Radiatedsoul Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Εχω βαλει στο pc μου 8G RAM οποτε το 64βιτο λειτουργικο ειναι μονοδρομος. Ποιος απο τα δυο ομως να διαλεξω? Αξιζει να παω σε vista? Τα xp τα εχω βολευτει μια χαρα, και αφου βγαινουν σε 64 εκδοση λεω να τα προτιμησω. Μηπως ομως τα vista 64 ειναι καλυτερα απο τα XP 64? Το pc κανει video /sound editing.
Αρχέλαος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Καλά ρε φίλε συγγώμη κιόλας αλλά γιατί έβαλες 8 GB RAM? Δηλάδη 4 GB σε dual channel σε χαλάνε?Κάλά στη NASA δουλεύεις? Δε μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτή η μανία με τις ανούσιες αναβαθμίσεις.Υπάρχουν άτομα του στύλ" έχω την ΑΤΙ ΗD 3870Χ2,βγήκε η 4870 πάω ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ να την αντικαταστήσω."ΕΛΕΟΣ!Κάλα άλλη δουλειά δεν έχετε ? Μα καλά τοσά λεφτά που τα βρίσκετε????
Radiatedsoul Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 γιατι το λες αυτο? 4 χ 2Gb εχω βαλει, πολυ φτηνες ειναι οι μνημες και δεν ειναι ανουσια γιατι μου χρειαζονται τα 8Gb
Vatos_locos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Vista βάλε με τα Xp θα παιδευτείς με τους Drivers αρκετά
Αρχέλαος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Φτηνές είναι?Πόσο τις αγόρασες? Για επεξεργασία βιντεο και ήχου δεν σου αρκούν πχ 4GB RAM OCZ platinum edition με ενσωματομένες ψύκτρες επάνω?Εκτός αν έχεις λεφτά να χαλάς οπότε πάσο...
Radiatedsoul Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 ευχαριστω vatos_locos πολλοι μου το λενε αυτο. Βεβαια ειναι και αλλοι που μου λενε οτι αν δε θελεις directx 10 κατσε στα XP64 γιατι ειναι ποιο ελαφρυα και ποιο σταθερα. Αρχελαε 150 ευρω τις πηρα ολες μαζι τις μνημες. Και δε με ενδιαφερει η ταχυτητα, τα timings και οι ψυκτρες αλλα το μεγεθος στις μνημες.
Vatos_locos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Φτηνές είναι?Πόσο τις αγόρασες? Για επεξεργασία βιντεο και ήχου δεν σου αρκούν πχ 4GB RAM OCZ platinum edition με ενσωματομένες ψύκτρες επάνω?Εκτός αν έχεις λεφτά να χαλάς οπότε πάσο... έλα ρε αδερφέ λύσαξες λες και τις πλήρωσες εσύ ναι 8Gb ξεκινάνε από 130? ευχαριστω vatos_locos πολλοι μου το λενε αυτο. Βεβαια ειναι και αλλοι που μου λενε οτι αν δε θελεις directx 10 κατσε στα XP64 γιατι ειναι ποιο ελαφρυα και ποιο σταθερα. Αρχελαε 150 ευρω τις πηρα ολες μαζι τις μνημες. Και δε με ενδιαφερει η ταχυτητα, τα timings και οι ψυκτρες αλλα το μεγεθος στις μνημες. μια χαρά είναι τα Vista δεν θα έχεις πρόβλημα με τα Xp θα παιδευτείς βάλε vista με service pack 1 και θα είσαι άρχοντας, μια χαρά σταθερότατα είναι και τα vista
VagosM Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 επειδή θέλω να βάλω και εγω VISTA αυτά κάνουν http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCF.00606
Vatos_locos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 ναι αμέ αν και δεν περίμενα να δω τέτοια ερώτηση ποτέ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Φτηνές είναι?Πόσο τις αγόρασες? Για επεξεργασία βιντεο και ήχου δεν σου αρκούν πχ 4GB RAM OCZ platinum edition με ενσωματομένες ψύκτρες επάνω?Εκτός αν έχεις λεφτά να χαλάς οπότε πάσο... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553013 πολύ φτηνές αν σκεφτείς ότι με τα ίδια λεφτά δεν μπορείς να πάρεις ούτε 2gb της προκοπής DDR3
Vatos_locos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 πόσους έχεις δει να αγοράζουν αυθεντικά Windows ? χιουμοριστικό ήταν το σχόλιο
million_voices Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 γιατί τι έχει η ερώτηση μου? εισαι απο τους πολυ πολυ πολυ λιγους που τα αγοραζουν
VagosM Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 καλήτερα να τα πάρω αφεντικά δεν θέλω να κάνω καμια βλ@κι@ και να τρέχουν τον πατέρα μου.
citizen Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Στη θέση σου θα εγκαθιστούσα trial kαι τα δύο (dual boot) , ωστε να δω με ποια εχω τη καλυτερη απόδοση και συνεργασία με το υπόλοιπο λογισμικό... Στη συνέχεια θα αγόραζα οποιο με βολευε περισσότερο Περισσότερη δουλεία αλλά πορευεσαι με σιγουριά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.