super_Vegeta Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 ...την 260 την οποία την δουλεύω και τα 216 s.p. δεν δίνουν τίποτα παραπάνω σε επιδόσεις (αν είχαν διαφορά όλες οι εταιρίες θα είχαν παράγει κάρτες με το καινούριο chip) απλά αυξάνει την ποιότητα των γραφικών ... Και γιατί παρακαλώ αυξάνεται η ποιότητα των γραφικών?? επειδή έχει ένα επιπλέον Texture/Processor Cluster ενεργοποιημένο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 γενικότερα όλο το post ήταν FAIL...
Ailuros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Και γιατί παρακαλώ αυξάνεται η ποιότητα των γραφικών?? επειδή έχει ένα επιπλέον Texture/Processor Cluster ενεργοποιημένο? ΄Οταν στην ίδια πρόταση ισχυρίζεσαι ότι αυξάνεται μεν η "ποιότητα γραφικών" αλλά δεν αυξάνονται οι επιδόσεις τότε μάλλον έχεις αυτοπυροβοληθεί με ένα υπέροχο οξύμωρο σχήμα. Πάρε τον τρόπο μέτρησης του hardOCP: κάρτα Α σου βγάζει 40fps σε Χ ανάλυση με 2xAA,16xAF ενώ κάρτα B σου βγάζει πάλι 40fps σε Χ ανάλυση με 4xAA,16xAF. Ερώτηση των €1000: ποιά κάρτα άραγε έχει τις μεγαλύτερες επιδόσεις; ROTFLMAO :evilgrin:
Tonysix Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δεν διαβασα με προσοχη ολα τα προηγουμενα post αλλα μηπως στο Crysis ανοιγεις και AA/AF ? γιατι σε αυτη την αναλυση (1920x1200) και με φιλτρα ανοιχτα τα 512MB της καρτας εστω και GDDR5 ειναι λιγα πιστευω. Οσο για τα results σε 3Dmark τσεκαρε ORB να δεις τι γινεται. Welcome Supernova για στειλε κανα link απο τα site που ενημερωνεσαι να βαλω καμμια βομβα.
Snake_A Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 ΄Οταν στην ίδια πρόταση ισχυρίζεσαι ότι αυξάνεται μεν η "ποιότητα γραφικών" αλλά δεν αυξάνονται οι επιδόσεις τότε μάλλον έχεις αυτοπυροβοληθεί με ένα υπέροχο οξύμωρο σχήμα. Πάρε τον τρόπο μέτρησης του hardOCP: κάρτα Α σου βγάζει 40fps σε Χ ανάλυση με 2xAA,16xAF ενώ κάρτα B σου βγάζει πάλι 40fps σε Χ ανάλυση με 4xAA,16xAF. Ερώτηση των €1000: ποιά κάρτα άραγε έχει τις μεγαλύτερες επιδόσεις; ROTFLMAO :evilgrin: Φίλε αν δεις reviews με τους νεους core i7 μιλάμε για τρελές καταστασεις. GTX 280 σταθερά... Αν κάνεις και SLI τότε .... Φυσικά είναι και τα drivers ενας παράγοντας...
super_Vegeta Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 ΄Οταν στην ίδια πρόταση ισχυρίζεσαι ότι αυξάνεται μεν η "ποιότητα γραφικών" αλλά δεν αυξάνονται οι επιδόσεις τότε μάλλον έχεις αυτοπυροβοληθεί με ένα υπέροχο οξύμωρο σχήμα. Πάρε τον τρόπο μέτρησης του hardOCP: κάρτα Α σου βγάζει 40fps σε Χ ανάλυση με 2xAA,16xAF ενώ κάρτα B σου βγάζει πάλι 40fps σε Χ ανάλυση με 4xAA,16xAF. Ερώτηση των €1000: ποιά κάρτα άραγε έχει τις μεγαλύτερες επιδόσεις; ROTFLMAO :evilgrin: δεν το σκέφτηκα έτσι, lol, όπως το θέτεις έχεις δίκιο , αλλά δεν νομίζω να ενοούσε αυτό ο ποιητής
hercules1924 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 παιδιά, αυτό που βλέπω εγώ διαβάζοντας όλο το θέμα είναι αφτός που έχει ατι υποστηρίζει τις ατι και αφτός που έχει νβιντια υποστιρίζει τις νβιντια...ή οι πλήστοι τουλάχιστον...δεν μίλάω για κάπιον προσωπικά αλλά έτσι γίνετε...όλα που λέτε είναι σωστά αλλα και οι δύο κάρτες είναι εξίσου καλές...μπορεί ι νβιντια να είναι λίγο πιο καλή αλλα ας μην ξεχνάμε και την διαφορά στα χρήματα....και για να απαντίσω και στο θέμα εγώ έχο νβιντια και στισ επόμενες μέρεσ σκοπέυω να αλλάξω την κάρτα μου και επήσεις μετά από πολές ώρες λαμβάνοντας υπόψη και τα λεφτά +1 στην ατι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 δεν ξέρω τι με ενοχλεί πιο πολύ...τα engreek ή τα ορθογραφικά λάθη?
hercules1924 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 ναι δεν τα πάω πολύ καλα με την ορθογραφία και προσπαθώ να το κάνω για τους κανόνες του φορουμ παρόλο που ακόμη δεν μου απαντισες σε αυτό που είπα απλά εν ήξερες τι να πεις....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 sorry αλλά δεν είδα κάποιο ερώτημα στο post σου... (ορθογραφικός έλεγχος στον Firefox αν δεν τα πας καλά με το άθλημα...)
Yperaspisths Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 δεν ξέρω τι με ενοχλεί πιο πολύ...τα engreek ή τα ορθογραφικά λάθη? Ρε Thresh δικιο εχει ενα παληκαρι που σε χαρακτηρισε την κακια γρια του φορουμ THRESH FOR PREZIDENT ΛΕΜΕ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 όταν χρειάζεται να διαβάσω πάνω από μια φορά ένα post για να καταλάβω τι στο διάολο γράφει πιστεύω ότι έχω κάθε δικαίωμα να γκρινιάζω
lef50 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Ρε Thresh δικιο εχει ενα παληκαρι που σε χαρακτηρισε την κακια γρια του φορουμ Καλησπερα μηπως μπορεις να δωσεις link να το δουμε και εμεις αυτο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2398301#post2398301 το είχαμε ξεφτυλίσει το topic (post #35 νομίζω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.