απο εδω και περα θα εχουν Native SLI υποστηριξη ( Βλεπε Χ58 ) οποτε το μεριδιο της ΑΤΙ θα μειωθει ακομα περισσοτερο....

Δημοσ.
υπερασπιστη να σε ρωτησω βρε παιδι μου..ιντελ-νβιδια ??? να πουμε πως αυτη οι δυο μαζι δεν πανε...τα σπασανε! επισης ιντελ για τσιπακια δεν βγαζει ντριβερς και εχουν προβλημα αρκετες μητρικες της βλεπε αν υπαρχει καθοπου το τσιπακι 790... αλλα μπα.. επισης για καρτες γραφικων ντραιβερσ βγαζει το guru3d και μετα απο λιγο τα περνει η νβιδια.. και οχι δεν ειμαι φαν της ατι . εχω μια 800γτ αλλα μεχρι εκει ηταν η νβιδια τωρα στις καρτες γραφικων κουμαντο κανει η ατι. οσο για την αμδ τσεκαρε λιγο phenom 9950 black edition b3 steoping και λεμε..

λολ οχι ιντελ νωβιδια ηθελα να πω..

• Super Moderators
Δημοσ.

γράφε τα ονόματα με αγγλικούς χαρακτήρες, μας βγαίνουν τα μάτια...

όσο για αυτό που είπες με το guru3d απλά δεν ισχύει...

Δημοσ.

Οσο για τα Chip της INTEL απο εδω και περα θα εχουν Native SLI υποστηριξη ( Βλεπε Χ58 ) οποτε το μεριδιο της ΑΤΙ θα μειωθει ακομα περισσοτερο....

Δεν νομίζω....Περίμενε στα τέλη Σεπτέβρη να δούμε πως θα κινηθεί το Q3 το Market Share και μετά τα λέμε,πιστεύω θα τρίβεις τα μάτια σου. Τα sli και crossfire συστήματα είναι ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό της αγοράς (κάπου στο 5%) και σίγουρα δεν είναι απο κει η πηγή κέρδους(η ζημιάς) των εταιρειών.

Δημοσ.

με λυπη μου λεω πως ειμαι κατοχος μια μητρικης με τσιπακι nvidia 590sli και εχω να δω drivers 2χρονια περιπου.. θυμηθητε επισης ποσο καιρο ειχαν να βγουν drivers για τις καρτες γραφικων επι σειρας 7950gt . τωρα με την 8800Gt που εχω ειμαι πιο ευχαριστιμενος σε θεμα suport αλλα μεχρι προχτηεσ που εψαχνα drivers στην nvidia υπηρχαν οι Version: 175.19 ενω στις beta τιποτα και στο guru3d βρισκω beta με physics..

GeForce Forceware Vista 177.92 32-bit

Adds support for NVIDIA PhysX acceleration on all GeForce 8-series, 9-series and 200-series GPUs with a minimum of 256MB dedicated graphics memory (this driver package installs NVIDIA PhysX System Software v8.08.18).

Experience GPU PhysX acceleration in several full games and demos today by downloading the GeForce Power Pack.

Adds support for 2-way NVIDIA SLI technology with GeForce GTX 200-series GPUs on Intel® D5400XS motherboards.

Supports single GPU and NVIDIA SLI™ technology* on DirectX 9 and OpenGL.

Supports CUDA™.

Supports Folding@home distributing computing application. Download the high performance client for NVIDIA GPUs here and join the NVIDIA team: #131015.

Supports GPU overclocking and temperature monitoring by installing NVIDIA System Tools software.

Includes several 3D application performance improvements. The following are examples of improvements measured with v177.92 WHQL versus v175.19 WHQL driver:

Single GPU increases up to 11% in 3DMark Vantage (performance preset)

Single GPU increases up to 11% in Assassin's Creed DX10

Single GPU increases up to 15% in Bioshock DX10

Single GPU increases up to 15% in Call of Duty 4

Single GPU increases up to 8% in Enemy Territory: Quake Wars

2-way SLI increases up to 7% in Bioshock DX10

2-way SLI increases up to 10% in Company of Heroes: Opposing Fronts DX10

2-way SLI increases up to 12% in Enemy Territory: Quake Wars

2-way SLI increases up to 10% in World in Conflict DX10

Includes numerous 3D application compatibility fixes. Please read the release notes for more information on product support, features, driver fixes and known compatibility issues.

οσο για τις μητρικες δεν ξερω τι θα γινει σε 4 χρονια αλλα μεχρι σημερα intel και nvidia δεν κανουνε χοριο. μακαρι να τα βρουνε βεβαια γιατι οτι τετοιο γινετε ειναι σε βαρος τισ τσεπης μας και μονο!

Δημοσ.

http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-us

Δεν βρισκεις τους Beta ? Εισαι σιγουρος ? Απο που νομιζεις τους πηρε το Guru3d ?

Οσο για το χωριο που λες η INTEL απο εδω και περα θα υποστηριζει SLI, τουλαχιστον στα ακριβα μοντελα chipset οπως το επερχομενο Χ58.

Δημοσ.
http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-us

Δεν βρισκεις τους Beta ? Εισαι σιγουρος ? Απο που νομιζεις τους πηρε το Guru3d ?

Οσο για το χωριο που λες η INTEL απο εδω και περα θα υποστηριζει SLI, τουλαχιστον στα ακριβα μοντελα chipset οπως το επερχομενο Χ58.

μακαρι φιλε μου γιατι αποτι βλεπω μονοπολεια υπαρχουνκαι χτυπανε τιμες..

