Προς το περιεχόμενο

GTX260 vs Ati 4870

Yperaspisths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 424
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
σιγα τις τρελες απαιτησεις που εχει το wow,χαλαρα το παιζουνε ολες αυτες οι καρτες που συζηταμε.

καλά πήγαινε εσύ σε 25αρι (ή 40αρι) dungeon που πολλούς casters και μετά θα δεις τα FPS να πέφτουν κατακόρυφα από τα spell animations

ειδικά με full settings σε μεγάλη ανάλυση είναι πίκρα σε μερικές περιπτώσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι βαρυ...αλλα εχει περιοχες με απιστευτα πολλα unit Κτλ ...

ενα καλο bench για μενα θα ειναι Mount Hyjal Trash mobs...

Δημοσ.

λοιπόν παιδιά πήρα την saphire ati radeon HD 4870x2. Βουρ στον πατσά για benchmarking με crysis ver 1.1. Το ρυθμισα στο Very high και στην αρχική σκηνή που ο ήρωας πέφτει από το αεροπλάνο στο νησί, αρκετά σύνεφα πάνω από το νησί τραιμόπαιζαν μαύρο. Επίσης το vertical sync δεν δούλευε...

κατα τα λοιπά, αρκετά ικανοποιητηκά τα fps σε Q9450 με 4GBRam @1066Mhz

Δημοσ.

από πλαίσιο αγίας παρασκευής 439 ευρώ

το πρόβλημα με το vertical sync διορθώθηκε με το 1.21 patch, παρόλα αυτά, στο very high έπαιζε πολύ καλά, στο ultra έκοβε αρκετά στις εκρήξεις...

Δημοσ.

λοιπόν παιδιά, μιας και στην συσκευασία περιεχόταν και το 3dmark vantage, είπα να τρέξω κανά benchmark. Λοιπόν στο GPU test η κάρτα πιάνει πάντα 30-35% λιγότερα points σε σχέση με αυτά που δημοσιεύονται στο ιντερνετ (εννοείται με τα ίδια πάντα settings). Μπας και έχω κάνει κάτι λάθος? Είναι φορτωμένοι οι τελευταίοι catalyst....

Δημοσ.

Σκοπεύω να πάρω μια 4870. Υπάρχει κάποιος λόγος να πάρω GTX 260 ? Εχω Q6600 και Asus P5N-E Sli. To power supply μου είναι POWER Lc6550 550w. Ξέρει κανείς αν η μητρική μου κε το PSU είναι compatible με 4870/GTX260 ? (Έχ 4 HDDs)

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Σκοπεύω να πάρω μια 4870. Υπάρχει κάποιος λόγος να πάρω GTX 260 ? Εχω Q6600 και Asus P5N-E Sli. To power supply μου είναι POWER Lc6550 550w. Ξέρει κανείς αν η μητρική μου κε το PSU είναι compatible με 4870/GTX260 ? (Έχ 4 HDDs)

Ευχαριστώ!

Φιλε εγω παντως με το Αssus P5b που φανταζομαι δε διαφερει και παρα πολυ απο το δικο σου, με την 4870 δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα ασυμβατοτητας.Για το τροφοδοτικο θα σου απαντησουν οι ειδικοι του site;)

Δημοσ.

Μουφέξ το τροφοδοτικό σου φίλε,και στη θέση σου θα κοίταζα να τ'αλλάξω.

Σχετικά με την συμβατότητα τσέκαρε αν διαθέτει 6πινο καλώδιο για PCI-E.

Δημοσ.

έχει 1 ... Μακάρι να είμαι οριακά και να μην υπερβένω τα όρια... Και εγω σκέφτομαι να το αλλάξω... Αλλά αν πιστεύετε οτι μπορεί να λειτουργίσει ΟΚ τοτε να το δοκιμάσω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...