Προς το περιεχόμενο

GTX260 vs Ati 4870

Yperaspisths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ενω μου αρεσουν οι nvidia στη σειρα GTX με προβληματιζει το συστημα ψυξης...γιατι προτιμο να βαζω διαφορετικο απο το μαμισιο παντα

βγαινουν ελαχιστα για αυτη τη σειρα και εχουν πολλους ανεμιστηρες και εφτιαξα με πολυ κοπο ενα αθορυβο pc

Αντιθετα η σειρα 48χχ της ATI μπορει ανετα να παρει την γνωστη ψυκτρα για nviidia k ati .

Περιμενω μηπως βγει καποια σειρα με καλυτερο συτημα ψυξης

AC Accelero XTREME GTX 280 και καθάρισες.Αν κρίνω απο την απόδοση/θόρυβο της Xtreme 4870X2,μάλλον το μόνο πράγμα που θα ακούγεται πλέον θα είναι οι σκληροί σου δίσκοι.Υπάρχει και η Thermalright T-rad2 GTX+ανεμιστήρες τις αρεσκείας σου,που ανεβάζει το κόστος κοντα στα 60ευρώ.

Γενικά,το μόνο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις είναι μια "πιθανή" απώλεια εγγύησης και αυτό εξαρτάται απο το πόσο προσεκτικός θα είσαι αλλαγή της stock ψύκτρας ή επανατοποθέτησής της.

• Απαντ. 424
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ενω μου αρεσουν οι nvidia στη σειρα GTX με προβληματιζει το συστημα ψυξης...γιατι προτιμο να βαζω διαφορετικο απο το μαμισιο παντα

βγαινουν ελαχιστα για αυτη τη σειρα και εχουν πολλους ανεμιστηρες και εφτιαξα με πολυ κοπο ενα αθορυβο pc

Αντιθετα η σειρα 48χχ της ATI μπορει ανετα να παρει την γνωστη ψυκτρα για nviidia k ati .

Περιμενω μηπως βγει καποια σειρα με καλυτερο συτημα ψυξης

H GTS250 μου με υλοποιηση Palit παντως idle ειναι στους 35 περιπου και φουλ στους 65... και εχει φαει και OC.

Δημοσ.
το G92b που έχει η GTS250 είναι αρκετά πιο κρύο chip από το GT200 της σειράς GTX...

Δυστυχως δεν εχω πειρα απο GTX προς το παρον. Η 4850 μου παντως βαραει 65 idle και 90+ σε load.

• Super Moderators
Δημοσ.

η 4850 βαράει τόσο επειδή έχει άθλια εργοστασιακή ψύκτρα, προφανώς αν πάρεις άλλη έκδοση δεν πρόκειται να εχει τέτοιες

Δημοσ.
crysis very high 4xA 16AF δεν παιζει να ειναι playable.

Crysis σε 1600χ1200 + 4χFSAA + 16xAF και έχω μερικές πτώσεις του framerate στα 25-30 (ΟΚ έχω πειράξει λίγο κάποιες παραμέτρους από τα Cvars και έχω βάλει μερικά Mods για καλύτερο φωτισμό αλλά και πάλι... και ούτε λόγος να γίνεται για τα textures του Rygel μιας και γεμίζει στο τσακ η Vram)

Δημοσ.
Crysis σε 1600χ1200 + 4χFSAA + 16xAF και έχω μερικές πτώσεις του framerate στα 25-30 (ΟΚ έχω πειράξει λίγο κάποιες παραμέτρους από τα Cvars και έχω βάλει μερικά Mods για καλύτερο φωτισμό αλλά και πάλι... και ούτε λόγος να γίνεται για τα textures του Rygel μιας και γεμίζει στο τσακ η Vram)

25-30 για crysis ειναι μια χαρα και το λες και με τροπο λες και γινεται unplayable :lol:

Δημοσ.
25-30 για crysis ειναι μια χαρα και το λες και με τροπο λες και γινεται unplayable :lol:

25 frames για FPS game είναι απαράδεκτα.

Ειδικά αν έχεις την καλύτερη Gpu που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή.

Δημοσ.

ααα δεν το ηξερα γενικα απο τα game μονο τα αλλαζω απο εκει βαζω μονο το

ambient occlusion :(

ΥΓσηγουρα ενεροποιητε απο εκια??

γιατη παλη τα ιδια fps ου βγαζει λογικα δεν θα ητανε λιγοτερα??

Δημοσ.
25 frames για FPS game είναι απαράδεκτα.

Ειδικά αν έχεις την καλύτερη Gpu που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή.

Ναι αλλα μιλαμε για crysis.....Και οχι 25 fps ειναι μια χαρα το game ειναι playable δηλαδη εγω τουλαχιστον μπορω να παιξω crysis και με 19-20fps αν ειναι σταθερα :-)

Δημοσ.
Ναι αλλα μιλαμε για crysis.....Και οχι 25 fps ειναι μια χαρα το game ειναι playable δηλαδη εγω τουλαχιστον μπορω να παιξω crysis και με 19-20fps αν ειναι σταθερα :-)

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αν εσένα δε σε ενδιαφέρει να σημαδεύεις και να πυροβολάει εκεί που σημαδεύεις, πάσο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...