• Super Moderators
Δημοσ.

κάποιος δεν έψαξε σωστά το site της Nvidia μου φαίνεται :P

τώρα για τους drivers του NForce 590 για κάποιο λόγο το βρίσκω λογικό να μην βγάζει πλέον νέους σε τόσο παλιό μοντέλο...

Δημοσ.
κάποιος δεν έψαξε σωστά το site της Nvidia μου φαίνεται :P

τώρα για τους drivers του NForce 590 για κάποιο λόγο το βρίσκω λογικό να μην βγάζει πλέον νέους σε τόσο παλιό μοντέλο...

καλα δες ποτε βγηκε η μητρικη και ποτε εβγαλε τελευταιους drivres...

• Super Moderators
Δημοσ.

το 2006 νομίζω ότι βγήκε το NForce 590 SLI...

αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τους drivers που υπάρχουν για ποιο λόγο να κάτσει να ασχοληθεί για να βγάλει καινούριους σε τόσο παλιό chipset?

Δημοσ.
το 2006 νομίζω ότι βγήκε το NForce 590 SLI...

αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τους drivers που υπάρχουν για ποιο λόγο να κάτσει να ασχοληθεί για να βγάλει καινούριους σε τόσο παλιό chipset?

με την ιδια λογικη γιατι να βγαζει drivers για οποιοδηποτε προιον εφοσον δουλευει μια χαρα?? δεν ειμαι κατα τις nvidia ισα ισα που θελω να ειναι πολυ γιατι εμαι φαν :) απλα δεν νομιζω οτι το support ειναι αυτο που ειχε παλαιοτερα.. γνωμη μου ειναι οτι τα εχει τα προβληματακια της αρκετα....βλεπεις δεν υπηρχε για καιρος ανταγωνιστης και επαναπαυτηκε.. τωρα τρεχει να μαζεψει τα ασυμαζευτα και χανοντας τρελο εδαφος οικονομικα οπως και η amd-ati . στην τελικη ολοι με intel cpu - vga - mobo chip τηα καταντισουμεB)

• Super Moderators
Δημοσ.

ξέρεις πολλές άλλες εταιρίες που ανανεώνουν τους drivers του για τόσο παλιά προϊόντα εφόσον δεν υπάρχουν προβλήματα με τους παλιούς/υπάρχοντες?

εφόσον υπάρχουν πρόβληματα γιατί δεν στέλνεις ένα email στην Nvidia?

μην κοιτάς στις κάρτες γραφικών που είναι unified οι drivers αυτοί ανανεόνονται λόγω των πρόσφατων καρτών...

Δημοσ.
Εγω ξερω οτι οι amd-ati fanboys ειναι χειροτεροι και απο τους xbox360 fanboys(οι οποιοι εθαβαν το blue ray,αλλα τελικα το blue ray επικρατησε και εφαγαν ηττα και εκει).

Επειδη οι nvidia και intel σαν εταιριες ειναι μεγαλυτερες και κερδιζουν πολλα παραπανω λεφτα, προσπαθουν να τις μειωσουν και να το παιξουν αριστεροι(λες και οι προεδροι των amd-ati ειναι φτωχουληδες που αγαπουν τον κοσμο).

Σε πολλα ξενα sites οι amd-ati fanboys κανουν ακομα πιο τρελη προπαγανδα. Λενε οτι η 4870χ2 σκιζει την GTX280 sli. Oντως σε 2-3 παιχνιδια η ατι ειναι γρηγοροτερη(aoc,grid και αλλο ενα) και στα υπολοιπα 500 η GTX280sli στην ουσια διασυρει την ati. Αυτο ειναι προπαγανδα μιλαμε.

Εγω παντως συνεχιζω να προτιμω την συνολικα καλυτερη εταιρια και με μεγαλυτερο ονομα(θα προτιμησω να παρω toyota aygo παρα kia picando και ας ειναι φθηνοτερο το kia). Φυσικα αν βγαλει η ιντελ gpu τοτε θα παω στην intel,γιατι ειναι σιγουρο οτι θα βγαλει κορυφαιες καρτες.

Τότε σου αρέσει να πληρώνεις ετικέτες.

Προφανώς και οι επώνυμες εταιρείες παρέχουν ένα ψυχολογικό (κυρλίως) πλεονέκτημα αξιοπιστίας. Αλλ ότν κάνει κάποις αγορα μεγαλύτερη των 100?, κοιταει και πραγματα όπως η εγγυηση , η απόδοση και φυσικά η τιμή.

Μεταξύ προιόντων με ίδια τιμή και χαρακτηριστικα θα επέλεγα το πιο επώνημο.

Αν όμως το λιγότερο επώνημο (ή μάλλον η μη high end brand name λύση) μου προσφερι περισσότερα και κυρίως με ίδια εγγύηση καλής λειτουργίας από το μουρατο επώνημο, θα επιλέξω φυσικα το πρώτο.

ΥΓ.

Στην περιπτωση αυτοκίνητο που έθιξες, επειδή μιλάμε για αγορα 5ετίας και πάνω, το όνομα παιζει όντως ρόλο.

Στα ηλεκτρονικα και ειδικα στις VGA που πέφτουν εώς και μισή τιμή σε ένα έτος, η τακτική είναι λίγο διαφορετική. Πάιρνω αυτη που θα με βγαλει τα 2-3 χρόνια το πολύ που θα την χρειαστώ για να κάνω την δουλεια μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...