Προς το περιεχόμενο

Windows XP 64? η Windows Vista 64?

Radiatedsoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω βαλει στο pc μου 8G RAM οποτε το 64βιτο λειτουργικο ειναι μονοδρομος. Ποιος απο τα δυο ομως να διαλεξω? Αξιζει να παω σε vista? Τα xp τα εχω βολευτει μια χαρα, και αφου βγαινουν σε 64 εκδοση λεω να τα προτιμησω. Μηπως ομως τα vista 64 ειναι καλυτερα απο τα XP 64?

Το pc κανει video /sound editing.

Δημοσ.

Καλά ρε φίλε συγγώμη κιόλας αλλά γιατί έβαλες 8 GB RAM? Δηλάδη 4 GB σε dual channel σε χαλάνε?Κάλά στη NASA δουλεύεις? Δε μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτή η μανία με τις ανούσιες αναβαθμίσεις.Υπάρχουν άτομα του στύλ" έχω την ΑΤΙ ΗD 3870Χ2,βγήκε η 4870 πάω ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ να την αντικαταστήσω."ΕΛΕΟΣ!Κάλα άλλη δουλειά δεν έχετε ? Μα καλά τοσά λεφτά που τα βρίσκετε????

Δημοσ.

Φτηνές είναι?Πόσο τις αγόρασες? Για επεξεργασία βιντεο και ήχου δεν σου αρκούν πχ 4GB RAM OCZ platinum edition με ενσωματομένες ψύκτρες επάνω?Εκτός αν έχεις λεφτά να χαλάς οπότε πάσο...

Δημοσ.

ευχαριστω vatos_locos :) πολλοι μου το λενε αυτο.

Βεβαια ειναι και αλλοι που μου λενε οτι αν δε θελεις directx 10 κατσε στα XP64 γιατι ειναι ποιο ελαφρυα και ποιο σταθερα.

Αρχελαε 150 ευρω τις πηρα ολες μαζι τις μνημες. Και δε με ενδιαφερει η ταχυτητα, τα timings και οι ψυκτρες αλλα το μεγεθος στις μνημες.

Δημοσ.
Φτηνές είναι?Πόσο τις αγόρασες? Για επεξεργασία βιντεο και ήχου δεν σου αρκούν πχ 4GB RAM OCZ platinum edition με ενσωματομένες ψύκτρες επάνω?Εκτός αν έχεις λεφτά να χαλάς οπότε πάσο...

έλα ρε αδερφέ λύσαξες λες και τις πλήρωσες εσύ ναι 8Gb ξεκινάνε από 130?

ευχαριστω vatos_locos :) πολλοι μου το λενε αυτο.

Βεβαια ειναι και αλλοι που μου λενε οτι αν δε θελεις directx 10 κατσε στα XP64 γιατι ειναι ποιο ελαφρυα και ποιο σταθερα.

Αρχελαε 150 ευρω τις πηρα ολες μαζι τις μνημες. Και δε με ενδιαφερει η ταχυτητα, τα timings και οι ψυκτρες αλλα το μεγεθος στις μνημες.

μια χαρά είναι τα Vista δεν θα έχεις πρόβλημα με τα Xp θα παιδευτείς βάλε vista με service pack 1 και θα είσαι άρχοντας, μια χαρά σταθερότατα είναι και τα vista

• Super Moderators
Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553013

πολύ φτηνές αν σκεφτείς ότι με τα ίδια λεφτά δεν μπορείς να πάρεις ούτε 2gb της προκοπής DDR3 :P

Δημοσ.

Στη θέση σου θα εγκαθιστούσα trial kαι τα δύο (dual boot) , ωστε να δω με ποια εχω τη καλυτερη απόδοση και συνεργασία με το υπόλοιπο λογισμικό... Στη συνέχεια θα αγόραζα οποιο με βολευε περισσότερο

Περισσότερη δουλεία αλλά πορευεσαι με σιγουριά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...