Προς το περιεχόμενο

GTX260 vs Ati 4870

Yperaspisths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ CAPSLOCK ON ΟΠΟΤΕ Ο,ΤΙ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΕΝΤΑΞΕΙ?

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΝVIDIA ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ GAMES ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΣΗΚΩΝΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΑΝΤΕ ΜΗ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΛΙΜΠΑ!:devil:

• Απαντ. 424
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Im getting 2002 flashbacks here...αν και δέν είμαι κανα fanboy μήπως οι φίλαθλοι, εκεί στην εξέδρα της Nvidia θυμούνται τι έγινε πρίν 6 χρόνια με την Radeon 9500/9700/9700pro.

Ok και τί έγινε δηλαδή αν μετά απο 6 χρόνια η Ati έβγαλε πάλι καλύτερες κάρτες απο τις αντίστοιχες της Nvidia;;;;Ε και;

Μήπως έχετε μετοχές ή απλά θέλετε να ικανοποιήσετε τον εγωισμό σας με το να λέτε "Η κάρτα μου είναι η καλύτερη,(γιατί την πλήρωσα ακριβά ο κόπανος)πάει και τελείωσε";

Δημοσ.

Την 9500-non pro,την ανέφερα μόνο και μόνο για εκείνη την τρελή πατέντα σε ορισμένες κάρτες (πχ Sapphire) που με ένα απλό softmod ξεκλείδωνε και γινόταν 9700+λιγο O/C πλησίαζε την pro.

Κάτι ανάλογο είχε γίνει και με την σειρά 6800.

Δημοσ.

Τρομερο συγκριτικο ολων των καρτων οπου φαινεται η κυριαρχια της gtx280 (αλλα πολυ ακριβη) , η ισοπαλια μεταξυ των gtx260 και 4870 αλλα και τελικα η νικη της 4850 συνολικα ως καρτα : http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-geforce-comparison,2007.html

Σχολιο : ολα αυτα εχουν ως ξεκαθαρο νικητη εμας γιατι πλεον μπορουμε και αγοραζουμε πολυ φτηνα (μη ξεχναμε οτι ειναι εργoστασια ισχυoς της ταξης του 1 Teraflop). Μακαρι να συνεχισουν ετσι τα πραγματα μπας και παιξουμε επιτελους το Crysis (ολα max εννοω:P).Ευχαριστουμε Ati :devil:

Δημοσ.

τα 200Ε ειναι μαζι με τα σχετικα (δεν ξερω για τελωνειο) εδωσα ταχ κωδ. και εβγαλε αυτα τα συνολα. ($288.98) 9$ μεταφορικα εχει.

• Super Moderators
Δημοσ.

υπερασπιστη να σε ρωτησω βρε παιδι μου..ιντελ-νβιδια ??? να πουμε πως αυτη οι δυο μαζι δεν πανε...τα σπασανε! επισης ιντελ για τσιπακια δεν βγαζει ντριβερς και εχουν προβλημα αρκετες μητρικες της βλεπε αν υπαρχει καθοπου το τσιπακι 790... αλλα μπα.. επισης για καρτες γραφικων ντραιβερσ βγαζει το guru3d και μετα απο λιγο τα περνει η νβιδια.. και οχι δεν ειμαι φαν της ατι . εχω μια 800γτ αλλα μεχρι εκει ηταν η νβιδια τωρα στις καρτες γραφικων κουμαντο κανει η ατι. οσο για την αμδ τσεκαρε λιγο phenom 9950 black edition b3 steoping και λεμε..

Δημοσ.

Ειναι ετσι σιγουρα αλλαζει το πραγμα. το καταστημα παντος στη θεσει ΤΑΧ δεν χρεωνει κατι οποτε θεωρισα οτι για καπιο λογο ειναι απαλαγμενο το πρωιον (εκτος και αν αυτο το ΤΑΧ δεν ειναι το τελωνειο)

• Super Moderators
Δημοσ.
επισης ιντελ για τσιπακια δεν βγαζει ντριβερς και εχουν προβλημα αρκετες μητρικες της βλεπε αν υπαρχει καθοπου το τσιπακι 790... αλλα μπα.. επισης για καρτες γραφικων ντραιβερσ βγαζει το guru3d και μετα απο λιγο τα περνει η νβιδια.

ορίστε?

δεν βγάζει drivers η Intel για chipset?

έχουν πρόβλημα μητρικές της? ποιες?

το 790 τι σχέση έχει με την υπόλοιπη πρόταση?

έλα ρε βγάζει το guru3d drivers και μετά τους παίρνει η Nvidia, κοίτα τι μαθαίνουμε...

τωρα στις καρτες γραφικων κουμαντο κανει η ατι.

καλά πήγαινε δες τι μερίδιο αγοράς έχει η ΑΤΙ και μετά πες μου αν κάνει κουμάντο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...