Προς το περιεχόμενο

GTX260 vs Ati 4870

Yperaspisths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 424
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

πάντως να ξέρεις ότι με 200 euro μπορείς να βρεις και μεταχειρισμένη GTX285 (με εγγύηση πάντα)

Δημοσ.
Ενας λογως παραπανω για να παρω την gtx

Παιζεις Βlue-Ray στο PC; Γιατι αν ειναι να πεταξεις 200 ευρω για αυτο το λογο μονο καλυτερα να παρεις επιτραπεζια συσκευη να μπαινει και στην TV χωρις να μπλεκεις με καλωδια και μεταφορες του pc.

Δημοσ.

...σιγά τα καλώδια, εγώ το μόνο που μεταφέρω είναι : το καλώδιο τροφοδοσίας, το καλώδιο HDMI, ασύρματο ποντίκι/πληκτρολόγιο, το xbox 360 controller ά ναι και το κοντρόλ της τηλεόρασης . :P

Δημοσ.

Ρε παιδια ενοιειται οτι δεν θα πεταξω 200 ευρω για blu-ray ετσι και αλλιως και το pc που εχω τωρα παιζει ανετα blu-ray απλα θελω να παιξω crysis very high :-)

Δημοσ.
Ρε παιδια ενοιειται οτι δεν θα πεταξω 200 ευρω για blu-ray ετσι και αλλιως και το pc που εχω τωρα παιζει ανετα blu-ray απλα θελω να παιξω crysis very high :-)

με την GTS250 που εχω το παιζω ολα full και παει μια χαρα.

Δημοσ.
crysis very high 4xA 16AF δεν παιζει να ειναι playable.

ανάλυση 1280χ960 = μια χαρά, δεν χαλάει σε τίποτα την εικόνα του παιχνιδιού (και μάλιστα σε 37 ιντσών TV)

quality {για όλα} στο high = μια χαρά

no AA = επίσης μια χαρά, την ώρα που παίζω ούτε καν προσέχω το ΑΑ

trilinear filtering = μια χαρά, επίσης την ώρα που παίζω δεν θα πρόσεχα καν το 16AF, εκείνη την ώρα ΠΑΙΖΩ ---> διασκεδάζω , δεν ενδιαφέρουν τέτοια πράγματα.

Με αυτά τα settings το Crysis είναι 100% Playable στο pc της υπογραφής μου (ATI HD3870)... Kανείς δεν χρειάζεται κατι παραπάνω...

Δημοσ.
ανάλυση 1280χ960 = μια χαρά, δεν χαλάει σε τίποτα την εικόνα του παιχνιδιού (και μάλιστα σε 37 ιντσών TV)

quality {για όλα} στο high = μια χαρά

no AA = επίσης μια χαρά, την ώρα που παίζω ούτε καν προσέχω το ΑΑ

trilinear filtering = μια χαρά, επίσης την ώρα που παίζω δεν θα πρόσεχα καν το 16AF, εκείνη την ώρα ΠΑΙΖΩ ---> διασκεδάζω , δεν ενδιαφέρουν τέτοια πράγματα.

Με αυτά τα settings το Crysis είναι 100% Playable στο pc της υπογραφής μου (ATI HD3870)... Kανείς δεν χρειάζεται κατι παραπάνω...

σε 1280χ960 το crysis φενεται χαλια θελει 1280χ1024+ για να φανει οπως πρεπει,δευτερον το monitor που εχω ειναι 1680χ1050 αρα θα παιξω σε αφτην την αναλυση και τριτον ειναι αλλιως να το παιζεις στο high και αλλιως στο very high:-D

Δημοσ.

δοκιμασε να παιξεις ολα στο high την σκια στο μεσεο και τα Shading στα very high

τα Shading ειναι που κανουνε την καλυτερη δουλεια χαχαχα

οταν ανοιξεις το παιχνιδι πατα αυτο που ειναι διπλα απο τοαριστερα απο το 1

και γραψεr_displayinfo 1 για να σου βγαλει τα fps που τρεχεις.

• Super Moderators
Δημοσ.
crysis very high 4xA 16AF δεν παιζει να ειναι playable.

ούτε η GTX285 δεν πρόκειται να το παίζει καλά με τέτοια settings...

Δημοσ.

Ε εστω με 2xAA θα παιζει και βασικα και καθολου ΑΑ να μην βαλω δεν με χαλαει αλλα το 16AF το σηκωνει ανετα (για checkare ακομα και με 4χaa 16Af very high παιζει τουλαχιστον 27fps ειναι αρκετα για μενα http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2009/04/03/radeon-hd-4890-vs-geforce-gtx-275/7 )επισης δεν καταλαβαινω γιατι εφερες ως παραδειγμα την gtx285 η οποια ειναι 1 fps παραπανω

Δημοσ.

Ενω μου αρεσουν οι nvidia στη σειρα GTX με προβληματιζει το συστημα ψυξης...γιατι προτιμο να βαζω διαφορετικο απο το μαμισιο παντα

βγαινουν ελαχιστα για αυτη τη σειρα και εχουν πολλους ανεμιστηρες και εφτιαξα με πολυ κοπο ενα αθορυβο pc

Αντιθετα η σειρα 48χχ της ATI μπορει ανετα να παρει την γνωστη ψυκτρα για nviidia k ati .

Περιμενω μηπως βγει καποια σειρα με καλυτερο συτημα ψυξης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...