Προς το περιεχόμενο

AverMedia TV GO Plus και Ubuntu 8.04

zanzavar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν τρέχω το kdetv στο τερματικό, ανοίγει κανονικά (τουλάχιστον προλαβαίνω να το δω!!) και μαυρίζει η οθόνη, crashes o X-server και με πετάει για login....

Κοίταξα στο ιντερνετ και βρήκα αναφορές ίδιες με την δικιά μου αλλά πουθενά κάποια λύση. PLZZZZZZZz help!!!!

λειτουργικό Ubuntu 8.04.

καρτα γραφικών ATI Radeon EAX550 με drivers από EnvyNG.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απεγκατέστησα μέσω του synapticτο EnvyNG και εγκατέστησα τους proprietary drivers. το πρόβλημα με την κατάρευση του X server λύθηκε αλλά μπορώ να έχω ανάλυση μόνο 800x600 και 640x480.... Δε γίνετε δουλεία έτσι με τίποτα!!HHHHweeeeeeeelllllllllllllllllpppppppppppppp

βρές το αρχείο xorg.conf

που βρίσκεται στη θέση

/etc/X11/xorg.conf

και ανέβασέ το εδώ

μετά όλα θα είναι πιό εύκολα

μάλλον

και ... μάλλον θα πρέπει να συμπληρώσεις τις αναλύσεις που λείπουν

αν εννοείς την ανάλυση της οθόνης

.

Λοιπόν.... έχουν συντελεστεί μερικές "μικρές" αλλαγές από χτές. Και κάτι ακόμα για να μάθετε και την όλη ιστορία: η κάρτα tv κατάφερα να την κάνω να δουλέψει 1 φορά και άλλες 2 μισές. Έχω κοιτάψει σε πολλά site, forum, wiki και έχω ρωτήσει αρκετά άτομα εντός internet και εκτός. Μπορείτε να κοιτάξετε και εδώ για να καταλάβετε τι έχει προϋγηθεί. Αυτή τη στιγμή θα κάνω άλλη μία φορά φορματ και εγκατάσταση του Ubuntu και αυτό που έχω καταλάβει ( τουλάχιστον για την δική μου σύνθεση Η/Υ ) είναι ότι δεν μπορώ να έχω 3D effect αν έχω open source drivers αλλά έχω tv-out(δλδ λειτουργεί σωστά η κάρτα tv) και όταν έχω τους drivers από την ATI έχω 3Δ επιτάχυνση αλλά δεν έχω λειτουργική κάρτα TV. Προφανώς ακόμα δεν υποστηρίζεται πλήρως η σειρά με τις κάρτες της ΑΤΙ από το Ubuntu (πιθανόν και από άλλες διανομές).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...