StavrosD Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα, Εγκατέστησα το Mobile Partner της Huawei, αλλά χωρίς να το ξέρω μου απεγκατέστησε το αρχικό πρόγραμμα και από το stick. Ξέρει κανείς που μπορώ να το βρώ και να το επαναφέρω στο stick; Αν έχει κάποιος άλλος το ίδιο stick, μπορεί να βάλει τα αρχεία στο rapidshare και να μου στείλει το link;
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 στο site της ετερειας δεν γινετε να μην υπαρχουν.
StavrosD Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα, το ότι κατέβασα το update από το site της εταιρείας. Το update ενημέρωσε το firmware καθώς και τους drivers που υπάρχουν στην flash του stick, και αντικατέστησε το dashboard της Cosmote με το Mobile Partner της Huawei. Λειτουργεί κανονικά, όπως και πριν, αλλά δυστυχώς το πρόγραμμα της Huawei στα στατιστικά υπολογίζει τα κατεβασμένα MB ανά μέρα, μήνα και έτος. Αντίθετα της Cosmote είχε επιπλέον επιλογές, με πιο σημαντική την δυνατότητα να δείχνει την κίνηση για τις τελευταίες 30 μέρες. Αν ο λογαριασμός π.χ. ξεκκινάει από 5 του μήνα θα μπορώ να δω ακριβώς την κίνηση.
Vamire666 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δεν ειναι ετσι οπως τα λες και τα 2 μετραει οσο για το λογισμικο εδω μπες και κατω κατω λεει λογισμικο http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L89_contract_plan_index&serviceCategory=InternetOnTheGo&catID=0b0f42bb801f8a75&breadcrumbTitle=COSMOTE+Internet+On+The+Go#3 οσο για το fw που αλλαξες ειναι απλα το προγραμμα δεν αλλαζει κατι αλλο απο οσο ξερω δηλαδη! Καλο ειναι παντως να ψαχνεσαι και λιγο πρωτου ανοιγεις θεμα!!! Υ.Γ. Ποσα σου πιανει περιοχη κλπ?
StavrosD Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Το λογισμικό στην σελίδα είναι για το Ε220, έχω το Ε170. Πήρα μια προέκταση USB και το έχω στο παράθυρο. Πιάνει καλό σήμα και ταχύτητα 120-150KB/sec (στον προφήτη Ηλία στην Ρόδο) και 50-80 στον Πύργο
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 απορω αν παιζει κανεις στα 7mbps οπως λενε.μαλλον θα ειναι αυτος που ειναι κατω απο την κεραια οπως με το adsl(διπλα στον οτε)
Vamire666 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 αυτο περι 7.2 ειναι μια απατη της κοσμοτε αφου δεν εχουμε το καταληλο δυκτιο για τετοιες ταχυτητες αλλα επειδη τα μοντεμακια αυτα πιανουν μεχρι και 7.2 ειπε να το βαλει μπας και κλεψει κανα πελατι απο την wind κλασικες απατεονιες εταιριας
rootbreaker Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Και κάτω από κεραία μην νομίζεις ότι πιάνει. Έχει ο πατέρας μου τέτοιο. Εγώ έχω της Wind και ούτε αυτό πιάνει τα 3.6 που λέει (και είμαι με τίγκα σήμα). Καλά της Vodafone που είχα πρώτα ήταν για τα μπάζα.
Vamire666 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Κοιτα εγω με 3αρι σημα πιανω λιγο πανω απο 1.7mbps για την wind μιλαω!!! Σε τι σημα εισαι?εγω σε wcdma και καποιες στιγμες σε hsdpa
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 μαλλον ειναι μεχρι 7.2. 7.2 οποιος ριξει καλωδιο δικτυου με την κεραια
StavrosD Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Στα 200μ από τον πυλώνα της Cosmote, πάνω στο βουνό, έχω πιασει μέχρι και 230KB/sec συνεχόμενα, δηλαδή σχεδόν 2Mbit. Η ονομαστική ταχύτητα ισχύει. Το θέμα είναι ότι ο πομπός μοιράζει το bandwidth σε πολλούς χρήστες ταυτόχρονα, οπότε για να πιάσω τα 7.2 δεν πρέπει να είναι κανένας άλλος στον ίδιο πομπό. Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου η Cosmote έχει απεριόριστο (30GB σύμφωνα με τα "ψιλά γράμματα"), οπότε το D/L πάει βροχή. Σε 15 μέρες κατέβασα 25GB, χωρίς καν να τον αφήνω ανοιχτό μόνο για κατέβασμα. Από Οκτώβριο που θα περιοριστούμε στα 5GB όσοι δεν έχουμε απεριόριστο, η ταχύτητα θα βελτιωθεί σημαντικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.