Ailuros Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 εχμ...δεν βγάζουν και πολύ νόημα αυτά που λες.Αλλά μάλλον θα φταίει η κούρασή μου. Μια χαρά σε βρίσκω παρότι την κούρασή σου. Συγγνώμη αλλά απαξιώνω να απαντήσω στις ασυναρτησίες του προλαλήσαντα.
John-lamia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 ερωτιση στραβομαρας! τα ανεμιστιρακια απ το cooler αυτης της καρτας δεν ειναι δεν ειναι διαφορετικα? το πισω δεν ειναι ποιο μικρο? κιταξα κ στο site της ατειριας αλλα δεν ειδα κατι σχετικο..... http://www.gainward.com/product/product_detail.php?products_id=181 εχουμε κανα spec απ αυτη την 4870? τη παιζει με τα fan της, αυξομειωνονται το ιδιο κ τα δυο~το ενα εχει σταθερες στροφες?
Spartacos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 οπως φαινεται και απο το θεμα με την gainward 4850 η ψυκτρα αυτη ειναι καλυτερη απο στοκ αλλα δε βγαζει τον αερα πισω
tmjuju Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 ερωτιση στραβομαρας! τα ανεμιστιρακια απ το cooler αυτης της καρτας δεν ειναι δεν ειναι διαφορετικα? το πισω δεν ειναι ποιο μικρο? ναι είναι!
Tornado_akis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Φιθάοι το αίνα το άλλω! :Ρ την πηρα την συγκεκριμενη καρτα πριν λιγες μερες,οντως το ενα ανεμηστιρακι ειναι πιο μικρο απο το αλλο. Σε idle εχω 54 βαθμους συμφωνα με τα λεγομενα του catalyst control panel.Kανα προγραμμα για να την τεσταρω στο 100% γνωριζεται?
silentmoon Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 την πηρα την συγκεκριμενη καρτα πριν λιγες μερες,οντως το ενα ανεμηστιρακι ειναι πιο μικρο απο το αλλο. Σε idle εχω 54 βαθμους συμφωνα με τα λεγομενα του catalyst control panel.Kανα προγραμμα για να την τεσταρω στο 100% γνωριζεται? επειδη ενδιαφερομαι να την αγορασω και εγω...απο φασαρια πως παει? ακουσα οτι παρολο που το μεγαλο ανεμιστιρακι αυξομειωνει τις στροφες του...το μικρο ανεμιστιρακι ειναι συνεχεια σε υψηλες στροφες και κανει θορυβο. ισχυει?
Ailuros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 την πηρα την συγκεκριμενη καρτα πριν λιγες μερες,οντως το ενα ανεμηστιρακι ειναι πιο μικρο απο το αλλο. Σε idle εχω 54 βαθμους συμφωνα με τα λεγομενα του catalyst control panel.Kανα προγραμμα για να την τεσταρω στο 100% γνωριζεται? Aν και προφανώς αστειευόμουν πριν, για δες αν στο Rivatuner έχει βάλει ο φίλτατος καμιά επιλογή για τις Radeon που να δουλεύει.
Tornado_akis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 επειδη ενδιαφερομαι να την αγορασω και εγω...απο φασαρια πως παει?ακουσα οτι παρολο που το μεγαλο ανεμιστιρακι αυξομειωνει τις στροφες του...το μικρο ανεμιστιρακι ειναι συνεχεια σε υψηλες στροφες και κανει θορυβο. ισχυει? Φιλε δεν μπορω να σου πω με σιγουρια γιατι το pc μου ηταν ηδη θορυβωδες,οποτε δεν διαπισστωσα καποια διαφορα στο θορυβο. Παντως με το pc ανοιχτο διπλα στο κρεβατι μου καταφερνω και κοιμαμαι τα βραδια
sotirisl Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 προσπαθώ να αγοράσω μια κάρτα γραφικών και έχω μπερδευτεί πολύ. Είμαι μεταξύ των gt280 και 4870x2. Παρόλο που η τελευταία φαίνεται να είνια πολύ πιο δυνατή, η nvidia έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις σε παιχνίδια όπως το crysis. ποια από τις δύο προτείνετε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 τι οθόνη έχεις?
sotirisl Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 μια 20'' 1680x1050 αλλά σύντομα θα αναβαθμιστεί σε 24''...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 για 1920χ1200 μια 4870 1gb είναι αρκετή πιστεύω... δεν είναι ανάγκη να πετάξεις παραπάνω χρήματα
LuNaTiC Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Απορια εχω...εχει γινει ποτε κανα bench σχετικα με το World of Warcraft? Σε τετοιου ειδους παιχνιδια ποιες καρτες κυριαρχουνε? Ναι μεν δεν εχουν τα γραφικα του crysis αλλα για παραδειγμα αν παιζεις wow 1900χ1200 με 24bit colour 24bit depth 4x multisample και ολα τα γραφικα στο τερμα...εχει καποιες απαιτησεις..
Sadman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 σιγα τις τρελες απαιτησεις που εχει το wow,χαλαρα το παιζουνε ολες αυτες οι καρτες που συζηταμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.